לאישע

אאידה

New member
לאישע

שלוב רב עוד במסגרת הפורום הקודם (בוואלה ) הצגת תוכנה -encoder( אם אנני טועה בשם ).ניתן היה בעזרת התוכנה להכין "מדריכונים " להוראת שימוש במחשב. האם תוכל לצרף לינק לתוכנה זו ? תודה מראש אאידה

Elishabb

New member
שלום אאידה

את תוכנת ה encoder תוכלי להוריד בקישור המצורף מאתר מיקרוסופט. במאגר הקבצים ישנה מחיצה בשם "סרטוני הדרכה " המכילה סרטונים שהכנתי עם תוכנה זאת. במפגש הבא של הפורום ( בתחילת החופש הגדול), אני מתכונן להקדיש זמן לנושא הוידאו ברשת ובן השאר ללמד את השימוש בתוכנה. אלישע

psa

New member
היי אלישע ,בתחילת החופש כבר

הודיעו לנו על 3 ימי הערכות בית- ספריים . מה-1-3 ביולי. בקשר למיקום ...... לזכור גם את הצפוניים....
בברכה ובתודה,

psa

New member
../images/Emo60.gifהזמם עובר מהר......./images/Emo3.gif

מ א ש ה

New member
לאילישע!

באשר למועד המפגש הבא: צפוייות השתלמויות בתחילת חופשת הקיץ. אינני רוצה להפסיד אף אחת מהן. אנא, אל תקבעו עדיין תאריך סופי. מאשה.

גלפין

New member
שלום לכולם. אני בטוחה שההתארגנות

תהיה כמו במפגש הראשון, כלומר יוצעו מס. תאריכים וכ"א מאיתנו יכתוב איזה תאריך מתאים לו. כל הכבוד על המשך היוזמה..... אני מצפה בכיליון עיניים והפעם אני באה!!!!! (אימי השתחררה אתמול סופית מביה"ח)
גלית

גלפין

New member
הי אלישע.../images/Emo168.gif

האם העדרותי מהמפגש הראשון של הפורום שלנו ישפיע באופן מסויים במפגש השני? עדיין לא הצלחתי לשבת ולקרוא לעומק (וגם לעבוד) על התוכנות שלמדתם במפגש....
גלית

אאידה

New member
תודה רבה ../images/Emo39.gif ועוד שתי שאלות

1. ביזה מהירות ( של המודם ) מומלץ להקליט 2. לא הצלחתי להגדיר את הקלטה של הצליל (אדיו), בדקתי שהבעיה היא לא במקרופון. מה עושים ? ושוב תודה רבה אאידה

אאידה

New member
וגם המשך...

ראשית בבקשה - גם אני מעוניית להתחיל להתנסות בבניית אתר. האם אוכל לקבל מקום והרשאה? שנית - אני לא מוצאת את דפי ההסבר שהועלו על ידי משתפי המפגש בפסח - תחת איזו תקייה הם נמצאים ? ושוב תודה מראש אאידה

למעלה