לאיזה לימודים להרשם?

לאיזה לימודים להרשם?

לפורום הכוונה מקצועית שלום רב, אני בן 21 , בעל תעודת בגרות טובה ופסיכומטרי גבוהה ומתלבט לגבי בחירת מקצוע. אני מתלבט בין רפואה, פסיכולוגיה והנדסה ביו-רפואית. הספקות שלי הן כדלהלן: 1. רפואה- המקצוע מאד מספק ומעניין אך אינני יודע אם אוכל לסבול את חוסר ההערכה הן מצד המטופלים והן מצד המשכורות הדלות. 2. פסיכולוגיה- גם מקצוע בו אני מעוניין אך הבנתי כי סיכויי להתקבל לתואר שני נמוכים. ושפסיכולוגים בארץ בקושי מוצאים עבודה.. 3. הנדסה ביו רפואית- אומרים שזה מקצוע שהולך ומתפתח. הוא גם די רווחי אבל עבודה עם אנשים ככל הנראה לא תיהיה לי.. אשמח לקבל ייעוץ. והצעה למקצועות שאולי יתאימו.. תודה דויד

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
אני לא מבין מאיפה המידע הזה?

חוסר הערכה מצד המטופלים?יש רופאים רבים שמאוד מוערכים, משכורות נמוכות? אולי בהתחלה אבל זה בהחלט משתפר- בכל מקרה אילו לא שיקולים לבחירת מקצוע. בפסיכולוגיה-אם תהיה טוב, תתקבל הלאה, למה לוותר כל כך מהר?למה אתה חושב שבהנדסה ביו-רפואית לא תהיה לך עבודה עם אנשים? יש בהחלט תחומים שתהיה לך עבודה עם אנשים.

תודה

את המידע שלי על מקצוע הרפואה והפסיכולוגיה קיבלתי דרך חברים שלומדים וכלי התקשורת.. אני אשמח לקבל כישורים לאתרים מהיימנים שיסבירו לי על טיבם של המקצועות. אני ממש מתלבט ומידע רק יעזור לי כי כרגע אני באמת ניזון רק משמועות... תודה מראש דויד

למעלה