לאימא בריבוע

levron11

New member
לאימא בריבוע

תודה לך אמא בריבוע על הפירסום בפרום אני מקווה שאת נהנת מהדיסק שלי אני אשמח אם תתני לי עצות איך להשתפר בשירה ובריקוד תודה לאמיר בחור זהב ואני אוהב אותו

../images/Emo12.gif

תודה, וגם אני אותך
תשמור על קשר עם הפורום וג'ני, תלמדי את עירן חברינו כמה כללים בססים להשתתפות בפורום. אמיר

את אמיר כולם אוהבים, נכון ../images/Emo24.gif

אמיר נותן את הנשמה לפורום ומשקיע בו, אני מקווה שלא יותר מאשר בלימודים
דרך אגב, למה אני פה בשעה כזאת מאוחרת? בדיוק התכוונתי ללכת לישון כשפתאום ראיתי בערוץ הולמרק שעומד להתחיל סרט בשם "אלביס פוגש את ניקסון". בירור קצר בתמצית הסרט העלה שמדובר בסרט משנת 1997 ואחר הסתבר לי גם שהוא צולם בטורנטו והוא סובב סביב הפגישה של אלביס עם ניקסון בשנת 1970. בסרט משולבים קטעים אותנטיים וראיונות עם אנשים שבאמת הכירו את אלביס. הסרט הזוי מעט ודי מצחיק. אני לא יודעת כמה מהסרט הוא נכון ומספרים שם שאלביס נסע פעם ראשונה בחיים שלו לבד, בלי שומרי ראש ובלי ליווי, בחליפה סגולה מזעזעת, כדברי המתראיינים. הוא הסתובב באותו סוף שבוע בין ממפיס לוושינגטון הבירה ומשם ללוס אנג'לס וחזרה לוושינגטון. הסרט חמוד מאוד. כמובן שהקלטתי אותו למי שרוצה לראות מה פיספס...

samuel b

New member
בערוץ הולמרק לא צריך להקליט

עם מפספסים משהו תמיד יש מחר (תמיד יש שידור חוזר)

ערן, כנס רגע, יש לי בקשה קטנה

מתי אתה נותן הופעה סגורה לחברי הפורום? אתה יודע, הופעה-הופעה עם תלבושת והכל... היה ממש מקסים לראות אותך בפונדק מופיע.

levron11

New member
ההופעה הסגורה

אמא בריבוע אני יכול לתת לכם הופעה פרטית לחברי הפרום בפאב של קריוקי אפשר לקבץ את חברי הפרום לפאב קריוקי אני מכיר פאבים כאלו אחד מהם זהו הבולדוג ושם אני יכול להופיע לכם איזה שירים שתרצו ואני מבטיח שאני אשתפר בתנועות והקול שלי שלכם ערן לברון אלוויס פרסלי

דרדרית

New member
אחלה מצפים בקוצר רוח

אני ובמיוחד אריק מצפים לזה אגה איפה זה הבולדוג?

../images/Emo99.gif אני גם מצפה לזה וגם מחכה

הבולדוג, אם אני לא טועה זה איפה שהוא ליד התחנה הישנה בת"א יותר לכיוון המסגר. רואים אותו מהאוטובוס כשמגיעים לכיוון התחנה הישנה מכיוון המסגר.

למעלה