לאייל וולקוביץ

lala280

New member
לאייל וולקוביץ

מעל 3 שנים שאני בפורום הזה ורק עכשיו אני שם לב שאתה השדרן מרדיו קול חי. יש לי ביקורת מאוד קשה על השדרנות שלך וזה לא משנאה או ממשהו אחר תקרא לזה איך שבא לך. אני לא יכול לסבול שום שדרן שכל הקרינות שלו זה שאלות זאת אומרת לדוגמא אתה מקריין במבצע אחד ועוד אחד אתה אומר את זה בתור שאלה .(ואגב זה מזכיר את הנאומים של ציפי לבני שכל משפט ניגמר במנגינה מזוייפת(אין שום קשר לדעותיי הפוליטיות אני מדבר באופן מקצועי נטו). זה לא נגד הקול הקרייני שלך אלא דרך סיגנון הקריינות. אם תרצה לדעת איך יש לי את ה"חוצפה"לדבר על אחד שיודע יותר טוב ממני רדיו ,אז אני הייתי מפיק שידורים וקריינות בערוץ 7 וערוץ החרדי קול שמחה ועקבתי מקרוב אחרי הקריינות וכל מה שקשור. אני ישמע נאיבי אבל השדרן הטוב ביותר והקריין הטוב ביותר שקם לציבור הדתי-החרדי מאז ומעולם זה מנחם טוקר...

זאת אמורה להיות ביקורת בונה?

אני חושבת שלהלבין פניו של אדם ברבים, זאת לא ממש הדרך להעביר ביקורת. אם הכוונה שלך היתה להעיר הערות בצורה אלגנטית,יש דרכים דיסקרטיות וצנועות יותר לעשות זאת. אייל הוא איש רדיו בחסד, שדרן משכמו ומעלה עם קול נעים, ידע כללי נרחב, אינטיליגנציה רגשית מדהימה ויכולת שידור נדירה. אני מאזינה לרדיו קול חי לעיתים רק בגללו, אני מאוד נהנת מההגשה שלו ואני גם לומדת ממנו המון. למען הגילוי הנאות הוא גם חבר טוב שלי, אך הדברים נכתבים מתוך ראיה מקצועית של שדרנית, מנהלת תוכן בתחנות רדיו, מרצה למקצועות הרדיו ומנהלת תחנת רדיו חינוכי. חבל שהקנאה שלך שנובעת מהיותך מפיק לשעבר בתחנת רדיו פיראטית, גורמת לך להתנהג בצורה כל כך לא אלגנטית עד בזויה, וזאת בזמן שאתה מתחבא מאחורי מסכים, מקלדות וכינויים מגוכחים. פשוט תתבייש לך, יש דברים שהשתיקה יפה להם.

מסכים עם כל מילה של חגית

זאת לא ביקורת בונה ולא כלום, אלא אוסף של רפש שמקומו לא בפורום הזה. לכותב ההודעה המקורי: חבל שאתה מוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה. יכולת לעשות את זה בצורה יותר מכובדת...או שבכלל לא (מה שאולי היה עדיף).

lala280

New member
מה שאתם חושבים לא מעניין אותי

כתבתי כבר למעלה ואני חוזר שוב אין לי ביקורת אישית או שינאה לקול שלו או משהו כזה סך הכל לצורת סיגנון הקריינות. אם מר אייל ניפגע מביקורת כזאת אני מתנצל.אבל לחשוב שבאתי להעליב אותו או מתוך קינאה זה כבר שטויות.

מסכים עם חגית ואלעד- ועוד תהייה בנושא:

כל המגיבים שמשמיצים בשמות בדויים, לא הגיע הזמן למחוק אותם בצורה גורפת? הנגע הרע הזה פוגע בכל פעם במישהו אחר או שזה פורום של אנשי רדיו וחובבי רדיו מכובדים בעלי זהות או שזה פורום שכל אחד יכול להירשם להיכנס ולהשמיץ בצורה בלתי תרבותית בעליל אייל היקר- נא לעשות ביעור חמץ דחוף
צחי

lala280

New member
או שאתם עיוורים או שאתם לא רוצים לקרוא

אין לי שום ביקורת אישית או חלילה שינאה לקול או לאדם הניפלא הזה ששמו אייל וולקוביץ (שאני כבר שנים בפורום הזה והוא מנהל מאותו בחסד)סך הכל לצורת ההגשה! מה זה קודש קודשים שאסור אפילו להעביר ביקורת לא אישית?? ואני לא מיסתתר מאחורי כלום ואין לי בעיה להגיד את זה בפני אייל שיראה מי אני ,ההיסתתרות זה לא הקטע כאן..

יניבל1

New member
אני לא מבין מה הבעיה שלך

גברת "אני שדרנית, מנהלת תוכן בתחנות רדיו, מרצה למקצועות הרדיו ומנהלת תחנת רדיו חינוכי " הוא בסך כל הביע את דעתו על אייל ו , זה שאייל חבר שלך לא הופך את הביקורת שלו למרושעת או לסגירת חשבונות . אגב אף פעם לא הבנתי את האנשים שבסוף כל הודעה כותבים גילוי נאות כאילו שזה פוטר אותם מחוסר אוביקטיביות

הבעיה שלי

היא שמבחינתי לכתוב למישהו "יש לי ביקורת מאוד קשה על השידור שלך" כשההסבר הוא: אני לא סובל את אופן ההגשה שלך כי הוא מזכיר לי את הנאומים של ציפי ליבני, שכל משפט נגמר במנגינה מזוייפת, זאת לא ביקורת, ובטח שלא ביקורת בונה. זכותו של אדון לה לה לא לאהוב את הקול של אייל, או את אופן ההגשה שלו. אבל לבוא לפורום שהוא מנהל ולהקדיש לו הודעה כל כך מגעילה זה פשוט לא לעניין. ואדון יניבל1, עצוב לי שאתה חושב שזאת הדרך להביע דעה על אנשים.

יניבל1

New member
הוא רשום בתפוז כבר שנה

זה לא שהוא נרשם היום במיוחד רק כדי לרדת על אייל אגב בפורום הזה קוטלים כל יום מישהו , בחלק מהמקרים גם מדובר באנשים שכותבים כאן , למה נזכרת לקום רק עכשיו כשמדובר בחבר טוב שלך? את פשוט יוצאת צבועה ומתחסדת

תמצא הודעה אחת שלי

שבה התבטאתי בצורה כל כך נלוזה כלפי איש רדיו כלשהו ואז תקרא לי צבועה ומתחסדת.

לא נכון לא מכובד ולא ראוי.

אייל שדרן מצוין תכליתי עם קול רדיופוני, בתור מאזין נלהב שלו בתוכנית של אריאל ברמן וגם בהגשת החדשות בימי שישי הארוכים אני חייב ל לציין שמדובר פה במקצוען ברמה גבוהה, דבר שני אני חושב שלכתוב על מנהל פורום זה לא יפה ולא אתי כי אין זה ראוי לדבר בפורום על המנהל, דבר שלישי זה שהיית טכנאי בקול שמחה לא הופך אותך `למייבין` אם אני הייתי מנהל את הפורום כאן מזמן הייתי מעיף את ההודעה שלך לסל המיחזור או בעצם כבר עדיף שיפט-ודילט, דבר רביעי לגבי מנחם טוקר הוא אמנם הביא הרבה רייטינג אבל האלילות שהוא עשה מכוכבי הפופ החסידי היתה מוגזמת מאוד ולכן טוב שהראו לו את הדלת, מה עוד שהוא לא היה כזה מקצוען. אייל חזק ואמץ חולה על החדשות שלך.

יניבל1

New member
למה אסור לבקר את המנהל

זה שהוא כחול לא נותן לו עליונות ערכית על שאר חברי הפורום , אם כבר זה נותן רק סמכויות מנהליות ,כלומר ליהות זה ששומר שאנשים לא יעברו על התקנון , וללה 280 לא עבר על שום תקנון אז אני לא מבין על מה כל ההתרעמות של כולם.

lala280

New member
זכותך להביע את דעתך-אבל גם זכותי המלאה

להעביר ביקורת בדיוק כמו שאתה אוהב ואתה כותב על כך אני כותב שאני לא אוהב.! אבל במקרה ממש במקרה אני מבין בקריינות ובכל מה שקשור.(פיראטי או לא פיראטי אני מבין בזה) אם תקבלו את זה בתור ביקורת בונה-אשריי. אם ניפגעתם כמו ילדים קטנים אז אתם אטומים שאסור להעביר עליכם אפילו ביקורת ענינית. ושוב וכבר נימאס לי לכתוב את זה אין לי שום דבר אישי נגד אייל ואם הוא אישית ניפגע אני מיתנצל בפעם המי יודע כמה.

ואני סבור...

שיואב דיליאון הוא הוא השדרן והקריין הטוב ביותר שקם לציבור הדתי-החרדי מאז ומעולם. אבל זאת הדעה האישית שלי.
אייל שוהה בחופשה בגרמניה וכאשר הוא יחזור בתחילת השבוע, הוא ישמח בוודאי להגיב לשרשור "ואהבת לרעך כמוך" הזה.

danidin4444

New member
ליואב דילאון

יש באמת קול נפלא. אבל אף-פ'ם לא שמעתי אותו מקריין בעולם החילוני, נניח פרסומת או משהו. הוא עדין בקול-חי, נכון?

גלעד2211

New member
אני לא מבין על מה התרעומת

גם אני אוהב את אייל ומכיר אותו אבל תסכימו איתי שאם הבן אדם היה כותב דברים טובים על אייל לא הייתם מתפרצים אליו ככה? הבן אדם לא קילל, סך הכל כתב את ביקורתו העניינית בצורה נקיה וגם אני לא מסכים עם מה שהוא כתב אבל זוהי זכותו. הלוואי שכל אלה שמגדפים את בן בסט מבוקר עד ערב היו כותבים את ביקורתם בצורה הזאת במקום לקלל ולנבל את הפה אף על פי שלא הייתי מסכים איתם.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
ברוכים השבים ../images/Emo13.gif

אני שמח שחזרתי ארצה ולו רק בכדי לענות על שרשור נהדר שכזה. ראשית, נשגב מבינתי להבין איך לוקח 3 שנים לקשר בין השמות המאוד פופולאריים האלה. אבל אני מניח שזה בגלל שאתה לא מתעסק בקטנות וככה אני אוהב. לעניין ההערה הבונה והכנה: אני משתדל לגוון בכל טקסט שאני מקבל לידיי. כמובן שבמהדורות חדשות למשל, אני יותר חופשי לשחק עם הטקסט במסגרת המקובל, אבל אתה וודאי יודע מהעבודה בקול שמחה, שכל טקסט עובר אישור של הרדיו וחמור מכך, של משרד הפרסום הרלוונטי, שלעיתים גם מתעקש על סגנון מסויים שלא בהכרח הייתי עושה אם היה מדובר באלתור שלי. אך מה לעשות שהמטרה הסופית היא לגרום ללקוח להיות מרוצה ושהתשדיר ישמע אפקטיבי וטוב ככל הניתן. אם בסופו של דבר זה מה שאני עושה למעלה מ5 שנים והתשדיר עלה לאוויר אחרי כל הפרוצדורה שציינתי, כנראה שיש לפחות אחד שגם אהב את התוצאה. וטוקר אכן איש מוכשר. אני גם בטוח שהוא במקום ציפי המזוייפת, לא היה מוותר לביבי

lala280

New member
לא חלמתי על כזאת תגובה

ברוך הבא לישראל . ובעיניי אחרי תשובה מפולפלת אין ספק שאתה איש מוכשר... הרבה הצלחה.

למעלה