לאיתן

bobas

New member
באט אופקורס...

בעת הזאת - שבה שחקנים תחת חוזה עוברים בכל זאת לקבוצה אחרת, בעת הזאת - שבה הכסף הגדול בעיקר מדבר , בעת הזאת שבה בעיקר סוכני השחקנים מדברים... העובדה שאולי ואני כלל לא בטוח שלהפועל יש איזו שהיא "זכות ראשונים" על לימונד ,כלל לא קובע כי לימונד יגיע להפועל. ואני טוען שהפועל איבדה את לימונד כבר העונה ,ואם הוא ישחק יותר דקות העונה בקבוצה אחרת ,לבטח הוא יפרוץ קדימה. או אז הסיכוי שמכבי תחתים אותו הוא גבוה הרבה יותר. וגם תשלם לו הרבה יותר. וכפי שאני מכיר את התנהלות מכבי שבה דן שמיר היה תחת חוזה ובכל זאת עבר להפועל ,אני לא שולל את אפשרות הטרייד בעניין הזה בין מכבי להפועל . אם אני אתבדה ולימונד יגיע בכל זאת להפועל,אשמח כמובן.

AmiTutiT14

New member
תראה,

נכון לעכשיו אני חושבת שלימונד די מבואס מזה שהוא עזב את הפועל. הרי אין שחור ולבן, הבנאדם שיחק כאן שלוש עונות. אולי הוא די רצה לעזוב כי הוא ידע שזה לטובתו אבל אני בספק אם הוא עשה את זה בלב שלם כי מן הסתם שהוא מחובר רגשית לקבוצה הזאת. לפי ההתבטאויות שלו בכלי התקשורת מאז שעזב אפשר לראות בברור שבמצב שונה הוא לא היה עוזב ובנוסף ניתן גם להבין שהוא כן רוצה לחזור לקבוצה ביום מן הימים כי הוא אמר את זה בצורה הכי מפורשת שאפשר. בקשר למכבי, אני לא חושבת שבמידה וארקדי ימשיך לתמוך בהפועל ומכבי תרצה את לימונד, יהיה קשה להביא אותו לכאן בחזרה. במצב כזה מכבי לא תהווה תחרות כלשהי להפועל, כי לא מדובר על איזה שחקן זר שבדיוק עזב את הNBA או ששיחק בקבוצת יורוליג מובילה. עם הכסף של ארקדי אפשר להשיג הרבה שחקני איכות. אם הפועל תרצה מכולם דווקא את לימונד בשנית בעונה הבאה אז כנראה שההנהלה תדע בדיוק מה היא עושה. במצב כזה, יש להפועל את זכות הראשונים עליו וזאת עובדה. אם מכבי תלחם והפועל מאד תרצה אותו, אז היא לא תתן למכבי לקחת אותו והוא ישאר כאן. אבל רק אם הפועל תרצה.

lior3211

New member
בולשיט!

איזה שטויות טרייד עם מכבי פחחח ליובין וכץ זה משהו אחר, הם כבר היו בכמה מקומות שיחקו קצת, הוכיחו ועשו משהו בקריירה שלהם,ועכשיו רוצים קצת להיות בקבוצות יותר גדולות וגם לבוא לידי ביטוי שמה. רביב רוצה להוכיח את עצמו,להראות שהוא שחקן טוב ,לשחק ולהוביל כמה קבוצות או קבוצה, גם להשתפר בקבלת ההחלטות, ואת זה הוא לא יכול לעשות בהפועל, אחרי זה הוא יחזור ובעזרת השם יוביל אותנו!

למעלה