לאיפה כדאי לי להגר?

לאיפה כדאי לי להגר?

רציתי להתייעץ איתכם לאיפה כדאי לי להגר. אני מסיים/מת ללמוד את התואר (פסיכולוגיה) עוד חודשיים. ואני לא מעוניינת לחיות בישראל (לפחות לא לתקופה של ה 5 שנים הבאות). אני יודע/ת רק עברית ואנגלית. ויש לי דרכון אירופאי (גרמני). בעקרון ההתלבטות היא בין לונדון לארה"ב (סן פרנסיסקו,מיאמי,לוס אנג'לס,לאס וגאס).אך פתוחה גם למקומות אחרים לפי המלצתכם. אני טרנסג'נדרית (מגבר לאישה), בתחילת דרכי בת 24. עוד לא עשיתי שום שינוי גופני, והשינויים שעומדים על הפרק הם הסרת שיער מכל הגוף (כולל הפנים) והארכת שיער הראש. הבנתי שבישראל הרבה יותר זול לעבור הסרת שיער בלייזר (בישראל המחיר לכל הגוף לגברים נע בין 2500$ ל 8000$) השאלה כמה זה עולה בחו"ל (מהמקומות שציינתי)? בנוסף חשוב לי מאוד שהמקום יהיהגיי פרנדלי וטרנס פרנדלי. וגם בנוסף חשוב שזה מקום שיש סיכוי למצוא בו עבודה מכובדת (עד כמה שאפשר) ומכניסה... רצוי :בתחום הפרסום/פסיכולוגיה/תחום דומה אחר... הלב רוצה את מערב ארה"ב ,אך אני לא יכולה לעבוד שם באופן חוקי ההגיון אומר ללכת על לונדון כי שם אני יכולה לעבוד באופן חוקי שיתפתי אתכם בהתלבטויות שלי, אולי תוכלו בבקשה להאיר את עיני..ולייעץ לאיזה מקום מומלץ לי להגר אליו. אשמח לקבל מסרים פרטיים ,או, לאי מייל: [email protected]

אני אסביר את עצמי

ל- Noile תודה על התשובה . אבל אפשר הסבר , למה את מאמינה דווקא במלבורן? עודד- תודה על הקבלת פנים (תמיד ידעתי שאתם פורום חביב). לגבי השאלה שלך: אני רוצה להגר כיוון 1. בערך מגיל 10, ידעתי שאני רוצה לחיות בתרבות אחרת ובמדינה אחרת, והגיע הזמן לממש את החלום. 2. איני מעוניינת להיות צרת אופקים ולהכיר רק את התרבות הישראלית, אני רוצה להכיר את תרבות העולם הגדול 3.רוצה לנסות את מזלי, כמו כל מהגר ישראלי אחר, בארץ שטוב יותר לחיות בה. 4.אני רוצה לחיות בתור אישה, במקום שאין סיכוי שמישהו יכיר אותי מעברי, ובמקום שלא אכפת לי ממש מה אנשים חושבים עלי (לפחות לא בתור התחלה) ומקום כזה יכול להיות רק בחו"ל 6. הייתי רוצה מאוד להיות דוגמנית, בארץ גם בגלל שיש מספיק אנשים שמכירים אותי בתור זכר, וגם בגלל שישראל לא מאוד ידועה בתור מדינה גיי פרנדלי. אני חושבת שהסיכוי שלי נמוך יותר. 5. רוצה מאוד לשפר את האנגלית, או, (פחות מושך אותי...) ללמוד שפה חדשה חשבתי על לונדון- כיוון שזו העיר דוברת אנגלית, הכי גיי פרנדלי באירופה, והבנתי שיחסית קל למצוא שם עבודה. בעיקרון אלו הסיבות שלי אשמח לשמוע המלצות

Noile

New member
סתם

דרך להגיד היי, אני ממלבורן... ראיתי שאת חושבת על אירופה או ארה"ב. אני אישית נורא אוהבת את אוסטרליה מהמון סיבות. ובין השאר: יש בחור שהכרתי במקום שעבדתי שעובר עכשיו תהליך דומה לשלך. הוא בשלבים קצת יותר מתקדמים וכבר יש לו תאריך לניתוח. החלק היפה בסיפור הוא שהוא מתכוון להשאר באותו מקום בתור אישה ולא צריך לברוח, ונראה לי שחלק מהעניין זו הפתיחות והקבלה של הסביבה כאן.

odedee

New member
ברוכה הבאה!

"לאיפה כדאי לי להגר" זו שאלה ענקית. התשובה שונה כמובן לכל אחד, ואולי הכיוון למציאת התשובה יבוא משאלה קצת אחרת - "למה אני רוצה להגר?". אני מבין שאת לא רוצה לגור בישראל - אבל אם תחדדי לעצמך (או לנו) מדוע, זה יכול לסמן איזה מקום כן יתאים. קחי גם בחשבון שהגירה היא שינוי גדול בחיים, הרבה יותר מלעלות על מטוס. תצטרכי להכיר חברים חדשים, להתאים את עצמך לתרבות אחרת, לחיות בשפה אחרת. בגלל שלא כל אחד יכול להגר לכל מקום, יתכן שתצטרכי לעשות מאמץ לא קטן כדי לשפר את סיכוייך להגיע לארץ מסוימת. כמובן, מעבר לשאלת המקום הרצוי לך צריך לחשוב גם על המצוי. כבעלת דרכון אירופי תוכלי לגור ולעבוד בכל מקום באיחוד האירופי בלי שום בעיה. למה את חושבת דווקא על לונדון ולא, נניח, ברלין או מילאנו? לגבי מעבר לארה"ב, זה די קשה. להערכתי הסיכוי שלך להוציא ויזת עבודה בארה"ב כפסיכולוגית הוא לא גבוה (אם כי בהשקעה של זמן וכסף אולי אפשר). אבל את תמיד יכולה להשתתף בהגרלת הגרין קארד שנערכת מדי שנה בנובמבר עד ינואר. אפשרויות נוספות הן קנדה ואוסטרליה, שיש להן מדיניות הגירה די נוחה, אבל בגלל שיטת הניקוד שלהן למהגרים, צריך לפחות שנה-שנתיים של נסיון במקצוע. לגבי הסרת שיער אין לי מושג (גוגל אולי יכול לעזור). אני נוטה לחשוב שבכל המדינות הנ"ל זה יעלה יותר מאשר בישראל. ושוב, ברוכה הבאה לפורום!

saritoosh22

New member
הי, קודם כל בהצלחה!

לא יודעת להמליץ לך לאן להגר, אבל בנוגע להסרת השיער יש לי מה לומר. בארץ פיתחו עכשיו שיטה חדשה להסרת שיער באולטרא סגול, טיפה יותר יקר מלייזר אבל, לא כואב! וגם יש תוצאות מדהימות ומהירות הרבה יותר מלייזר! לצערי, השיטה עדיין לא עברה אישורי FDA (נמצאת בבדיקה) וכולי תקווה שה FDA כבר ייאשר את השיטה והיא כבר תגיע אלינו. אישית, כמי שעברה כבר טיפולי לייזר גם בארץ וגם בארה"ב, ממליצה לך בחום, לסיים טיפולי הסרת שיער בארץ! אם את מאיזור המרכז, אני אוכל להמליץ לך על מישהי קוסמת! מאחלת לך המון בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות!

modiin18

New member
אולטרה סגול?!?!?!?!?

את יודעת שהשיטה הראשונה להסרת שיער לצמיתות (שנות העשרים המוקדמות) היתה בעזרת קרני רנטגן, זה פעל נפלא (יותר טוב מהליזר קיום) אבל זה גרם לסרטן תוך כמה שנים, לכן כיום משתמשים בקרניים בתדירות נמוכה שעושים הרבה פחות נזק. אולטרה סגול זה תדירות די גבוהה שגם בעוצמה שיש בחוץ יכולה לגרום לנזק(כמו שאת אמורה לדעת מכול ההזהרות מחשיפה לשמש) בקיצור לא הייתי נוגע בזה בטח שלא לפני שזה קיבל אישור מהFDA (ואני בספק אדיר אם זה אי פעם יקבל אישור כזה)

למעלה