לאיפה נעלמה חגית?

שלום לכולם

מלא זמן לא היינו כאן, והאמת, שכמעט לא יוצא לנו להסתובב באינטרנט בכלל. אז זהו - התמקמנו לנו בצפון (עבר כבר חודש, בלי שהרגשנו), בבית ענק (חלק מהחדרים פשוט סגורים) עם כל מיני ארגזים בכל מיני פינות (כי למי יש זמן לפרק אותם...) ניר התחיל לעבוד לפני שבוע - 5 דקות מהבית (איזה כיף!!), וחגית עובדת (זמנית) מהבית, אבל זה יגמר עוד כמה שבועות
. שני התרגלה לכאן מהר מאוד, כל הזמן רוצה לצאת החוצה - לפינת החי (לפגוש את "מההה"), לגן משחקים או לסבא וסבתא (שגם גרים ביובלים). גם למעון היא כבר די התרגלה (נשארת שם עד ארבע וחצי) אבל... ביום הראשון (לפני שבוע) היא חזרה עם נזלת, אח"כ היא התחילה להשתעל בלילות, ובסופשבוע הזה היא הקיאה המון פעמים - על הפנים
(נשמע מוכר, אורן?) הרופאה אמרה שזה סתם וירוס, ושזה יעבור. עושה רושם שהמצב כבר משתפר (היום היא לא הקיאה, אבל עדיין לא אוכלת כמעט כלום, ומשתעלת מתוך שינה). זהו. זה מצבנו, נכון להיום. תסלחו לנו שלא יוצא לנו להיות כאן כמעט - נקווה שזה ישתפר בעתיד. רפואה שלמה לכל החולים,
לכל אלה שהבריאו ו-
לכל הפגים ביי

../images/Emo65.gifהתגעגענו אליכם......./images/Emo13.gif

אני שמחה שהדברים מסתדרים לכם בצפון הרחוק והיפה, ניר מצא עבודה שזה כבר השג מדהים בימים טרופים אלו
, אני מקווה שגם את מתצאי משהו קבוע בקרוב.
ות לשני והחלמה מהירה , שהחיידקים יעלמו בקרוב והיא תרגיש טוב ותהנה לה מפינת חי פרטית בגינה
מקווה שתמצאו את הזמן להיות איתנו כאן. כל שנבקש לו היה...

26יפעת

New member
יופי, תודה גלי

אבל בכל זאת מחכה שחגית או ניר ישמיעו קול!

hagit2000

New member
הנה אני משמיעה קול

בהודעה הקודמת ספרנו לכם ששני חולה, ביום שבת זה עבר אלי. שכבתי עם חום גבוה. הייתי ממש על הפנים. היום אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב, אבל עדיין על תקן חולה (=לא עובדת). אז באתי להגיד שלום. אתמול התקינו לנו ADSL, ובסוף החודש אני מסיימת לעבוד. אני מניחה שהשילוב הקטלני בין השניים יביא אותי הרבה לפורום. יש לנו תמונות חדשות של שני, אבל עוד לא חברנו את הסורק למחשב. אני מקווה שנעשה זאת במהרה, ונוכל לסרוק לכם כמה תמונות שלה. אינה - כיף לשמוע גם על המשקל של אלה וגם על הגמילה של יערה. איילת, יעל של הגר ואורן - התמונות משגעות! אלו ההודעות שהספקתי לקרוא עד עכשיו... אני אשתדל להיות כאן יותר, כדי להגיב בזמן ולכולם. ויעת, את תמיד מוזמנת להיות בקשר

26יפעת

New member
לאיפה נעלמה חגית?

השמיעי קול, בדיוק רציתי להציע לך להפגש ואז גיליתי שכבר מזמן לא היית כאן...

למעלה