לאיזה משחק אתם מצפים ?

jack of hearts

New member
לאיזה משחק אתם מצפים ?

יש המון משחקי לוח בתכנון כרגע. תהיתי לעצמי, לאיזה משחק כל אחד הכי מחכה לו ? אישית, אני מצפה להרחבה של ארקהם Dunwich Horror (ותוהה אם להשיג את Curse of the Dark Pharoah. נורא מעניין אותי Tides of Iron שנראה כמו משחק מלחמה מגניב, Antike יוצא בגרסה אנגלית (עד כמה שהבנתי) שאני מת להשיג. אבל המשחק שהכי מעניין אותי זה Marvel Heroes. אני לא יודע אם אני אשיג אותו, אבל הוא מעניין לי לדעת איך הוא יצא.

ננסק

New member
Starcraft

האמת שאני לא מודע להרבה משחקים שנמצאים בפיתוח, אבל בכל מקרה, סטארקראפט מאוד מסקרן אותי. כמו גם ההרחבה ל-WOW.

sonde

New member
לא חסרים כאלו

אני מצפה בכליון עינים להרבה משחקים: Axis & Allies: Battle of the Bulge Blood Royale Marvel Heroes Reins of Power Sid Meier's: Pirates! - The Board Game (שנכון לרגע זה בספק גדול עם יופק....) Starcraft: The Board Game Tide of Iron Cold War: CIA vs. KGB Argo Project Skyline Battlelore

sonde

New member
וגם...

התוספות ל: WOW Arkham Horror Descent Twillight Imperium ואחרון לא פחות חביב: Runebound

ycyclop

New member
לא מצפה

יש כל כך הרבה משחקים קיימים שאני רוצה לשחק ואין לי זמן/כסף. משחקים שכבר הוכח שהם טובים ומענינים. נכון, זה נחמד שיוצאים דברים חדשים, אבל כבר לא פעם או פעמיים הרעש סביב המשחק היה גדול מהשמחק עצמו. לגבי הרחבות, גם שם לא מעט הרחבות לא היו מציאה (וחלק כן). אז אישית בד"כ,רק אחרי שיוצאים המשחקים אני ממש מתעניין לעומק

Temporary2

New member
../images/Emo45.gif

אני בקושי מצליח להשתלט על ה-must have, אז אין לי משאבים לחשוב על משחקים חדשים שיוצאים. מעדיף לקנות משחקים אחרי שהם הוכיחו את עצמם.

למעלה