לאינה

לאינה

אני לא כל כך מיומנת באתר הזה ובצטים בכלל אז רק אחר כך הבנתי שיש צרות מקווה שאלה תשכיל להבין ומהר ככל האפשר שמתחם דנה ליס הוא שטח עויין וצריך להתרחק משם מהר ככל האפשר מחזיקים לכם אצבעות תחזרו מהר מהר הביתה אל תוותרי לרופאים ותנדנדו להם ותבקשו יעוץ נוסף לא לוותר להם ולא לעשות להם חיים קלים שלא יוותרו על אוטרסאונדים ושלא יתקמצנו על בדיקות לא פולשניות אבל יקרות כמו שהם עושים שהילדים בפגיה נשיקות ואיחולי החלמה מהירה

איזה יום ../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif

אתמול הובטח לנו חגיגית שאנחנו יוצאים היום, אחרי שנגרד מוניטורים מיד שרה ונעבור סדנת החייאה - fair enough. היום בבוקר בעלי הלך להשיג את המוניטור, ואני הופתעתי לשמוע שאנחנו אמורים לעשות בדיקת EEG. ואח"כ הביתה? כן. אז עשינו EEG (ולא אתאר לכם איך נראה הראש הקטן והיפה שלה עם 50 אלקטרודות פלוס שני מצבטים על האוזניים...), עשינו סדנת החייאה, הנשמנו את הבובה וחזרנו למחלקה, ושם חיכתה לנו רופאת הגסטרו. זוכרים את הבדיקה לריפלוקס, זו שאורכת 24 שעות? הבדיקה עם הזונדה? אז לא ויתרו לנו. כזכור, ביום שני הרופאה הכניסה לאלה את הזונדה, עשינו צילום רנטגן לוודא שהזונדה במקום, ואיך שהרופאה הלכה הביתה אלה שלפה אותה. היום היא הכניסה אותה - צילמנו - לא במקום - הכניסה שוב - צילמנו פעם שלישית - גלידה, אלה המסכנה בכתה מאוד אבל קיבעו לה את הדבר הארור הזה לפנים במסקינטייפ והלבשתי לה בגד עם כפפות שנראה כמו חליפת כפייה במידת newborn-small. רק נרגענו מזה וחזרו התוצאות של ה-EEG. יש שם משהו לא ברור ורוצים לחזור על הבדיקה. אני כמובן מדמיינת את הגרוע מכל ומאוד לא שקטה למרות שהבדיקה הנוירולוגית היתה תקינה והנוירולוג אמר שזה מאוד משמעותי. אז מחר יוצאים לחופשה וחוזרים ביום ראשון למועד ב' של ה-EEG, ואני רוצה לסחוט מהם עוד אקו לב לברר סופית את עניין ה-ASD. עכשיו אלה מקבלת קפאין שהוריד לה משמעותית את כמות הברדיקרדיות ואני מקווה שנקבל גם מרשם הביתה. מדהים איך כל דבר שקשור בהריון הזה מסתבך, נמרח ונמשך. אחרי כל אישפוז שלי או של אלה חייבים לחזור לבי"ח, לעשות עוד כמה בדיקות ולרמוס עוד קצת את חיי המשפחה שלנו. יערה חזרה לדפוסי ההתנהגות של תקופת הפגייה של אלה. היא מסרבת ללכת לישון (עכשיו למשל היא עוד קוראת לי לכסות אותה...), מתעקשת לעשות דברים בדרך שלה וצורחת כשזה לא קורה, שלא לדבר על כך שלא היינו ארבעתנו יחד בבית כמשפחה מאז יום ראשון. נמאס לי. נשבר לי. שיעזבו אותנו בשקט. לא מסוגלת יותר לראות בתי חולים. בקושי נשאר לי חלב וכשאני כבר שואבת בבי"ח כל הזמן נכנסים לי באמצע וזה בלתי נסבל.

אינה יקרה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

זר פרחים גדול לך לאלה ליערה, וכמובן לבעלך... כל כך מבינה את היאוש הזה
. כל תקופת הפגייה מנסים לראות את הסוף ויודעים שאסור להתייאש, ויודעים שאסור להכנס למצב רוח, וצריך לשים את ההורמונים בצד, ולחייך לכולם ולהגיד שיהיה בסדר, ובעצם מפנים מרגישים שכל רגע אפשר להתפרק "ואם רק הייתי נותנת לעצמי אז בטח כבר הייתי מאושפזת בבית חולים לחולי נפש.." אבל.. גם עכשיו אסור להתייאש.. ואת צריכה לחשוב קדימה, על עוד שבוע עוד שבועיים שתהיו כבר בבית וההריון ותקופת הלידה כבר יהיו מאחוריך והחיים יראו לגמרי אחרת. ובנתיים תנסי להתחזק מהמשפחה, מהחברים, מיערונת הקטנה מאלה וכמובן שגם אנחנו כאן כדי לחזק ולחבק. ותדעי שלמרות כל הכוחות שאת צריכה עכשיו, מותר גם לך להתפרק וזה אפילו יכול לעזור. בכל אופן מקווה לשמוע חדשות טובות, ואם הייתי מצליחה לשים פה אייקון (משום מה אני לא מצליחה) אז היו פה עכשיו: נשיקות חיבוקים בלונים וחיוכים ושמש שתכניס קצת קרנים מאירות לחייכם בימים אלו אמא של עופרי

תודה חמודה... רק לכתוב מאוד עוזר

מה ששבר אותי היום היה לראות אותה עם כל האלקטרודות של ה-EEG, ואח"כ לראות איך מדביקים לה מסקינטייפ על כל הפנים כדי שלא תשלוף את הזונדה מהאף. ואיך היא היתה אומללה...
על החיבוקים, החיזוקים והפרחים - גם החזקתי אותה והסנפתי אותה המון היום וזה ממש עזר למצב הרוח. ואת כל כך צודקת לגבי "לחייך לכולם ולהגיד שיהיה בסדר". רק כאן ועם קומץ נבחר של חברות בוגרות פגיה אני מרשה לעצמי לקטר.

../images/Emo65.gifאינה בקשתי עדכון אבל לא כזה;-

אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה קשים הימים האחרונים שלכם. עד שאלה כבר הגיע הביתה , פתאום כל החזרה הזו אחורנית, לראות אותה שוב עם זונדה וכל הפרצוף הקטן שלה עטוף מסקינטייפ, מבאס לאללה. את יכולה לקטר כאן כמה שאת רק רוצה , תשמחי שיש לך את הפורום הזה שמשמש מדי פעם כשק אגרוף של כל מיני טענות וקיטורים, בשביל זה אנחנו כאן. תחזקי את משפחתך האהובה , ותני להם לחזק אותך, מחשבה קטנה על אלה ויערה וכבר יש כוח לסחוב עוד כמה שעות. מקווה מאוד שהEEG ביום א' יהיה בסדר , ושתחזרו ( שוב ) לשגרת חיים נורמאלית , ושהכל יהיה בסדר . שולחת לכם מליון
ים ומליון
ות 2 מליון
והמון סבלנות ואהבה. ועוד הצעה לשיפור מצב הרוח, תשני את שם המשתמש שלך לאינה של יערה ואלה....
לילה טוב שקט ורגוע לכולם. גלי

justmom

New member
אוי... מאחלת לכם...

שיעבור מהר, שהכול יהיה בסדר (בטח שיהיה בסדר
) ושתחזרו מהר הביתה. תחזיקי מעמד - זה באמת נורא קשה, אבל אלה שווה הכול!

ronylew

New member
אינה

אני מקווה שאלה תשתחרר בקרוב והכל יחזור לשיגרה אני מבינה את כל מה שאת עוברת כשאורי אושפזה בעלי שמר בבית על שחר ובקושי ראיתי אותה כי רוב הזמן אני זו שהייתה ליד אורי , גם אורי עברה EEG -עכשיו יש לי מוניטור מיד שרה וזה מקנה לי תחושת ביטחון הלוואי ולא היינו צריכות לעבור את זה תהיי חזקה ומקווה שהכל ייגמר במהירות רוני

ayelet i

New member
../images/Emo20.gif אינה יקרה...

הלב יוצא אל אלה הקטנה למקרא הדברים שלך... ואת חייבת להיות חזקה, ואופטימית ומאמינה - בשביל שתי הבנות הנהדרות שלך. ומותא לכאוב ולבכות ולצרוח! כי איך אפשר בלי?... יכולה רק לנסות ולתאר את הקושי והכאב. ויכולה לשלוח לך מחשבות אופטימיות וכתף לבכות עליה כדי לפרוק והמון כוחות. מקווה שהבדיקות ימצאו תקינות וכל הנאחס שנמרח יגמר ותחזרו לימים יפים של שמש ואור עם שתי הבנות היפיפיות שלך! כולנו כאן בשבילך. אוהבים ומתפללים שתצאו משם כמה שיותר מהר! מכל ה -

ליבי אליך אינה!! ../images/Emo23.gif

אוי, איזה ימים קשים עוברים עליכם
. אך אל תתיאשי תיראי שתמיד אחרי גשם יוצאת השמש
ותמיד בסוף ירידה יש עליה! בעוד שבוע שבועיים שהכל יהיה מאחוריך את תישכחי את הימים הקשים כי את תסתכלי על הפנים המקסימות של התינוקת שלך ותימסי כולך!!! מחזיקים לכם אצבעות
והמון חיבוקים
ונשיקות!!
תנסי להרגע למען החלב שיחזק את אלה!

לאינה

הצטערתי מאוד לשמוע את הבשורות הלא משמחות.
אני ממש מבינה לליבך. גם לנו קרה דבר די דומה. יומיים לפני שמאי היתה צריכה לצאת הביתה התחילו לה ירידות בדופק לב ואז העבירו אותה למחלקת לב לילדים ועשו לה א.ק.ג קצר שלוש פעמים וא.ק.ג של 24 שעות ומוניטור ללב ורק אחרי כמה ימים הסכימו לשחרר אותה עם מוניטור הביתה. כולי תקווה שתגיעו הביתה במהרה. מחזיקה לכם אצבעות.

gureld

New member
מחזקים את ידיכם

אז מאחר ולא מצאתי את האלבום של אלה החלטתי לחפש דרך אחרת ולכן אני כאן ומקווה שאת שתקראי את זה תחכימי בעזרת הרופאים בטיפול נמרץ ובאמת באמת לא לחשוש מהם לא לוותר להם ולדעת שאתם עושים נכון לעכשיו את כל שניתן כדי לאפשר לה ולכם שקט נפשי והתפתחות מהירה ומעולה. שלכם אבא ואמא (סבא וסבתא :) ] דליה וטומי - ולמעשה כל הנ"ל 2 הם.... נ ש י ק ו ת!!!

למעלה