לאיריס של רביד ועדי-

אור685

New member
לאיריס של רביד ועדי-

הלכת אתמול בערב , כמו שהחלטת ? (אולי זה ישכנע אותי להתחיל...)

אז זהו ש........

לא החברה שקבעתי איתה לא יכלה לבוא ואני התעצלתי... מקווה שיהיה לי הכח לצאת מהבית - את ההמשך אני יודעת שאין לי בעיה טוב, אני עוד בעבודה ו"גונבת" כאן דקות מחשב.......... כשאגיע הביתה אקרא כאן הכל

לילית462

New member
עם חברים כאלו מי צריך....

אני חייבת לספר שהבוקר בבריכה לא רציתי להיכנס לשחות כי היה ממש קרררררר. ניסיתי להסיט את חברתי לשחיה, הצעתי שנשב לקפה וכל מיני כאלה, והיא לא ויתרה לי. רעדתי כל הדרך למים, ולהפתעתי הרבה המים היו כל כך חמים, שלא רציתי לצאת אחרי השחיה. תמיד כייף לעשות ספורט ביחד עם מישהו, זה נותן מוטיבציה.

DANIELI06

New member
אם אין אני לי מי לי...

אני החלטתי שגם אם לחברות לא יהיה כח ללכת אני שמה אם פי 3 עם השירים האהובים והולכת לבד, לפעמים זה גם יותר כייף יש זמן לחשוב...

אור685

New member
רוצה ללכת ביחד?

נקבע שמתחילים,יום ושעה,ונתחיל. מה את אומרת?...אם אפשר עידוד וירטואלי אז למה לא הליכה משותפת?

אור685

New member
במקום קטן ונידח...

ריחן-יש מקום כזה...(אזור ואדי ערה) אבל בלי קשר-התכוונתי שנקבע כאן,ואחר כך נראה אם עמדנו בזה.

DANIELI06

New member
אה, עכשיו הבנתי ../images/Emo68.gif../images/Emo192.gif../images/Emo163.gif

או.קיי - מה כאילו לקחת לפטופ להליכה ולדווח בזמן ההליכה ? סתם... טוב יאלה אני נותנת לך לקבוע את היום והשעה...

DANIELI06

New member
מתאים...קבענו הולכים ל../images/Emo178.gif

אבל כשאנחנו חוזרות אנחנו נכנסות לפורום לדווח איך היה, סבבה ?

אור685

New member
לאיים עלייך?....

סתם.... תבואי גם , נדבר בדרך על התאומים שלנו. נראה שלי שהם גם באותו גיל. מתי נולדו שלך?

אור685

New member
יווווו,איריס,רק עכשיו שמתי לב-

הם נולדו בדיוק באותו יום!!!!!איזה קטע....

DANIELI06

New member
טוב אם את לא יוצאת להליכה היום אני שולחת לך

את שמעון הקטן ואת בוזגלו הגדול אז תיזהרי, הבנת ? או שאני יבוא לשבת עלייך, זה לא נעים לא כדאי לך....

למעלה