לאיש שאיתי

תימניה

New member
לאיש שאיתי ../images/Emo23.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. יום הולדת שמח
אוהבת, מעריכה ומכבדת.
Time has come again And love is in the wind Like some music in a dream You mode them o/l come true When you came inside of my life Now I'm lost inside of you (Barbra Streisand)​
חתום ב...

מקווה שמבין

שאצתרך קודם כל להתיעץ בעורכי הדין...משמעויות עתידיות,וכאלו ירקות.עד אז,במטוטא ממך,קבל נא את ברכתי החמה...אין לראות במילים התחיבות כזו או אחרת לדבר כזה או אחר.

Lonely In Blue

New member
מנסה להבין

מה שאנפן טריבל אומר בעצם, שהוא חושש שדנוטציה של "משתתף בשירשור ברכות" יכול להיות מבחינתו לפסוס לינגוה, גם אם זה נעשה באי תלות בדובר ? לא יעזור לך, משמעויות עתידיות ושאר ירקות... אני עצמי והאגו שלי מקבלים בלב מתרונן את ברכתך החמה.

my sunshine

New member
../images/Emo49.gif לאיש שאיתה ../images/Emo65.gif

לונלי יקר המון מזל טוב בריאות ואושר

מיKה

New member
יום הולדת שמח לונלי../images/Emo141.gif

שתהיה לך שנה נפלאה... שנה של שירים... שנה של בריאות אושר ונחת...

אז עוד תרם

חזרו אלי אם תשובה...מה מותר כאדי או בכלל חושף אותי לתביעה.אבל לא ראיתי כלום נגד להקפיץ.חשבתי על הברך להשוויץ.

Lonely In Blue

New member
נדמה לי

שאם התעתועים לא השתלטו עלי, צריך להזכיר לנפלאות השכחה, שגם הוא בדרך לשם. אבל כיון שחלו שינוים בהרגלי הצריכה, ונפלאות השכחה עבר לאזור הדמדומים, והקריפטוגרמה היחידה שנותרה היא של אריה... ....... עד למתן הודעה על מועד מדויק יותר, אפשר פשוט להגיד, אחרי כל הבלה בלה בלה, מזל טוב גם לך.
וכמעט שכחתי... הרבה הרבה תודה.

לא ממש רלוונטי

אם כי נדמה לי שתאורית הכאוס תופסת...ובעולם של אני עצמי והאגו שלי,אין מקום כבר לדנוטציה של רגשות.גם לא חרב דמוקלס כסיכוי שאקספרסיבו יגיח לו פתאום...בכל זאת,אנפן טריבל בצד לפסוס לינגוה נרדם ואפילו בילטרלי כבר בחר לו צד...נשאר לנו רק לונלי במקום...יציב עקבי ומחובר,יגידו המלעיזים שבשביל האוכל בלבד,הרי בכל זאת בטח מטובל בגת.{לא ה-ט ולא ה-ת נראו לי נכון.}מה שיודע אני שנכון רק כגם.מה מכונה בונוס גם כן..מצא מקומו זה החלום של כולם.

R a c h e li

New member
איזה יופי...

ככה חוגגים, ואפילו לי לא מספרים
שמור על עצמיך איש יקר.... רחלי שמעריכה אותך מאוד .....

יערית

New member
איפה ה../images/Emo135.gif

בכל זאת פעם שלישית והבטחות צריך לקיים. יום הולדת שמח לונלי
נראה שהוא שומר שבת

למעלה