לאיילת המתוקה

לאיילת המתוקה

רציתי להגיד לך שאני אוהת אותך מאוד את הילדה היפה ביותר בעולם והטובה ביותר בעולם

איילת567

New member
בנות זאת אמא שלי שעכשיו......

בגלל המחלה שלה היא לא עובדת אז משעמם לה אז גם אני אוהבת אותך את אחלה אמא הלוואי שתחזרי לעצמך ותהיה בריאה מהר מזל טוב לכל החותמים המשך קל ומהיר. ולמירבי שחוזרת היום ברוכה הבאה אירית מה שלום שיר?מקווה שהיא כבר בסדר מיום שישי שראיתי אותה מסכנה קטנה. המשך יום נעים לכולם מאיילת הפונדי של אירית

עָנת

New member
איזה כבוד יש לנו צילה../images/Emo104.gif

אנחנו שמחים שבאת לבקר בפורום שלנו
צילה,מאחלת לך בריאות טובה טובה טובה

mondani5

New member
הי צילה היקרה בעולם!

וואו איך אני שמחה שאת אתנו כאן באתר,את עצמך ובשרך אשה מקסימה ומדהימה,אמא שלי ז"ל לא הפסיקה לדבר בשבחך על שתמכת בה וטיפלת בה בימייה האחרונים,רק הרבה יותר מאוחר ידעתי והבנתי את הקשר ,איילת סתם לא נשלחה אלי,זוהי שליחות של אמא שלי ז"ל שאיילת תהפוך את ביתנו לאושר עם שיר ורון.(אושר מורכב מהאות הראשונה של איילת ושלי א ש- שיר ור-ורון) אני מורידה את הכובע בפנייך אשה יקרה,ואת תחלימי אני בטוחה!!!! אוהבת אירית

mondani5

New member
היינו בעין גדי לחפש ארבה

טוב אז ככה ,בשבת בעלי כמובן היה חייב לראות את אחת ממכות מצרים במו עיניו לנגוע למשש ואולי לאכול ,שיר ורון צהלו ממראה הטבע " המלבב וקופץ"וגם הן ניסו לתפוס ארבה,אני בילתי ב"אהבה" וערכתי לי קניות בחנות המפעל. חזרנו מותשים אך מרוצים. אירית

צילה יקרה../images/Emo140.gif

שאלוהים יתן לך את הכוח להתמודד עם הכל. הרבה בריאות ותודה שהבאת לעולם ילדה מקסימה- איילת. ישר כוח תחזיקי מעמד

שלום לכולם

אני מאוד מודה לכולם על האיחוליםשלכם אני מבטיחה לכם שאני יעבור אתהכימוטרפיה כמו גדולה

מירבי*

New member
צילה יקרה../images/Emo24.gif

את אישה חזקה ונפלאה, את תעברי את הטיפולים ותצאי מזה בראש מורם. מחזקת את ידייך, לפנייך תקופה ארוכה ולא קלה שאני בטוחה שיחד עם המשפחה התומכת שלך תצליחי לעבור אותה בהצלחה.

איילת567

New member
אמא את שוב כותבת.

מאחלת לך החלמה מהירה ושתמשיכי להיות כמו שאת אוהבת אותך איילת

למעלה