לאייל

יופיאל

New member
לאייל

בקשר למה שדיברנו , אתה חייב ללמוד לאבד שליטה. כל עוד אתה עסוק במחשבות , השכל חוסם את הרגשות האמיתיים , ולא תוכל לדעת מה אתה באמת מרגיש. ברגע שתרפה , תוכל להתחבר אל האמת. כדי להרפות מהמחשבות והשליטה תחפש כל מיני דברים שנראים לך כאיבוד שליטה למשל ללכת לאיזה שדה נטוש ולהתחיל לצרוח ולהשתולל , עד שיגמר לך הכח.. עוד תרגיל שאתה יכול לעשות - דמיין את עצמך בתור ילד קטן , ותרגיש שאתה חוזר לילדות , תדבר אל עצמך כמו ילד... תקפוץ , תעשה לעצמך פרצופים , מה שבא לך. אחרכך תדמיין שאמא שלך לידך , ותראה איך זה משפיע על הילד הקטן , האם הוא עכשיו מתנהג שונה? אותו הדבר עם אבא , ובסוף דמיין את עצמך חופשי משניהם , איך ההרגשה עכשיו? עוד דבר טוב לאיבוד שליטה - לקשור עיניים וידיים , ולהיות נתון לחסדי בת זוגתך. את השאר אני משאיר לדמיון שלכם... באור ואהבה , יופיאל המלאך

עוד שיטה לאיבוד שליטה

לעשן ג`ויט טוב של מריחואנה בריאה. ולעשות מדיטציה תוך כדי הסוטול. איבוד שליטה נעים זאפוד.

יופיאל

New member
ההבדל בין חופש לבריחה

לחפש קיצור דרך למצב רוחני-נפשי - ההשפעה היא רק רגעית והיא לא מובילה אותך לשום מקום. קיצורי דרך רק מאריכים את הדרך האמיתית. זה כמו לקפוץ למעלה במקום לעלות ברגל. כשאתה קופץ את מגיע מהר למעלה , אך מיד נופל. אם אתה מטפס אתה יכול להשאר שם תמיד... באור ואהבה , יופיאל המלאך

jongler

New member
כמה כיף לקרוא אותך :)

זה נהפך ל``בנאדם עם ג`וינט`` ולא ל-``בן-אדם`` ... באהבה JonGler

tilayo

New member
תודה על העצה

ערב טוב ראשית היה מאד נעים לפגוש אותך שוב וכמו שאתה מענין בכתיבתך גם המפגש הפיזי איתך מעניו כשלעצמו אני ישתדל לאמץ את המלצותיך, אגב לגבי איבוד שליטה אני אוהב לשמוע מוזיקה רועשת בווליום מטורף ולדמיין שאני מנגן על גיטרה דרך אגב אם אתה אוהב רוק הדיסק של מטליקה בשילוב הקונצרט דיסק מומלץ בחום דגש על דיסק מ``ס 1 טרק מ``ס 8 אז לבינתיים תודה ולילה טוב אייל

יאיר היקר שלום B-(

ליאיר רוב שלומות!!! מדוע אתה מנסה להתסיס כאן את האוירה. אם אנחנו מאד לא מתאימים לך ולמחשבותך מדוע אתה בכל זאת נכנס, ומרגיש עצמך מורעל? אני מציעה לך לגשת לפורום מגיה לבנה, או למשהוא יותר רציונלי וגשמי, בעל הגיון בריא ויציב. אנחנו כאן כולנו מורעלים ומרעילים. אם לאהבה אמיתית ללא תנאי וללא גבול אתה קורא רעל אז אוי לנו. כדאי שתבדוק מי באמת מרעיל את האוירה, אולי כל אחד את עצמו? אולי כל אחד ועולם הפרושים שלו? אולי אף אחד לא ניסה להרעיל אף אחד. הרבה אור ואהבה אין סופית מכולנו. מיכל

למעלה