לאיש הרוח

ראיתי עכשיו

ברוך הבא
תספר לנו בבקשה מה אתה בדיוק צריך ועל איזו מקלדת אתה מנגן ואני אשתדל לעזור ב"נ כמיטב יכולתי:)

בןשחר

New member
אני מנגן

עם מקלדת psr 190 עוד הדור הישן אבל אני מעוניין קצת לשחק בתוכנה אם תוכל להסביר לי בבקשה איך להעביר מסולם מז'ור למינור ועוד

זו בעיה../images/Emo4.gif

כי למקלדת שלך אין כונן דיסקטים שיוכל לקבל חומר למקלדת. אני טועה?

אם ככה

אז אנחנו בצרות
המקלדת שלך יכולה לפעול רק בדברים שמובנים בה.היא לא מסוגלת לקבל חומר מבחוץ.ניתן לשנות מינור ומז'ור. זה לא פשוט אבל יש תוכנות שמסוגלות לזה. המקלדת המינימלית שניתן לעשות איתה משו היא PSR550 בזמנו עבדתי עם ה540.הוא לא משהו. ל540 וה550 יש 32 פוליפוניה.עם ליווי אוטומטי,יש תחושת מחנק...המקלדת לא מחזיקה כ"כ הרבה ערוצי לופים בבת אחת. צריך מינימום 64 פוליפוניה לPSR2000 שכבר ירד מפס היצור יש את זה. מקלדת שכיום מיוצרת ועונה לסטנדרט מקצועי היא PSR1500.עם 94 פולי.לא בדקתי אותה.אני הלכתי על הPSR3000 עם 128 פוליפוניה.העסק שם נשמע מצויין
גם המקום לשמירת מקצבים והעלתם למקלדת הוא בלתי מוגבל בזכות סמארטמדיה חיצוני.

בןשחר

New member
יש לך מושג

במחירים? אני רוצה לשדרג במהירות השאלה במחירים לגבי הדגמים שהבאת לי psr 1500 psr3000

בשמיים

9300 ש"ח מחיר מחירון של הPSR3000 (אולי ירד קצת). ה1500 משו כמו 2000 ש"ח פחות. בכליזמר יש אפשרות להנחות.במידת הצורך אני אדבר אפילו עם רבי משה מסניף חיפה. אל תקנה לפני שננסה לעשות משו עם הנחה

בןשחר

New member
אבל אם אני קונה

אני קונה בכליזמר פתח תקווה אולי יש איזה משהו? ה3000 נשמע לי יותר מדי יקר גם אם הוא ירד הוא ירד מקסימום ל7000 שזה גם יקר השאלה אם תיהיה לי הנחה בזכות רבי משה בסניף פתח תקווה?

תגש לסניף שלך

תכתוב לי כמה הם רוצים על ה1500 ואני אתייעץ כבר עם רבי משה. אם תקבל הנחה של 600-700 ש"ח לא יהיה שווה לך להגיע לחיפה

למעלה