לאיריס- בחירת מצלמה

switch14

New member
לאיריס- בחירת מצלמה

הי, כתבתי פה כמה פעמים ולא הצלחתי לקבל תשובה מסודרת, אז אני מתחילה מחדש... אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית, לצלם משפחה ונופים אין הגבלה בתקציב!!! לצורך תמונות רגילות. הכי חשוב לי שתהיה מהירות תגובה בין הלחיצה ועד הצילום עצמו, וכן בין תמונה לתמונה - מהירות. מבחינת פיקסלים לפחות 4-5 תודה מראש,

I R I S C

New member
אולימפוס 5060 .מצוינת ונהדרת .

מתאימה ולא צעצועית.עולה לא הרבה יותר ממצלמות פשוטות בהרבה. יש יתרון לאולימפוס שהיצרן מיטב את התוכניות האוטומטיות,כך שבהרבה פעמים אין ממש הבדל בין תמונה שנלקחה בתוכנית אוטומטית,אחת מהן,לבין זו שבוצעה בתוכנית הידנית,ע"י צלם מתמצא. התמונות מעולות להדפסה-ישירות מהמצלמה,בלי צורך לעבור עליהן. יאללה, תתחדשי, ותבואי עם תמונות. (והיום יש אחריות שנתיים מלאות של אולימפוס-אלודה.לא לקנות מיבואן אפור,לא כדאי)

switch14

New member
עוד שאלה

איריס, תודה על ההמלצה. מה לגבי לעלות מדרגה ל8080? ואיך ה-8080 ביחס לsony 828? ושוב תודה מראש...

I R I S C

New member
מצוינות אבל גדולות יותר.מדובר בדמוי

רפלקס,עם זום גדול הרבה יותר. תבדקי של מי הזום מתחיל מהזוית הרחבה של 28 מ"מ,כי זה מאוד שימושי לצילומים בחדר,של המשפחה,בחוץ ובכלל. תעשי השוואת תכונות ודיעות משתמש לגבי כל דגם דרך אתר Dpreview>Guide for Buying<compare\side by side

למעלה