לאיש קסום

לאיש קסום ../images/Emo25.gif

אהוב יקר שלי גר אתה רחוק ממני אך קרוב ללב מתוק ותומך ותמיד עם מילה טובה אתך לשוחח זה הנאה לקרוא את מילותייך לשמוע את קולך זו חוויה רוצה לראות אותך מולי לגעת בפניך ולראות עיניך לגרום לך לחייך ולצחוק לגרום לך רק אושר ושמחה אותך אוהבת מאד מאד מאד לאין נעלמת אביר החלומות קסום ורחוק מהעין אך קרוב מאד ללבי יצאתי לרגע קט ממחשב כאשר חזרתי חזרה אל הצאט רק שמך נותר על המסך אנא שוב אלי יקירי רוצה אותך איתי לעוד מעט זמן אתך לשוחח זו חגיגה אך אתה רחוק כל כך מעבר להרים וגבעות התשמע אותי משם אהוב שלי הכרתי אנשים רבים בחיי אך אתה מפתיע אותי כל מפגש על המסך נפשי מתרוננת מחדש ממתינה לך למפגש על המסך , רוצה את קולך ואת מילותיך המפגש אתך מעודד ומרגיע ומנחם מזכיר שיש עוד נשמות טובות שהחיים יפים ויפה לחיות אותם שיש הרבה מעבר לנראה לעינינו שיש אהבת חינם בהישג יד רק תושיט את ידך וגע בה האהבה היא גם שלך ובשבילך תודה אהוב יקר שנכנסת לחיי אנא השאר בחיי ותהיה חלק מחיי אני שמחה בנוכחות שלך בחיי מאושרת שהכרתי איש כמוך ואפילו זה רק במלל ובקול חולקת אתך את מוצאי שבת את שעות שבין יציאת הקודש לחול ואתך מתחילה שבוע חדש בהמון ידידות וחום סימפטיה ואמפטייה לכולם הלוואי וירבו כמוך מוקדש לפאנקו איש מיוחד שפגשתי בצאט והוא חיי בחו"ל אך עדיין מחובר אלינו והפך את מוצאי השבת לערב נעים במיוחד

למעלה