לאייס....

alpha80

New member
לאייס....

שאלה: מה פתאום נזכרת ב ARE PEOPLE PEOPLE ??? בתור אספן (כפייתי , יש לומר) של הרה מיקסים של דפשמוד, החוקיים, הלבנים, השחורים והאדומים. הרשה לי לומר שזה אחד הרה מיקסים ההזויים ביותר שנעשו אי פעם לשיר. במיוחד ה "שה לה לה לה זום זום זום פה פה פה"... כל קשר בינו ובין המקור מקרי בהחלט. אבל.... זה מה יש. גירסה שנעשתה ע"י אדריאן שרווד, במסגרת פרוייקט רה מיקסים של ON US-SOUND המתמחה בגירסאות הזויות לשירים.... במקור - מתוך ה B SIDE של ה LIMITED EDITION ל MASTER AND SERVANT. בקיצור - יש לך מייל. תהנה.

Ice machinE

New member
תראה..תשמע....../images/Emo163.gif

כל כמה זמן נכנס לי ג'וק לראש וברגע שהג'וק הזה בראש שלי, אני חייב להשיג את כל מה שדפש מוד אי פעם הוציאו. אז הפעם זה היה את הרה-מיקסים מתוך X1 ו-X2. אז במקרה הגעתי לשיר are people people (שהוא מאוד מאוד מאוד נדיר להשיג בקאזה, אבל בסופו של דבר השגתי אותו) רק מה, לא הייתי בטוח ב-100% שמה שיש לי זה באמת הרה-מיקס המפורסם, עכשיו אחרי שאמרת את ה"שה לה לה לה זום זום זום פה פה פה" אני בטוח שזה מה שיש לי. אבל
לך על המייל. נ.ב. אני מתפגר מהשיר שאני מחפש תעזור ליייייייי תמצא לי מה זה השיר!!

alpha80

New member
האמת היא......

שאם לא הייתי רואה במו עיניי את התקליט שהשם "דפשמוד" מסתובב על התוית לא הייתי מאמין שאלה הם... רה מיקס כל כך חולני.....

Ice machinE

New member
חופשי חולני ../images/Emo163.gif

אבל זה מתווסף למאגר שלי של שירים, רה-מיקסים ובי סיידים של DM שאני אוסף

alpha80

New member
לכמה היגעת???

כשתגיע ל 1800 רה מיקסים תגיד לי........

turrican

New member
כדי להשיג את כל הרמיקסים של דפשמוד

צריך לעבוד במשרה מלאה שנקראת: "מציאת כל סינגל,ביסייד,רמיקס,בוטלג שיצא" וזה משימה שאין לה סוף כנראה וגם מעייפת. אני אסתפק ב-500 שירים שיש לי..

Ice machinE

New member
אני אוטוטו מגיע ל-1800 ../images/Emo163.gif

חסר לי "רק" עוד 1747
ומצד שני, אני לא אוסף את כל! מה שאי פעם יצא להם כי זה יהיה בלתי אפשרי (יש דברים שאפילו לדפש מוד אין סיכוי להשיג) אני לא אוסף בוטלגים של הופעות בכלל ואני לא אוסף רה-מיקסים של כל מני DJיים עלומי שם (שמעתם פעם על DJ אורן עמרם??) וכל מני רה-מיקסים של דאנד שעשו להם מתישהו. אני אספן עם עקרונות (ד"א כמעט ומחקתי אפילו את APP עד שהבנתי שהוא די נדיר
)

adiville

New member
אם הוא היה שפוי הוא לא היה חבר שלי

גמני רוצה רמיקס מגניב של "פיפול אר פיפול" !!! אני חולה על השיר הזה !!!!!!!!! אלפא יא מאנייק..... לא מביאה לך את הדיסקים

Ice machinE

New member
אז זהו שהוא לא מגניב ../images/Emo163.gif

הוא חולני ואי אפשר לדעת בכלל שזה היה פעם דפש מוד

adiville

New member
טוב אז לא !

אבל במקור זה עדיין שיר מאוד יפה ! ומרטין במלוא עוצמת החסה !!!! דה לטוס פאוור !!!!!!

Ice machinE

New member
כמובן במקור ../images/Emo163.gif

השיר are people people ממש לא נשמע כמו DM, או כמו PAP.

למעלה