חחחחחחחחחחחח קרעתם אותי איזה קטעים
האמת שבאמת אחרי שאיטליה עפו התבאסתי לגמרי וירד לי החשק לכתוב וגם אחרי שהולנד עפו זה קרה, אבל מעבר לכל זה פשוט לא מצאתי זמן להיכנס לבלוגים חודש שלם שהיה לי איזה הרבה עבודה ברוך השם והייתי עסוק מאד האמת שהייתי מופתע שמשחק הפתיחה של היורו הפך להיות גם משחק הסיום של האליפות. אבל הימרתי מהתתחלה על יוון שאם היא תכבוש ראשונה היא לוקחת ואז חבר שלי אומר לי כל הזמן שפורטוגל תיקח בסוף צדקתי. אין ספק שזה היישג מדהים אבל תתחילו להתרגל הפערים בספורט העולמי מצטמצמים נבחרות מדרג בינוני יכולות לנצח כיום כל נבחרת בעולם ע"ע דרום קוריאה במונדיאל האחרון שהעיפה את ספרד בשמינית הגמר ואת איטליה הגדולה ברבע הגמר ועפה רק בחצי הגמר ע"י גרמניה, וגם הרמה של הנבחרות הללו שכביכול בעבר נחשבו אריות הכדורגל של אירופה והעולם ירדה פלאים, תם העידן של הפליימקים הגדולים דוגמת מארדונה, זידאן, באג'יו, סטוייצקוב, רומריו, גסקווין, מתיאוס, חוליט, בקהאם פשוט העידן הזה תם וכיום זהו עידן חדש עידן קבוצות של המאמנים, קבוצות שמשחקות טקטי ומבוקר ומבצעות כל מהלך בתוכנית המשחק שהמאמן מלמד אותם באימונים באדיקות , אין יותר הברקות של שחקנים בודדים, היום לא תראו שחקן כמו באג'יו או מארדונה שלוקחים את הכדור ממרכז המגרש ורצים איתו עד לשער, היום זה עידן חדש כולם לומדים את כולם ושחקנים דוגמת מארדונה מורדים היום ישר לדשא בעבירות חכמות , אין יותר שכונה וזה הכדורגל שאפיין את נבחרת יוון לכל אורך הטורניר הזה. בכל מקרה הפערים הצטמצמו אין יותר מקום לשחקנים כמו בניון, רביבו וברקוביץ ובגלל זה גם הכדורגלן הישראלי לא יגיע עוד שנים רבות לרמות שהגיעו כדורגלנים מהשכנות הלבנטיניות שלנו יוון וטורקיה ולא יעזור גם אם יביאו את סקולארי או את אריקסון אין מצב שישראל תגיע לרמות הללו כי הכל מתחיל בריקבון של הליגה שלנו ושל ראשי הקבוצות ושל ראשי התתאחדות שבמקום ללמוד מהכדורסל בעונה הנוכחית (והיתה זו שנה של היישגים מדהימים לכדורסל הישראלי בכל הזירות הקבוצתית והלאומית עם נבחרת ישראל שהגיע לרבע גמר אליפות אירופה בכדורסל תוך כדי שהיא מנערת את ספרד הגדולה עם פאו גאסול ואת סלובניה הקשה ) הם קופאים על שמריהם. בקיצור הפערים בכדורגל הצטמצמו מה שאי אפשר לומר על הטור דה פראנס שבו ידוע לכולנו מי הזוכה מראש ולמרות זאת אני מייחל בליבי ומקווה לראות את לאנס ארמסטרונג בנאדם נפלא לזכות בתואר בפעם השישית ברציפות ולעשות היסטוריה ולהפוך לרוכב הראשון שעושה זאת בכל ההיסטוריה של הטור. אני אפרד ממכם בגלל שחזרתי מהפאב של איציק זוהר (ד"ש מזוהר איזה מליין זה יש לו מרצדס חבל"ז) ואני די עייף כי שתיתי הרבה אז נשתמע נראה אתכם בקרוב תודה לכולכם למלך הגדול מכולם בני התותח, לחץ של אהבה הרסתם אותי עם הקטע של אפי הנמר , יאלה סי יו בעדן סלאמת