לאיפה לצאת??

Annnnaaattt

New member
לאיפה לצאת??

אז ככה, אני בת 18 יש לי חבר כבר שנה וחצי ואנחנו רוצים לצרף עוד מישהי לחוויה חד פעמית. אני נמשכת לבנות והייתי רוצה לנסות את זה עם בחורה בלי קשר... העניין הוא שאין לי חברה קרובה שיכולה להיות אופציה ואני לא יודעת איפה אני יכולה להכיר בנות שהן בקטע (גם שלי וגם של להיות איתי ועם חבר שלי..) אז רציתי לשאול אם יש למישהו המלצות לאיפה כדי לצאת באיזור ת"א ולמצוא בנות שהן בראש שלי .. ?

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאהמ,

את יכולה לצאת למועדני גייז בתל אביב אבל שם תמצאי רק בוצ'ות
את יכולה באתר הכרויות להכיר בנות כאלה http://dating.atraf.co.il/ תנסי פה

Annnnaaattt

New member
סבבה...

טוב נכנסתי לאתר הזה ששלחת לי ונרשמתי.. העניין הוא שאני מזה לא בנאדם של מחשב ואינטרנט והתכתבויות בגלל זה רציתי פשוט להתייעץ לאיפה כדי לצאת ולראות (יותר בתכלס) אבל אני בהחלט לא רוצה שום פאבי בוצ'ות...זה לא הכיוון... אז...לא יודעת נראה מה ייצא מזה, תודה בכל מקרה !

אני ואתה עקביים משהו היום רני [=

אממממ.... לאן לצאת? סתם יש לי איזה פאב בשביל והוא של לסביות בעיקר והוא נקרא מינרווה... מקום נחמד לפי מה שהבנתי.. [=

נועיתה17

New member
אם ההודעה כוונה אלי אז לא

תמיד הזהירו אותי לא ללכת לשם כי אני תמימה מידי בשביל המקום הזה... ושהוא מלא בוצ'ות..וכיוון שאני לא אוהבת בוצ'ות אז תכל'ס אין לי מה לחפש שם...

lost green eyes

New member
ההודעה לא הייתה מופנת אלייך..

הרי לא שירשרתי אותה אלייך נכון?
אבל בכל מיקרה.. אממ..יש משו בדברייך. הייתי פעם אחת במינרווה ולא ממש נהנתי..כולם מכירים של את כולם (אם את מבינה למה אני מתכוונת). זה ניראה מקום זול כזה בעיני.

Annnnaaattt

New member
כנראה שלא כל הקהילה כזאתי...

אם כל הקהילה היא כזאתי אז איך זה שכולנו פה לא כאלה? לאן את יוצאת?

נועיתה17

New member
לא אמרתי שכל הקהילה כזאת..אמרתי

שרוב... ואני לא יוצאת למקומות של הקהילה...בנתיים עד עכשיו לפחות..

למעלה