לאילן איפה

בבא אלי

New member
לאילן איפה../images/Emo35.gif

המפגש ביום ה' ב-17:00 בזיכרון יעקב אבל איפה בדיוק נפגשים. להתראות אלי

הזמנה לכולם../images/Emo188.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשימו ../images/Emo23.gif

בתחילת השנה פתחנו במסורת של מפגשי פורום מספרי הסיפורים בפעם הקודמת ארגנתי בעזרתה של הגבירה מהאגם מפגש בציפורי ותאטרון לאג'וון בנצרת. הפעם אני מזמין אתכם המספרים הגולשים הגלויים והסמויים,בוגרי בית אריאלה , בוגרי שרון מפרדס חנה וכול מי שבא לא לפגוש ולספר. אני מזמין אתכם לסיור בזכרון יעקוב ביום ה' מיד לאחר יום העצמאות בשעה 17:00 בגן המייסדים אשר נמצא מול בית העלמין העתיק ובסמוך לתחנת אגד המרכזית. אני מוכן לעזור ולאסוף מהרכבת בבינימינה חברה מהמרכז. נושא הסיפורים: עליה ראשונה,חלוצים,ברון רוטשילד,רומנים וכל מה שנראה לכם קשור. בעזרתה של הגבירה מהאגם מתארגנת סיומת לסיור בפאב זכרוני מקסים-הריידל שם נקנח ביין,בירה ועוד סיפורים. אנא שלחו לי מסר באישי ואשרו שאתם מגיעים-תודה. אילן (ליסה ודורית אנא הפיצו המידע בין חברי הפורומים שלכם)

"הריידל" יהיה פתוח כדי לקבל אותנו

ואם יש מכם המאחרים ולא ימצאו אותנו או שיכולים להגיע רק מאוחר יותר, אתם מוזמנים להגיע ישירות לשם. "הריידל" נמצא בחצר פנימית של המדרחוב אליה יש כניסה דרך מעבר הצמוד לבנק הפועלים, במקום בו יושב פסל הפועל המפורסם של המדרחוב. מעבר לכך שהמקום נעים ובעל הבית מפרגן בגדול למספרי סיפורים, יש שם גם סוגי משקאות ומאכלים מגוונים במחירים הגיוניים כך שכל אחד יוכל להשביע את תאוותיו הקולינאריות (אם הן הגיוניות, כמובן
). אני מאשרת את הגעתי
. בברכה,

אז מה פתאום "ריידל"?../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif

האיכרים הראשונים נהגו להפגש לערך פעם בשבוע כדי לדון בנושאי המושבה הם עמדו במעגל ויצרו פורום דיון. מעגל או גלגל ביידיש=ריידל

NAVVAN1

New member
אילן מתי אתם תהיו בריידל?

יש לנו שיעור עם מיכל היום ה', לא מאמין שמיכל תסכים לבטלו, כך שנגיע באיחור, בערך מתי אתה חושב שתהיו שם?

אז תזמינו את מיכל../images/Emo8.gifלהצטרף

משה ידידי נשמח מאוד אם תצליחו להגיע אתה ונמצק ובס בבלון ועוד חברה מהכיתה אנחנו מתחילים את הסיור במושבה ב 17:00 ומתי שהוא לקראת שמונה נגיע לפאב הריידל אולי תבקשו ממורתכם שאיילו הרוצים להגיע יעבדו בחלק הראשון של השיעור ואז יבקשו סליחה ויעלו על האוטומוביל ויגיעו לריידל בזמן סביר. אנחנו נספר ונשתה עד שיגמר או עד שיגידו שהגיע זמן קריאת שמע של שחרית

NAVVAN1

New member
אם לא תסכים, נחתוך בשבע,

סכין - לחתוך למטרה טובה. שבע - מספר שמספרי סיפורים אוהבים.

מה קורה ביום חמישי

גבירה, נדמה לי או שאני טועה, רשום אצלי ביומן שמחר את מופיעה בבית אריאלה עם סיפורי זימה ויין. האם יתכן והתאריך הרשום אצלי לא נכון??!! עני מהר שאדע לתכנן את יומי מחר. ובאשר לסיור: אם השיעור מסתיים בשעה: 20:00 ויש לנו כשעה דרך, לא מאמין שנגיע לפני השעה 21:00 האם יש טעם להגיע בשעה כזו??!! - השאלה מכוונת לאילן כמובן. אשמח לתשי התשובות. ועוד שאלה כדי שממש לא אתבלבל - השבת במון שורש עם מיכל ומרכז איילת זה השבת - נכון?!!?

איי

איך פספסתי ואני כבר בניתי על הזימה שאטבל אותה במעט יין טוב, וכעת הרסת לי. אוי כמה שאת רעה............................ (-:

לבסל'ה המבולבל../images/Emo24.gif

יום חמישי הקרוב מספרת הגבירה בבית אריאלה יום חמישי הבא נפגשים בזכרון-דבר עם נאוואן יש לו רעיון טוב

הומינר

New member
לגבירה

ראיתי ושמעתי אותך באחוזת הברון, הסיפור היה על המלך שהצייר הצליח לגרש אותו על יד ציור רוח שנשבה במפרשים, וראיתי את הילדים היושבים מוקסמים, והנה אני קורא כאן, שאת מספרת סיפורי זימה ויין, וזה לא התקשר לי כל כך, אבל טוב מראה עיניים , אולי תבואי למועדון שלנו ביקנעם עילית, אני בטוח כי גם חברינו יהנו מסיפורים כאלו, כי לא לעשות, לא לדבר, ולא לשמוע הרי אפשר להתפוצץ.

תסלח לי הומינר אבל../images/Emo166.gif

אחרי הערב המדהים עם סיפורי היין והזימה אז קודם כל תספר לנו הגבירה בפאב בזכרון יש לה סיפור שממתין לסוף בדיוק בריידל ואנחנו מתוחים למי באמת שייכת הכף רגל השובבה?

למעלה