לאיש שלי

mikikd1

New member
לאיש שלי

שלום איש יקר, יום נישואים שמח לנו. חמש שנים עברו מאז התחתנו, חמש שנים קשות, רבות מהמורות וקשיים. כל כך הרבה עברנו, דברים שאנשים לא עוברים במהלך חיים אחד אנחנו כבר הספקנו לעבור...מסתכלת עלינו היום וחושבת לעצמי.. מבחוץ יש לנו בית, ילד מקסים הכל נראה בסדר, אבל מבפנים..איפה אנחנו? לא מרגישה אותנו בתוך כל זה..כאילו ממשיכים מכח האנרציה..שקועים כל כך בנסיון לשרוד כלכלית, ששוכחים להיות איש של אישה.האם נשרוד עוד יום נישואים? לא יודעת.. לא מרגישה נאהבת, לא רוצה להרגיש כך..אז יום נישואים שמח איש שלי, כותבת לך מכתב שלא תקרא, והיום ימשיך ואני אפילו עוד לא שמעתי ממך היום....

הי מיקי,

קוראת אותך,ורגשות עולים לי ומציפים אותי משום מה-חמלה ורצון לחבק אותך..... עברתם הרבה,מהמורות ותלאות-שבנו את הקשר ביניכם לעתים-חיזקו ולעתים החלישו.... ובסה"כ-בנו אותו..... קשר בין בני זוג-הוא לא להרגיש אהבה ו"מושיות" כל הזמן..... לפעמים יש תקופות קרירות יותר ולעתים-חמות יותר.וכל אותן התקופות-במהותן,בבסיבן-יש אהבה.היא לא הולכת לשום מקום,פשוט לפעמים-בני הזוג צריכים את הזמן שלהם,מעט רחוק אחד מהשניה וחשוב לקחת את הזמן הזה ולחוות אותו-גם אם זה כבר בתוך מסגרת הנישואין.וגם אם זה כבר עם ילדים-למרות שחשוב לא להבהיל את הילד,לא להדגיש בפניו יותר מדיי את ענין הריחוק-בכדי לא לגרום לו לחוסר ביטחון אחד הדברים הכי מצערים(לדעתי) הקורים בקשרים-הוא הלהיות ביחד כי ככה זה,כי ככה רגילים כי זו המסגרת המוכרת והבטוחה-גם אם לא הכי טובה.... מצד שני-אין גן כנון לעזוב ברגע שנהיה טיפה "רגיל" או קבוע..... לא להיכנס לשיגרה,אני מניחה זה מאוד חשוב להיות באיזושהי שיגרה,להרגיש קרקע בטוחה תחת הרגליים,ומצד שני-כפי שאמרת-חשוב לא להמשיך הלאה "מכוח האנרציה" הרי אהבה-זה דבר מופלא שכל פעם מגלים אותו מחדש,גם אם זה עם אותו בן הזוג..... כי תמיד-מעט מתרחקים,ואז גם מתקרבים ומגלים מחדש כמה ולמה אוהבים והאהבה מתעצמת מעט יותר..... נסי להיזכר למה התחתנתם,כיצד התאהבת בו.... הרי-בסה"כ-יום הנישואין הוא עוד יום אולי הוא יום שבו אומרים לנו לקחת רגע חושבים ולעשות חשבון נפש על הקשר ביניכם..... אך בסה"כ-זה תאריך סמלי..... זכרי כי תמיד יש לך את האפשרות לעצור,לשנות,לחשוב...גם אם יש ילדים.... ניסית לדבר איתו?אולי גם הוא מרגיש אותו הדבר? אולי הוא רוצה להתקרב ולא יודע איך,ועל כן זה יוצר ריחוק גדול עוד יותר? אולי עד שכתבתי לך-הוא כבר התקשר ואתם שוכבים לכם חבוקים....מקווה שכן אבל-גם אם כן-דברי איתו.אל תוותרי על המתנה המופלאה הזו,עליה מושתת כל קשר-על התקשורת!! זכרי כי תמיד אפשר לומר,כל דבר-רק השאלה איך אומרים אותו..... דברי איתו,התייעצי איתו..... המציאות הריאלתי-מכתיבה לנו לעתים כללי משחק על פיהם אנחנו עכברים הרצים בתוך הגלגל ללא הפסקה-רק בכדי לאפשר לילדינו לקום בכל בוקר וללכת לגן,אך..... גם ביום העבודה הכי קשה-תמיד יש זמן,ולו רק לכמה דקות-להתחבק,לנשום ביחד...... המון המון בהצלחה,וחיבוק, קרן אור ובחיים ה"אמיתיים"

mikikd1

New member
ילדת החיים..

אני מודה לך על תשובתך, ריגשת אותי מאוד ונגעת בכל הנקודות הכואבות בקשר שלנו..בנתיים דיברנו בטלפון והחלפנו "יום נישואים שמח" לקוני כזה..בכל מקרה אני מרגישה מעודדת מתשובתך ומקוה שהיום הזה ישתפר, ברמת התקשרות ובכלל.. תודה על ההבנה והרגש הכן שנבע מכל משפט שלך. מיקי

מיקי יקרה,

אין על מה להודות,אני רק מתנצלת שלא יכלתי לתת יותר..... היום הזה ישתפר-אם תבחרי שהוא שיתפר את לא יכולה לשנות את הבעל שלך ואת מעשיו את את ההתנהגות שלו את לא יכולה לשנות את מה שיש כרגע-אך בידייך כיצד תקבלי את זה.... ובידייך גם להוציא את התסכולים שיש,ויחד עם זאת-לא לשכוח גם לזכור את הטוב,וממנו,מתוכו להמשיך!! גם אם היום הזה לא יהיה מה שציפית-תמיד יש את המחר,את המחרתיים.... תמיד אפשר לעשות יום נישואין ביום אחר.... תמיד אפשר לחגוג ביום אחר..... תמיד...... תודה לך,על ההענקת לי את הכבוד להיכנס מעט לעולמך.... תודה לך מאמינה בך מאמינה בכם קרן אור

bzik2004

New member
../images/Emo23.gif מיקי אהובתי ../images/Emo23.gif

עצוב לי שאת מרגישה לא נאהבת , וחבל כי אני יודעת שאת כן !!!! את בן אדם מקסים , מיוחד ורגיש , יש בך המוןמה להעניק לזולתך וגם יכולות מדהימות לעשות זאת , אני מצטרפת לילדת החיים בדעה שגם אם היום לא היה משהו , זה בסך הכל תאריך , עוד יום בלוח השנה , את האהבה אפשר לחגוג גם בכל יום אחר שאותו תבחרו , או לא , לציין ! אני מקווה שהיום קצת השתפר ושאת מאושרת - כי מגיע לך לך להיות מאושרת ! תנסי להבין אותו , להכנס לנעליים שלו , ואני מאחלת לשניכם , חברים אהובים שלי, יום נישואים שמח , מלא ומרגש , יום שבו שניכם תרגישו אהובים ושייכים , יום שבו הלחץ , הציניות ודאגות היום יום יתפוגגו לכמה רגעים לטובת תחושות האהבה שלכם. שלך, ד.ח והנה כמה פרחים וירטואלים ( שלא תבכי שלא קיבלת פרחים היום
)

mikikd1

New member
../images/Emo25.gifבזיקי שלי!

כמו תמיד את מבינה אותי, אני אוהבת אותך ושמחה כל כך שיש לי אותך!

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif יום נישואים ..

מקדישה לשניכם שיר שפורט במיתרי הלב , מילים שיזכירו לך יקירתי את מה שכל כך חשוב ולפעמים נעלם לנו בין מהמורה אחת לשניה ובין כל הניסיונות לשרוד אני מאחלת לכם שהבפנים יהיה מלא שמחה אהבה ובכל יום שתהיה לכם אהבה , לפעמים גם אהבה זקוקה לעזרה היא לא תהיה שם אם לא נשמור עליה כאוצר יקר פתקים קטנים של אהבה , פרח קטן , שעה של ביחד מול השקיעה כוח האנרציה לעיתים רומס לו אהבות ולבבות מקווה שביחד תמצאו מקום בו אתם מלבים מחדש את האש ~ ~
~ ~ האם אתה מאושר? האם את מאושרת? יום רודף עוד יום ושנה חמישית עוברת לפעמים קצת מאושר לפעמים הרבה מאושרת האם חשבנו שכך יהיה? האם חשבנו אחרת? דמך התערב בדמי ואני בחלומך עוברת איפה אתה מתחיל? ואיפה אני גומרת? ואיך זה שהמלאכים, המלאכים הטובים הביאו אותך אלי מארץ כל כך אחרת? האם אתה מאושר? האם את מאושרת? יום רודף עוד יום ושנה חמישית עוברת * ביצוע: ריטה * מילים: אריאנה הרן
תהיי מאושרת ,ברוכה הבאה לפינת המכתב ..

Jack Peachybutt

New member
המכתב שלך

נגע לליבי, וכתבתי שיר (עם לחן) מהמילים שלו. אם את מעוניינת לשמוע צרי קשר..

mikikd1

New member
אני מודה לכולם על התגובות../images/Emo23.gif

מרגישה נהדר על שכתבתי,שהעזתי לשחרר מחשבות שהתרוצצו לי בראש הרבה זמן, ושמחה על התגובות המופלאות מלאות היחס ואהבה. מאחלת לכולם רק טוב מיקי

למעלה