לאיתן

z dead

New member
:) אתה מלך

וגם רביב. כל הכבוד,סוף סוף החלטה מקצועית נכונה. מקווה שזה אמיתי,תקוו גם אתם..אחרת האיתן לא יילך.

חבללללל

רבאק. השחקן האהוב עליי בקבוצה (פעם היה טפירו) עוזב ומי בא במקומו? לובין! לובין! מה לובין עכשיו? שחקן שעלה מהספסל במאריופול ובפטראס אחרי שעזב את הפועל ת"א לא שמעתי ממנו כלום. זה כ"כ לא אנחנו. יאללה שישחקו עם חמישה זרים וזהו.

אה יופי

כתוב בספורט 5 שמי שעשוי להחליף אותו זה ארז כץ. אז מה? מביאים גם את כץ וגם את ליובין? או שבטח זה כל אתר והמקור שלו. ככה זה התקשורת. או שבכלל לימו לא עוזב.. בכל מקרה, לימונד יושאל לעונה אחת כנראה לגבעת שמואל (סבבה גבעה, יש לנו יחסים טובים איתם, יש להם זכות ראשונה על השחקן שאנחנו משחררים בגלל הבאת באוורס תחת חוזה והוא יוכל לפרוח שם ולחזור אלינו בעתיד אולי). יאלה כץ כץ

lior3211

New member
ליובין שולתתתתת!!

יואב, נו באמת? ארז כץ יותר טוב מליובין? למה מי זה ארז כץ?! ליובין שחקן תותח הלוואי יבוא, כץ הלוואי יגמור תקריירה בהפועל תל אביב. שלא יחזור אלינו.

כץ נשמה

לובּין זה כזה תל אביבי. חוץ מזה כץ תרם לנו המון, הטרייד עם קנטור היה אולי הדבר האידיוטי ביותר מאז ההחלטה של האיגוד לשחק עם כדור צהוב (2000-2001). לא יודע מה כולכם בצ'ה או לפחות רובכם עושים מלובּין. בסדר הוא נתן עונה מעולה בהפועל תל אביב אז עם ארז אדלשטיין, עונה לאחר מכן עבר לאוקראיינה, שיחק שנה ולא זכור לי אם שמעתי עליו בכלל. עונה שעברה המשיך שם, עבר ליוון לקבוצת תחתית אפולון פטראס (בטח הייתה לזה סיבה) ושם הוא עלה בד"כ מהספסל ולא שמתי לב שהנתונים שלו היו מי יודע מה. לא בדקתי את הנתונים שלו אבל תמיד שמדווחים על הליגיונרים, לא זכור לי מי יודע מה מליובין. זה כמו מין הימור כזה להחתים את ליובין ולצפות שהוא יהיה כמו בעונה שלו עם הפועל תל אביב. דרוקר עשה לפני שנתיים טרייד גרוע (קנטור-כץ). קנטור אולי תרם בעונה הראשונה כמה משחקים אבל העונה היה פשוט זבל. כץ לעומת זאת תמיד ידע לתת את הנשמה, שר ההגנה של ירושלים לאורך המון שנים וגם בהתקפה הוא יודע לתת קבלות שהוא על המגרש. עונה שעברה היה לו חלק חשוב מאוד בקבוצה המזעזעת של הפועל תל אביב ואולי בלעדיו הם היו מוצאים את עצמם עכשיו בליגה שנייה. כץ לא ידעך בהפועל ת"א כי הוא יעזוב אותם בעונה הבאה. הפועל ת"א נראית בדרך לקריסה ואף אחד לא יודע מה יקרה שם. מוטב שיעבור אלינו. אם לימונד עזב לפחות שכץ יבוא במקומו. אולי זה יפצה קצת. להגיד שהלוואי כץ יגמור את הקריירה בהפועל תל אביב.. וואי, מה נהיה מהאוהדים.

lior3211

New member
כץ ב* **** לא סובל אותו

איזה שטויות קנטור מלך!! איזה משחקים הוא נתן עונה שעברה.. כנראה ששכחת קנטור מלך ליובין שולתתת!! וכץ זבל

lior3211

New member
מה כץ עשה בעונה האחרונה?

מה כץ עשה בקבוצת תחתית בליגה הישראלית? קצת עשה כמה פאולים?! קליעה - לא אסי-משחק אחד גדול עבירות-יותר מדי נשמה-פחח

z dead

New member
כן קנטור = סטיב נאש.

בדיוק... מה כץ עשה? היה שחקן חמישיה,שיחק 30 דקות במהלכן קלע 8 נק',ליקט 4 רב',מסר 3.7 אסט',ואגר 2.2 חטיפות. מה קנטור עשה? כמה הופעות לקנטור בנבחרת הבוגרת וכמה לכץ? אני אומר לך כמה..קנטור עם מס' הופעות מרשים ביותר - 1,כץ עם 19. כץ בן זונה? למה הוא בן זונה? או שזו הטענה שלך + נימוק?

lior3211

New member
כץ בנזונה למה-

כץ בנזונה בגלל תקרית שהייתה לי איתו, וכי הוא משחק מלוכלך ולא סובל תסגנון משחק שלו לא מתאים לרמה ובטח שלא להפועל אולי לחולון או לקבוצה מגעילה של השנה כמו הפועל תל אביב

בגלל זה

בגלל זה כותבים בצ'ה המון שטויות על מי יותר עדיף ולמה מייסון עדיף על באוורס וכל מיני בולשיט אחרים. בגלל שאנשים שם אוהבים את קנטור כי הם ראו איזה משחק טוב שלו שנה שעברה. או אנשים שכל הזמן בעד שקנטור ימשיך לקבל יותר קרדיט על חשבון לימונד ברגעים החשובים העונה. או אנשים שקוראים לאדלשטיין מאמן גדול או אנשים שכותבים ברצינות שצריך להחזיר את פפי לעוד עונה.. וואי, יש שמועות שדן שמיר קורא בפורומים. אני מקווה שזה לא נכון, הוא עוד עלול להשתכנע מזה :) אה, אבל אח"כ מתנגדים לשחק עם חמישה זרים.

lior3211

New member
אל תכליל!!

1.אני לא בוכה על חמישה זריםפ מצידי שיהיו 9 2.אני לא כותב את התרדים על ה"סקאוטר" ומה לעשות שמייסון יותר טוב מבאוורס אבל באווראס זה לא ממש נפילה. 3.אני אוהב את קנטור גם בגלל דברים שהוא עשה בעוד מקומות בשרון ובחולון -בתור שחקן. 4.אדלשטיין מאמן ענק- בנאדם חרא עם אופי של תינוק 5.לא אכפת לי אם פפי יחזור או לא , אבל עדיין זו תהיה מחווה יפה לבנאדם שתרם את הנשמה להפועל, וגם שיחק פצוע רק בשביל הפועל, וזו צריכה להיות הוקרת תודה שלנו ושל "הפועל". 6.ומה זה משנה אם דן שמיר כן קורא בפורום או לא?!

לא מכליל אחי.. סבבה

1) למה אתה רוצה 9 זרים? עזוב אותך, יש לך בתל אביב קבוצה שכל הזמן מצליחה. 2) על סמך מה קבעת שמייסון עולה על באוורס? 3) שקנטור שיחק בחולון.. רק שתבין כמה זמן עבר מאז.. אתה היית ילדון (יותר מעכשיו אפילו. משהו בסגנון של "יו, נשרה לי שן!"). בבני השרון הוא היה בסדר. 4) הוא גם לא מאמן מי יודע מה.. 5) אז למה לא לקחת אותו כעוזר מאמן (רק אם יש לו נסיון כמובן) או תפקיד ניהולי. יש אנשים צ'ה שאשכרה בונים על לתת לו דקות..

EA 4real

New member
החלטה מקצועית נכונה של רביב

שיתקדם, שיצליח ושהלוואי שיחזור אלינו בעתיד כשחקן חמישייה

אתה תשתוק אתה

החלטה מקצועית. מילא אם ארז אדלשטיין היה נשאר אז בהחלט החלטה נכונה אבל עכשיו.. כל עוד הקו האחורי היה באוורס, רכז זר, טפירו והוא למה שלא יקבל דקות במיוחד שחל החוק הרוסי השנה? לפחות היה מחכה כמה ימים לבדוק אם מחתימים עוד ישראלי בעמדה שלו. אבל בכל מקרה שיהיה בהצלחה ללימונד!

z dead

New member
מכבי 2...

למה שמתי לב עכשיו? שהכריחו את לימונד לחתום לפחות לעוד שנה בתמורה להשאלה. בדיוק מה שמכבי עשו להלפרין. לא רק זה...הם גם ייקבעו לו איפה לשחק. וואלה יופי.

bobas

New member
כל המהלך הזה מוזר מאד.

אם לימונד עוזב בגלל דקות משחק ,מה יגידו ליאור לובין וארז כץ??? אם הפועל זקוקה לגארדים ישראלים (החוק הרוסי),מוזר מאד שדן שמיר העדיף את לובין וארז כץ על לימונד (כשידוע לכל מי שמתעסק בכדורסל, שלימונד לא רואה אותם ממטר) . כשרק לפני שבוע , הוא ציין שהוא רוצה אותו בהפועל??? אם באמת לימונד עוזב העונה את הפועל ,הוא כבר לא ישוב אליה.(הערכה שלי). מכבי תקח אותו בעונה הבאה. ואולי זה בכלל דיל בין מכבי להפועל שמיר תמורת לימונד??!! הייתכן? ראבק ,הפארנויה משתוללת.

AmiTutiT14

New member
להפועל תהייה על לימונד זכות ראשונים

בעונת 2007-2008. אם הפועל תרצה אותו בעונה הבאה היא תקח אותו.

למעלה