לאילנית דחוף

אמלה8

New member
לאילנית דחוף

הי, אני משתתפת "סמויה" בפורום, נהנית מכל רגע, בכל אופן לפני כשבוע מצאתי מתכון שלך לעןגת ברנדי ורשום שם 1 כף קמח!! האם זה נכון. בתי חוזרת מחול היום ובא לי להכין אותה. תודה

pirge

New member
כן. הנה המתכון. הקקאו משלים את

תפקיד הקמח בעוגה. בהצלחה לך. עוגת קקאו וברנדי.ו אילנית12 / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 18:23 | 26/09/06 מופיע במאמרים-ללא תמונה. עוגת קקאו וברנדי מקור התמונה:אילנית12 החומרים:לתבנית 26.(אילנית מומלץ בתבנית 24,יוצאת יותר גבוהה) 4 ביצים מופרדות 4 כפות סוכר 3 כפות אבקת קקאו 1 כף קמח תופח 4 כפות ברנדי. לקרם:: 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב 1 אינסטנט ווניל. לציפוי מעל העוגה: 100 גרם שוקולד מריר 4 כפות חלב 50 גרם מרגרינה.(אילנית:שמתי חמאה). ההכנה: מחממים תנור לחום 180 מעלות. מקציפים את החלבונים,מוסיפים בהדרגה את הסוכר ,מקציפים לקצף נוקשה. טורפים את החלמונים ומקפלים. מערבבים את הקקאו,הקמח,ומקפלים בעדינות.מעבירים לתבנית ואופים כחצי שעה.מצננים. מטפטפים את הברנדי על העוגה. מקציפים את השמנת,והאינסטנט,והחלב,לקרם.ומורחים על העוגה. לציפוי: שמים בסיר את השוקולד,המרגרינה, והחלב.ובוחשים עד שזה התנמס. (נמס מהר.בכמה שניות.)לקרר,לשים על הקרם.לקרר היטב עד להגשה. אני אילנית:הכנתי שבוע מראש והקפאתי. מקור:חנה שאולוב. אם אין אני לי-מי לי. מה שאפשר לעשות היום ,אל תידחה למחר.. כי אין בעולם אהבה, אהבה כמו אימא.

למעלה