לאיזה מפרט להאמין?ראו...

banv52

New member
לאיזה מפרט להאמין?ראו...

במפרט המחשב הזה שמופיע בכל האתרים מופיע Lenovo 3000 N200 1.46GHz TY2BRIV Intel® PentiumTM Duo Processor T2310 מסך "15.4 ,דיסק 120GB, זכרון 1GB,מערכת הפעלה Vista® Home Premium באופיס דיפו אותו מחשב...מילה במילה אותו הדבר פרט..... השינוי זה Core 2 Dou????????????????? המפרט כולל T2310 אז למי להאמין... אשמח לדעת כי המחיר מפתה 3900 כולל 2 גיגה זכרון

banv52

New member
בלוח T2310 יש Core 2 Duזה מאופיס דיפו היום

Intel® T2310 1.46 לנובו 3000 N200 היום בעיתון ידיעות מופיע הפירסום הזה למחשב מומחים מבינים אומרים ששלוח כזה אין דו אז שואל יש כאן איזה הטעייה?? כי המחיר כולל 2 גיגה במקום 1 מפתה 3900

יאיר B

New member
בקיצור הם עשו סלט קטן

(והם לא הראשונים). T2 זה קור דו רגיל. T5 או T7 זה קור 2 דו. אני לא אומר שקור דו רגיל זה רע אגב. לישומים משרדיים לא תשים לב להבדל. המחיר אגב לא רע (גם לקור דו רגיל). אתה יכול לבדוק באתר של אינטל על מספרי המעבדים או באתר של לנובו לפי תת הדגם ולראות עם איזה מעבד הוא בא בדיוק.

bar666xp

New member
טעות או הטעיה לא יודע אבל...

בעיתוני ים שישי גם מופיע מדי פעם... מחשב חזק למשחקים באיתיות חצי דף... ומתחת כתוב מעבד סלרון ציקמוקי {שיעודו אינטרנט אופיס ושות}... ומופיע איזה כ.מסך ____ כמו אינטל 950/X3100 וכו'... מה זה מחשב למישחקים הכי חדישים......... של טטריס וסולטר
מחר הם יכתבו שהוא המחשב בה' הידיעה לעריכת וידאו עם אותו המפרט אז מה זה הופך אותו לכזה? לא! T2### זה כור-דו! T5###/T7### זה כור2דו! זהו זה מה יש... זהו שלא יש גם כור2דו עם BUS 533MHZ ויש BUS 667MHZ ויש BUS 800MHZ {וזהו בניידים בנתיים}. לפי המחיר זה כניראה כור-דו.. אגב מה מפתה ב3.9Kש"ח? המחיר שלו כ3.75Kש"ח עלות של 1G של קינגסטון לדוגמה נגיד 250ש"ח... = 3.9Kש"ח... +- אותו המחיר שקל לפה שקל לשם לא נלך לרבנות נכון? אגב הזיכרון אפשר למצוא אאל"ט אפילו ב150-180ש"ח לא זוכר בדוק בזאפ.

banv52

New member
עשיתה לי בית ספר, מודה..ותודה

מחפש באמת וכבר מיואש מכמות האי דיוקים כמעט בכל פירסום עיתון אינטרט. שהם במילים קטנות אבל במציאות זה הרבה כסף יש לך כמבין ויודע הצעה למחשב עד 5000 + חזק למשחקים תוכנות אופיס ועוד.. .כרטיס מסך חזק..כמובן דו 2, .זכרון 1עד 2 גיגה..שאתה באופן אישי מכיר .כי מאנשים כמוך אדע באמת היכולת האמיתית של המחשב ולא מפרסומים אודה לך מראש

bar666xp

New member
עד המשחקים לא בעיה...

למשחקי 3D וגרפיקה ברמה גבוה/טובה זה אומר כ.מסך 8600GT = תקציב החל מ7Kש"ח אאל"ט. כנס לזאפ תעשה חיפוש על בעלי כ.מסך 8400GS כמינימום ועל הגבוהים יותר כמו 8600GT עדיפות למעבדי T7300 צפונה המחיר של מוטגים בעלי שם יהיו כניראה מעל 7Kש"ח למשחקים לא פחות חשוב HDD לא פחות מ5400RPM זה פשוט צוור בקבוק נוראי אם יהיה 4200RPM {כמו שיש לי במחשב אבל אני עוד חי עם זה איך שהוא מצד שני המחשב שלי כבר ממש לא למשחקים של היום}. קח בחשבון זיכרון אפשר לשדרג כשלב שני כ.מסך לא! מעבד לשדרג זה סיפור לא קטן אם אפשרי ביכלל בדגם... אז איפה להשקיע היום... אם המחשב מיועד גם ובעיקר למשחקי 3D כבדים... כ.מסך אפילו אם זה יהיה לסבול איזה כמה חודשים עם 512M זיכרון והאיטיות שתלווה ביגלל החוסר זיכרון. אם יש אפשרות/תקציב אז חופשי להשקיע גם במעבד T7500 או אפילו T7700 שוב אפילו אם זה להשאיר את הזיכרון לשידרוג בשלב שני. הדבר שהכי קל לשדרג זה הזיכרון... רק לתת תשומת לב שאפשר יהיה להרחיב ל4G מומלץ {תמיכת הלוח}.

banv52

New member
חבר. גם בגילי.ולא ילד לא מתבייש להגיד..השכלתי

תודה על המאמץ

bar666xp

New member
אגב על אילו משחקים מדובר?

אם הם משחקים מבוססי WINDOWS כמו משחקי הקלפים וFlip Words וכדומה הם לא יפיקו דבר מכ.מסך חזק... משחקי 3D כמו שותרים ואפילו משחקי FIFA יאפשרו גרפיקה ברמה גבוה יותר כל עוד הכרטיס יוכל לתת והמשחק יודע לנצל את היכולות של הכרטיס. בוא נומר זאת כך לFIFA לא הייתי מוציא $$$ רבים מידי ומסתפק ב8400GS וכדומה אם זה למשחקי שותרים וקווסטים עתירי 3D ובמיוחד אם יש בהם תנועות של אוביקטים 3D על 3D כדאי להשקיע ב8600GT צפונה {ככל שתעלה המחיר יעלה}... כ.מסך הוא הרכיב מספר 1 בקביעת יעוד המחשב.

Jan22

New member
בסדדר זה לא חדש

החברות הגדולות אוהבות לשלב מילים כמו ''נייד חזק ועוצמתי עם זיכרון גדול והכונן קשיח ענק מסדרת פנטיום סנטרינו עם הליבה הכפולה ...'' ראיתי את זה איפשהו . מה שאתה צריך לעשות זה לקחת את הקוד של הדגם ולבדוק אותו מLENOVO העולמית או פשוט להשוות מול כמה אתרים נוספים. (מומלץ אתרים לא בעברית).

למעלה