לאילנית 03 ממודעין

לאילנית 03 ממודעין

לפני כמה שבועות קיבלת ממני בית בובות ו3 שקיות צעצועים, דרך טרייסי. היה יפה אילו היית כותבת "תודה קיבלתי"

הארצית

New member
את יודעת קלרה

אומרים שאדם שבאמת נותן מהלב, וזה גם שם הפורום, לא מחפש שיגידו לא תודה. הוא מרגיש בלב שלו הרגשה של סיפוק. את כול הזמן רודפת כאן אחרי אנשים שיגידו לך תודה, וגם בנשימה אחת לא מוותרת על עלבונות קטנים. לא נראה שאת באמת יודעת מהי נתינה מהלב. לתת ואחכ לחפש להעליב, לא נראה טוב אעפס.

נירה63

New member
ארצית יקרה , האמת שלהגיד תודה

זה משהו מאוד מינימלי. מסכימה שלא כולם למדו ו/או יודעים לומר תודה אבל כן...אפשר להזכיר לכולנו לעיתים שכן יפה נאה וטוב לומר גם תודה. דברי אינם באים לפתוח שרשור של ויכוחים, זו הרגשתי .

הארצית

New member
נירה את צודקת לגמרי

אבל איבדת את הנקודה. יש הבדל בין שקיפות או אמירת תודה לבין לתקוף אנשים על ימין ועל שמאל. קלרה תוקפת את כולם פה. רודפת אחרי אנשים בתוקפנות ואני בטוחה שאילנית לא עשתה משהו רע ולא מגיע לה שיתקפו אותה וזה לא רק אותה. נורא צורם לרואת מישהו שאכן רוצה שיעיריכו אותה ואלולי מגיע לה אבל התוקפנות שלה . כבר עדיף להישאר רעב שאשר להיות מושפל על ידיה. לא מספיק מסכנים אנשים שחיים על תרומה ועוד צריך להשפיל אותם. כול יום היא רודפת אחרי מישהו אחר בדרישות תוקפניות וגסות רוח ..למה לא אמרתם לי תודה!!!!! אז הנה קלרה ת ו ד ה ..את מרוצה? רוצה להעליב עוד מישהו?

אילנית03

New member
מתנצלת מראש אם באמת לא הודתי על כך

אבל המון המון תודה הבובות רובן כבר אצל משפחה אחרת ששמחו מאוד לקבלן, מיינתי את המשחקים ומסרתי הלאה והבית בובות תוקן היכן שהיה צריך ונמסר למשפחה מרובת ילדים כאן באזור, חשבתי שאשתמש בו למשפחתון שלי אך לצערי הוא לא התאים ומסרתי הלאה. ועוד משהו אני לא נמצאת בפורום כל יום , ולכן לא תמיד זוכרת אם אמרתי תודה או לא, תמיד אני מודה על כל דבר ולו הקטן ביותר אז קבלי התנצלות ותודה אבל לא צריך לכעוס יש לאדם המון דברים על ראשו או כתפיו ולא תמיד הדברים קורים במודע, או בכוונה. אם תסתכלי אחורה בהודעות שלי אני מודה ותמיד

למעלה