לאילן29 רויטל, nypx וכולם:

נ.תהילה

New member
לאילן29 רויטל, nypx וכולם:

אחרי ההודעה שאילן השאיר ותגובתה של רויטל הרגשתי חייבת לומר את דעתי: כמו שחלקנו (ה"ותיקים") זוכרים, כבר היינו בסרט הזה... אז כדי שאף אחד לא ייפגע, אני מציעה שמנהלת הפורום תגדיר בדיוק מה מתאים לפורום הזה ומה לא, כי לחלקנו פה מתאימה אווירת הצחוקים שיש פה מדי פעם- ואף מועיל ועוזר, ובחלקנו זה ממש פוגע, עד כדי הרגשת אי נוחות לכתוב. וחבל שאנשים ייפגעו כמו שקרה פעם שעברה. חג סוכות שמח לכולם

nypx

New member
תהילה שלום,ואם המנהלת תגיד......

זה כן וזה לא ואז נתחיל לקבל אישורים ועוד מעט נביא את ההורים? אני חושב שלכל אחד יש את הגבול שלו וכל אחד חושב אחרת ואף אחד לא יכול לקבוע מה טוב ומה לא יש דברים שמקובלים ויש שלא רק בלי הגזמה אז אם כיף לי ובא לי לומר משהו כיפי אז אני יילך לפורום אחר? ופה יהיה פורום המדוכאים שרק כל הזמן בוכים זה נראה לך יותר ? לי לא

BooBee

New member
היי הילה

קודם כל, חג שמח. ומה שלומך? אני לא חושבת שמתפקידי להגיד מה מותר ומה אסור לכתוב כאן, כמו שכתבתי לאילן לפני כמה ימים, אין כללים בפורום הזה, וכל אחד יכול לכתוב מה שבא לו. אווירת הצחוקים רצויה עד מאוד, לדעתי, ואם מישהו נפגע מת´רד נדיר של צחוקיות ושיגועים, אולי כדאי שיבדוק עם עצמו למה זה כל כך מפריע לו ולא להתלונן כאן בעיניי אנשים על חוסר רגישות. אני לא מוכנה לסבול הודעות שמבקשות ממי מאיתנו להתנהג באופו הולם בפורום שאנחנו בנינו לנו כאן עם המון כאב ודמעות. מפריע לי שמישהו מאיתנו, עם כל הכבוד שאני רוחשת לכל אחד ואחת יכתיב כללי התנהלות. אם מתחשק לילה אחד להפרע, so be it, לא חייבים להשתתף באותו ת´רד. זה היופי בפורומים, אפשר לבחור איזה הודעות לקרוא. ואם היה לי מצב רוח מצחיק באותו לילה, ואם הייתי ערה באופן שעות של ההתכתבות של חבריי וחברותיי כאן, בטח הייתי משתתפת גם כן בשיחה המצחיקה שנערכה. ראוי לציין, בנוסף, שגם אני השתתפתי לא פעם בת´רדים הרבה יותר הזויים, בעיקר עם נור, עם הבדיחות השחורות לאללה שלנו. ואני לא זוכרת שהתלוננו באוזניי או באוזניי אחרים, אלא אם כן אותה ביקורת נחסכה ממני. אני סבורה שאין צורך כאן בתפקידי כמנהלת, שצריכה להרים דיונים, לעשות סדר וכיוב´. הפורום הזה מנהל מעצמו, בעזרת החברים והחברות שגולשים כאן. הרמה הניהולית שלי כאן מאוד מאוד בסיסית(מחיקות כשצריך, שרשורים וארגוני מפגשים
). אבל בטח ובטח שאני לא אומר לאנשים מה אסור לכתוב כאן. רק מה מותר. ומבחינתי מותר הכל. כי שכול ואובדן זה לא אומר רק שאנחנו נבכה כאן כל היום, נייבב ונצעק מכאב, נתלונן, נקטר, נדמע. אנחנו נשים וגברים שאיבדו את היקר לנו מכל, וכל דרך להתמודד נכונה מבחינתי. ומכאן, בעצם, אני משליכה את זה להודעות בפורום-תכתבו מה שבא לכם. לגמרי. ותצחקו, כמה שיותר, ומצידי תעשו כאן ת´רדים שלמים של תחרויות בדיחות. ומי שיגיד לכם שזה לא הולם, תשלחו אותו אליי
אני אסביר לו או לה למה זו זכותנו לכתוב מה שמתחשק לנו. וסליחה על האריכות, אבל זה נושא שמאוד חשוב לי. לא פעם אני נתקלת באנשים שמנסים להסביר לי איך אני צריכה להתמודד, להתנהג ומה להגיד בכל מה שקשור למוות של אחותי. אז הנה מבזק חדשות: זו אחותי ואני אגיד מה שבא לי. זה הכל. נשיקות וחיבוקים, שיהיה שבוע קל ושקט, וחג שמח וסוכות צבעוניות. שלכם/ן, רויטל.

אורי_ח

New member
רויטל יקרה - תוספת יחידה:

יש קו שלא יורדים תחתיו והוא פגיעה / לעג מכוונים. זה לא קו אחיד, כי אצל כל אחד סף ההיפגעות שונה. יש מי שעלול לפרש עקיצה ידידותית כירידה על-מנת להכאיב. אבל העיקרון חייב להיות מוסכם. חג שמח, שבוע טוב אורי

BooBee

New member
ברור לחלוטין, אורי

כמובן שהודעות פוגעות ימחקו לאלתר, אני בטוחה שכולנו כאן מסכימים על כך. אני דיברתי על העניין של מה מותר לכתוב כחוויה אישית. אם בא לי לספר למשל על המסיבה שהייתי בה שיום חמישי האחרון, אני אספר. ואם בא לי לכתוב שחמש שעות של מסיבה אני השתוללתי לי ושתיתי ונהניתי אני אספר. אני חושבת שלהכאיב זה מיותר, בטח ובטח כאן, בפורום שלנו. יום מחויך ומקסים לך ולשאר, רויטל.

nypx

New member
אז רויטל רגע רגע.....

אולי תספרי על המסיבה כבר? נהייתי סקרן חחח אני

אילן 29

New member
יופי עופרה

האם לא סיימת להישתלח בי? האם לא סיימת להוציא עליי הכל? אני לא הכתבתי לאף אחד מה לכתוב כאן...אני רק אמרתי שלדעתי זה לא המקום. אין אני כופה על אף אחד כלום וכל אחד יעשה ככל העולה על רוחו. תתמודדי את איך שאת רוצה ואני באמת מקווה שתחייכי ותצחקי כמה שיותר. בעצם..לכולם אני מאחל זאת. אני רק לא מבין איך היא נהייתה מנהלת פורום עם יחס שכזה?

acky007

New member
הסרט הזה...

מה שהיה בעבר לא היה הסרט הזה... אוי ואבוי לנו אם אנחנו לא נוכל לצחוק ולדבר שטויות לפעמים!!! מי שהיה במפגש אצל נור יוכל לספר שהכל היה מעורב יחד - בכי, עצבות, דמעות וגם בדיחות ויין וצחוקים. כך אני רואה את הדברים וכך חייבים להמשיך אחרת גם אנחנו נעבור מהר מאד לצד שעליו אנחנו מדברים... אז אם מישהו רוצה לצחוק ולהתבדר, לפעמים, גם הפורום הזה יכול לשמש לו במה וגם אני, כמו רויטל, לו הייתי ער באותו ערב לדיון המתנהל, ללא ספק הייתי תורם משלי... וכבר כתבתי יותר מדי... חג שמח ומועדים לשמחה!! שיהיה רק טוב... אברהם

חג שמח לכולם!

לכל יושבי הסוכה וגם לכל אלה שבאים לאשפז עצמם, מכל המינים ומכל הצבעים. ולכל אלה שאוכלים.. ואוכלים.. ואוכלים.. הנה עוד כמה ימים נסיים לקרוא את התורה. ואם חשבנו שאנחנו כבר מספיק חכמים ומכירים את התורה כולה.. אז.. הממ.. עובדה שמייד נתחיל לקרוא שוב מ"בראשית ברא..." וברכה מיוחדת לך נ. פרח נדיר. ותודה שעוררת את הדיון מחדש, ועזרת לחדד את ההבנה. חסרת לי.. ההיא מהצד

אורי_ח

New member
השנה היה לי די הרבה חסך ביידישקייט.

אבל אומרים שעד הושענה רבא עוד יש הזדמנות לכפר. אז מה את אומרת אחת, יש אצלך מקום בסוכה
מבטיח שלא אתפוס הרבה מקום.

נו.. בטח

ותביא איתך גם איזה שניים שלושה קילו פיצוחים וגם הקולה נגמרה... חג שמח אורי מתאים לך החיוך

אורי_ח

New member
בטח, איזו שאלה ../images/Emo48.gif

ושמחנו בחגנו והיינו אך שמח
מתאים לי

למעלה