לאיציק אור

yitav

New member
לאיציק אור

הייתי שמח אם הייתה הסעה לכנס בקיץ גם מירושלים כי יש המון ג'אגלארים מוכשרים באיזור זה וחבל שחלק מהם לא יוכלו להגיע אשמח מאוד אם תעשו משהו בנידון או שלפחות תיידע אותי על התפתחויות.... תודה מראש...

דווקא ההסעה מירושלים כבר אורגנה

מדובר בהסעה מיוחדת שתיקח את כל (אבל כל) המון הג'אגלרים המוכשרים שהפכו את סוף השבוע האחרון בגן סאקר לכזו הצלחה פנומנלית. ועם פחות סרקזם: לפני שנתיים ארגנתי כנס זהה, באותו מקום. המוני אנשים פנו אלי אישית (כלומר, לא באופן וירטואלי כישות ערטילאית המכונה "המון הג'אגלרים המוכשרים באזור" המיוצגים או לא על ידי אדם אחד) ואמרו שיסעו בהסעה. בסופו של דבר ארגנתי אכן הסעה (מה שהיה בלבול שכל גדול, אבל ניחא) ונסעו בה בדיוק שמונה (8) אנשים. הכנס הפסיד למעלה מאלף ש"ח על העכבר הזה שנולד להר. אני לא יודע מה אתך, אבל מבחינתי לטעות פעם אחת זה ממש מספיק. ___________________________________ איציק

וטיפ לסיום

אם אתה מתקשר למישהו שאתה לא מכיר אחרי 23:00 בלילה: א. שאל קודם כל את עצמך אם אכן זה כה דחוף או שאולי בכל זאת תתקשר למחרת ב. שאל דבר שני את מי שאתה מתקשר אליו אם זה מתאים עכשיו ג. תזדהה לפני שאתה מתחיל להפגיז בשאלות כאילו אני מענה ממוחשב ד. באופן כללי תזדהה - עד עכשיו אני רק מנחש שזה היית אתה ______________________________ איציק

אהד מ

New member
לאיציק אור

עקב חוסר אחידות שיוויוניות והתאמה ובעקבות משתמשים רבים הנוהגים להיתחכם ולרשום נושא הודעה לא ברור , לא משעשע הוחלט : כלל חדש בפורום ג'אגלינג וחד אופן המכונה גם פורום ברווז צולע 144 , נושא ההודעה חייב להיות לאיציק אור, גם אם ההודעה לאורי רוט וגם אם איציק אור בעצמו כותב את ההודעה. בפסטיבל בשקל צריך לשלם מינמום כניסה שקל אך באופן כללי כדאי לשלם לפי כמה שנהנים פחות ההנחה שאורי יכול לארגן. איציק, איך אפשר להתחלף איתך , נשמע כל כך מפתה , טלפונים בהולים בלילה , מקרי חרום ביום , ארגוני שווא בין לבין והכל בשקל... ____________________________________________________________________ אהד

yitav

New member
לא.... זה לא אני..

זה כנראה תומר... הבנתי בנוגע להסעה...

למעלה