לאיציק

לאיציק

יופי של קטע עשית . מקוה שיביא לך הרבה פרנסה 55555 טפו טפו טפו אהבתי תקסילופון החדש נראה משוכלל.

תודה, אבל...

אני מאד שמח שהפיאסקו הטלוויזיוני הזה הסתיים. לא ראיתי (כרגע חזרתי מהופעה בירושלים) אבל כמה אנשים התקשרו אלי בדרך וסיפרו לי מה הראו. משעשע. כשהתקשרו אלי לפני חצי שנה רצו לצלם מופע. אח"כ הסבירו שבעצם רוצים נמבר (כלומר 7 דקות). לקראת הצילומים ביקשו שנצמצם את זה לשלוש דקות. בצילומים עצמם ביקשו שנוריד חלק. ועכשיו אני מבין שבעריכה (שהיתה כנראה גסה, גרזנית ולא מקצועית כמו בפרקים הראשונים של ה"סדרה") זה ירד לפחות מחצי דקה... נו, שיהיה להם לבריאות. רון ואני קיווינו שלפחות יצא מכל העסק האידיוטי הזה משהו שנוכל להשתמש בו ליחסי ציבור, אבל זה כנראה קוצץ עד כדי אי-שמישות ואי אפשר להבין בעצם מה הקטע (שמבוסס למעשה על תיאום מוזיקלי בין הנגינה שלי על הקסילופון לבין הג'אגלינג היפהפה של רון). כסיכום אני יכול לאמר בבטחה שחייב לקרות משהו מאד מוזר וקיצוני כדי שאסכים להשתתף שוב באיזושהי הפקה טלוויזיונית. בכל מקרה, אמיר, תודה על המחמאה. חבל שלא באמת יכלת לראות את הקטע - אני מקווה שתראה אותו פעם באמת, חי. _________________________________________ איציק.

לאיציק אני חושב שאתה טועה לפי דעתי

השידור שירת אותך בצורה טובה ויעזור לך בעתיד. אתה יכול להשתמש בקטע מהתוכנית אני אהבתי אותו ולפי דעתי אני יכול לשפוט בעיניני להטוטנות. נכון שאני לא בתחום זמן רב אבל כנראה אני אחזור בקרוב... אני אשמח לראות את הקטע בחי תשלח לי מסר תגיד איפה (אני מקוה שבמרכז ) ואני אבוא . אשמח לראות אותך אחרי זמן כה רב אמיר צור

לאיציק אור

צר לי אבל עד שלא תראה את הקטע עצמו, ולא את הפיסות המדממות שנותרו על המרקע אחרי שגמרו לשחוט אותו, לא תדע עד כמה הוא לא משרת אותי. כל האנרגיה של הקטע המקורי וההתכוונות שלו סתרות את האופן הגימיקי והמבולגן שבו הוא הוצג. אולי אני פדנט אבל עבורי זה ההיפך מפרסום טוב. אני יודע שהפתגם האמריקאי הידוע אומר שכל פרסום הוא פרסום טוב (בסגנון "היי תשאלו את או ג'יי סימפסון - אמנם הוא התפרסם כרוצח כפול אבל הנה תראו כמה כסף הוא עושה מהספר שהוא כתב" וכו'), אבל אני לא מעוניין כלל בפרסום כזה ועבורי הוא פרסום רע. למשל האשה שהתקשרה אלי (או ליתר דיוק אל "איציק מהקסילופון מהטלוויזיה") אתמול בערב ורצתה שאופיע עם הקסילופון בבת מצווה של הבת שלה, בתנאים שהם הפוכים להתכוונות שלי כשיצרתי את הקטע ואת המופע שאני יוצר סביבו עם רון (דהיינו מיקוד בימתי, שקט, שליטה בתאורה, קהל פרונטלי וכו'). כן, זה פרסום. לא, זה לא פרסום שטוב לי. כן, מצלצלים אנשים. לא, לא מצלצלים אנשים שמבינים מה באמת אני עושה. ______________________________ איציק

איציק נשמה אני יודע שאתה פדנט לכן אתה להטוטן

רוב הלהטוטנים שואפים לשלמות ומתאמנים כל הזמן בכדי להשתפר ורוב הזמן לא מרוצים ולכן משתפרים. גם אני כזה . אבל כמשהו מהצד כשאני רואה תקטע אני לא יודע כמה טוב אתה רוצה להיות או כמה טוב אתה אני רואה הופעה ואני שופט אותה לפי זה שאני נהנה או לא . ולכן ראיתי תקטע שלך נהנתי . נכון לא ראיתי הכל אבל כשאני אזמין אותך אני אראה וההתלהבות תגבר כי חשבתי שראיתי הכל. אני במקומך היתי הולך לבת מיצוות אתה לא יכול לדעת במי תתקל שם ולאן הוא יכול/ה לקחת אותך בקיצור אל תהיה כזה ביקורתי כלפי עצמך ותלמד לקבל מחמאות -אתה יודע שאני לא מחלק אותם כמו זבל!!!! לגבי ההפסד לא היה לכם סיכוי הבחור פינומן בנוסף לזה שהוא ברור לעין כבחור "מיוחד".ריין מאן כזה . הוא היה מדהים וגם אני היתי בוחר בו בשל הנסיבות. זה לא מוריד מערככם אלא רק מראה כמה חסרת סיכוי היתה התחרות אמיר

Aiyegbeni

New member
אני לא איציק 2

הוא התלונן בעיקר על זה שהקטע אמור להיראות ולהיות כמשהו מאוד מקצועי, עם תנאים מקצועיים, באירועים מקצועיים, וכחלק ממופע באורך מלא (עם רון), ולא כקטע יחיד על מדרון הדשא בבת מצווה אצל השכנים... כמובן שכולנו פרפקציוניסטים וכו', אבל מה שעשו להם שמה זה באמת שחיטה של הקטע... לגבי רוני זכרוני, אתה מוזמן לקרוא את מה שאיציק כתב על יום צילומי אותה תכנית בלינק הבא ותבין הכל - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=440&msgid=99711310 כנראה שאתה לא מעורה מספיק בחוקי הפורום של המנהל זמני. כל הודעה שלישית/שרשורית שנושאה של זאת שמעליה הוא "לאיציק אור" חייבת לכלול את צמד המילים הזה. מי שלא מציית מועף ונחסם לאלתר ע"י זמני, אך אל דאגה, זה רק זמני. ____________________________________________________________________________________ אני כן איציק אאאא איגביני אאאאאא אהד מ.

למעלה