לאישה היפה מכולם....

לאישה היפה מכולם....

יקירתי אכן שנים שלא... הייתי קצת בחול קצת חופשה ועכשיו נזרקתי לטירוף של עבודה אני ממש נהייתי השפן של אנרג´ייזר לא שירדתי חלילה קילו מזה אבל מילא.. אני מנסה להכנס עכשיו לכאן בכל רגע פנוי שיש לי ולא שכחתי את שהבטחתי נכנסתי בשעה טובה לדירה.. לא לדירת החלומות.. דירה צנועה אבל מספיק דירה בשביל עוגה אז קדימה לקבוע תאריך.. וגם כולכם כמובן מוזמנים אני אשמח לכמה שיותר מהפורום המתוק הזה שלכם סוזי

בהתחלה חשבתי שאת מדברת אליי.../images/Emo13.gif

אח"כ הבנתי שלא ממש
....

מקסימוששששששששששששש

אז יאללה את באה איתי לסוזי לקפה ועוגה? היא הבטיחה לי לעשות עוגת גבינה חחחחחחחח אישה יפה.

אחלההההה .....

אז מה שנשאר לי שסוזי תראה את זה, תגיד לי יום ושעה,,, ואז נלך בכייף.... לא אני לא יודעת איפה את? איפהההההההההההה את??????????. אמא´לההההה נעלמת לי חחחחחחח מתה עלייך......... אישה יפה.

AlteX

New member
רגע רגע... אמרת "עוגת גבינה"???

אפשר להצטרף???? (מבטיח רק לשבת בשקט, לאכול את העוגה שלי ולא להפריע...)

נו וודאייייייייייייייייייייי../images/Emo13.gif

בטח שאתה מוזמן,,,,,,, ידעתי שהבחירה שלי לעוגת גבינה תצליח
אני מחכה לסוזי שתגיד לי מתי, ונבוא כולנו חחחחחחח אישה יפה.

תגידו....

לא דובר כאן על מפגש פורום???? יאללה.. כבר בוער לי לגוש את כולם.. ועוד יש עוגת גבינה...

רוז בת 37

New member
תרשי לי רגע לנפץ אשליה

אני חייבת לך בובה אז הינה זה בא אישה יפה מס´ 1 קבעה איתי משהו כמו 10 פעמים אומנם הכנתי טרחתי אבל אופססססססס מחר אופססססססססס יום שני אופססססססס רביעי וכן הלאה אז........

רוזזזזז מהר לפההההההההה

יאאאאאאאאאאא ככה את עושה לי? נעלבתי קשות......... לפעמים צצו דברים שלא באשמתי........ אבל כמו שדיברנו בטלפון,, כבר קבענו יום סופי.... והפעם זה באמת סופי!!! אישה יפה.

מתוקה שלי

לא היפה המכולם, אך בהחלט יש על מה להביט חחחח כמו שידיד שלי אומר יש הרבה לראות
העיקר שעשית חיים ונהנת, גם אני הייתי בחו"ל אז יהיה לנו זמן לספר על החוויות, על הזרים שם
יאללההה תגידי יום תגידי שעה, ואני באה, ואני אנסה להביא איתי עוד..... מחכה בקוצר רוח אישה יפה.

מפגש+עוגה+אהבה

שלום שלום שלום לכולכם חזרתי הבוקר מסוף שבוע מים המלח שהיה מדהים!!!!! אז אני כאן ואני רוצה לראות את כולכם וקדימה הבית שלי יכול להכיל קצת יותר מארבעה אנשים אז קדימה חברה להצטרף נקבע מועד ונעשה ערב של כיף. שיהיה שבוע טוב לכולם.. שלכם סוזי

למעלה