לאינקה

c o o l m a n

New member
לאינקה../images/Emo141.gif

שלום לך שוב איש יקר. צר לי לומר לך, כי חלק רב שייך לך בהשתלכויות ובויכוחיים חסרי טעם בפורום זה . יש הבדל ,בין הצגת דעה (שכידוע לך גם אני שותף לדעתך), בצורה מסודרת ומנומקת ,לבין השתלכות לפעמים ברגעי רוגז ושטות. נכון הארי איננו אובייקיטבי ,והסיכויי שהוא יהיה באחד מהימים קיים אבל לא גדול כול כך. נכונה העמדה שאתה מנסה להציג לא לתת להארי את הסיכוי להנחיל את הגדרתו ומורשתו(למרות שהוא יאמר לא), אך אוליי יש דרך נאותה יותר לומר את הדברים ,בצורה מכובדת, או מנומקת. זכותך וחובתך בכול פעם כאשר לדעתך יש סילוף עובדות ,להגיב. אך ישנם דרכים רבות לומר בדרכי נועם . אם שכחת הזכיר לך במקצת שימוש בנקיטת עמדה מכובדת המתקבלת בצורה טובה וסופו של דבר נקלטת טוב יותר העיניי המשתתפים והנה חלקם: 1. אני חולק על דעתך 2. אינני מסכים עמך 3. דעתי שונה ואציין אותה בסימוכין, או כדעה אישית 4. הודעה אישית לאנשי הפורום, כאשר זוהי הפנייה לדברים אישיים של אדם מסויים . אלו הם חלק האמצעים הלגיטימים לערער לחלוק או להתנגד ומתקבלים בברכה בבקשה ,אנא ממך השתמש בהם, ואני מבטיח לך שדעתך תתקבל ברוב מוחלט יותר, ואם אינך מבין עדין יש רבים שחולקים על דרך המדי´ הטרנס´ ,ואיננו אנשים בורים, (גם החדשים) האם חשבת לתומך כי, אנשים מוציאים סכומי עתק ,סתם ,בלי השוואת מחירים. היום אתה הולך לקנות בסופר, ובודק כמה שווקים על מאה שקלים, "אז על סכום של 7630 שקלים לא בודקים". אינך חושב כי מדיט´ זו, באמת מזיקה. טובה ,או טובה יותר אין לנו אמצעים לגיטימיים להוכיח זאת ולכו הויכוח הינוו טפל. ואים תרצה מחקרים המצדיקים כי עדיין אין אפשרות אובייקיטיבית לבדוק את כול המדדים ומסיבה זו עדיין לא בוצעה השוואה נאותה מקווה מאוד שאולי דברים חדרו במעט והשכלנו היום כולנו תודה

KEiN

New member
אינקה ../images/Emo6.gif ???

לא ניסחת נכון...היית צריך להגיד : "המורה זה הוא התחיל"

אינקה

New member
../images/Emo20.gif נכון מאוד ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל כאן אין מורה. יש גננת, ומי שמתחיל זה המנהל...

למעלה