לאילן הנומרולוג

• פותח הנושא ת10
  • פורסם בתאריך

ת10

New member
לאילן הנומרולוג

שלום לך. אני ובן זוגי כבר 9 חודשים יחד. הבעיה שהכל זורם בסדר אך אני לא יודעת אם הוא בנוי למיסוד הקשר. הוא רוצה לטייל לזמן לא מוגדר וכאילו הוא צריך להספיק עוד דברים. אני קצת חוששת לבזבז את הזמן. אני רוצה להקים משפחה וילדים, ולא זה לא ממש בוער. האם אתה רואה אותי מתחתנת ועם ילדים ? איך אתה רואה את הקשר שלנו בכלל? שמי: 1+6+2+3+1 משפ´: 2+5+4+3+5 ת.ל: 24.12.1973 שמו: 2+6+5+1 משפ´: 2+6+2+5+1+1 ת.ל: 7.7.1968 אני מקווה שאני לא מטריחה אותך. תודה רבה.

זוגיות

את כרגע נמצאת בזמן של קבלת תשובות לגבי כמה תחומים זוגיות, עבודה, מגורים מערכת הגורלית בזמן הזה קובעת עובדות לגבי מה שציינתי אם זה טוב לך או לא עד סוף השנה, ובהתאם את אמורה לעבור שינויים. אני חושב שלגבי הזוגיות כבר קיבלת תשובה,,אם הזוגיות העכשווית את תראי עד סוף שנה זאת שזה לא יוביל לשום דבר רציני קיבלת תשובה שהקשר הזה לא טוב בשבילך, וכמו שאת אומרת חבל על הזמן,כי בשנים 03-04 את אמורה לעשות מעברים, כניסת זיווג והולדה. אילן.

ת10

New member
אילן היקר

תודה רבה לך על תשובתך. אולם יש לי עוד שאלה, ואני מצטערת שאני קצת נודניקית.... למה התכוונת שאמרת שאם עד סוף השנה הזו לא יהיה דבר רציני אז הקשר לא טוב, האם ללחוץ לכיוון חתונה ואם לא לחתוך??? זה נראה לוחץ ואני לא הטיפוס הזה. בכל זאת אנו גרים ביחד כבר חצי שנה ומסתדרים, אני רק חוששת שזה בסוף לא יוביל להקמת משפחה. ובנוסף כתבת בתשובתך, כניסת זיווג והולדה... האם בכלל יבוא מישהו אחר איתו אקים משפחה? מעניין לשמוע את תשובתך... גמר חתימה טובה לך.

הבהרה

אני מנסה להראות לך את העיתוי שאת נמצאת, הזמן שאת נמצאת הוא זמן לקבלת תשובות עד סוף השנה.לגבי זוגיות בשנים שציינתי זמן להולדה. אם הקשר שאת נמצאת בו כרגע בסוף השנה את תיווכחי שזה רציני אז זה הזיווג,כשתגיעי לזמן הזה תביני למה שאמרתי את תעמדי בפני מצב עובדות. הגישה להשיג דברים בללחוץ פסולה,תני לגורל לכוון אותך. גמר חתימה טובה. אילן.

ת10

New member
שוב אני.....

אילן היקר, חתימה טובה. איך אני אווכח עד סוף השנה שאכן זה רציני? כרגע טוב לי. השאלה לגבי העתיד מטרידה. ציינת שאעמוד בפני עובדות, לא כל כך הבנתי? אני מודה שאני לא מוצאת תשובות. רק אם אלחץ אקבל...וזאת אני לא אעשה. האם הוא האידיאלי בשבילי? האם אנו בכלל מתאימים? תודה לך.

למעלה