לאישי שאיננו בינינו

קוויני

New member
לאישי שאיננו בינינו

לאישי היקר והאהוב יום ועוד יום, שנה וכמעט עוד שנה... שבת וחג, ימי חול וימי הולדת. והנה שוב מלחמה... אתה זוכר כמה מלחמות עברנו ביחד? הפעם הכל שונה כל-כך. אני לא פוחדת, בביתנו אין סיכוי שיפול דבר, הרי אנחנו באזור המוגן. אז למה אני מוטרדת כל-כך, למה חסרת מנוחה?... אפילו אז במלחמה ההיא, כשהייתי בהריון עם ילדנו הראשון ואתה היית אי-שם והמון זמן לא שמענו ממך, לא דאגתי. ידעתי שתחזור אלינו. שלח לי מעט מהשלווה שהיית משרה עלינו, מעט מהאופטימיות שלך, וממחטה לנגב את הדמעות. אוהבת ומתגעגעת

שלום לך,

וברוכה הבאה. בואי היכנסי פה למרחב המוגן, לא צריך להיצמד לשום מסכה. כל הלא קונבציונאלי מנוטרל והכימיה שבאוויר היא רגשות חמים וחיבוקים רק תראי איך רגע אחד נראה קרוב לסוף וברגע שאחריו עוד לא ההתחלה. אז בוקר יותר מחייך שיהיה לך אחת מהצד

קוויני

New member
לאחת מהצד

שלום לך האחת מהצד נדמה לי שאינך מהצד אלה עמוק מבפנים. המון תודות על תגובתך. הרבה זמן חיפשתי מקום להתבטא ולהיות שותפה לחוויות ורגשות של אנשים במצבי. אני משוכנעת שזה המקום. שיהיו לנו ימים שקטים וטובים ולהתראות בפורום ביי קוויני

BooBee

New member
את לא היחידה שחושבת ככה

גם אני כל הזמן חושבת שאחת מהצד לא באמת מהצד.... קוויני, ברוכה הבאה לפורום שלנו. מצטרפת לתפילתך בעניין הימים השקטים והטובים. רויטל.

nypx

New member
מצטער שזה..

לא בקשר לתגובה אבל בקשר לאחת הזאת היא עוד לא החליטה באיזה צד היא אז היא נמצאת באמצע כל הזמן

למעלה