לאיזה יסוד בעלי שייך?

לאיזה יסוד בעלי שייך?

20 לפברואר 53.שעה 1 בלילה.אני אם אני לא טועה מתכת 23 לדצמבר 57.שעה 10 וחצי בלילה.

IReI

New member
לדעתי התאריך השני

זה תאריך הלידה שלה, ציטוט: " אני אני אם אני לא טועה"

בעלי 20 לפברואר 53 .שעה 1 בלילה

התאריך השני שלי 23 לדצמבר 57 שע 10 וחצי בלילה שנינו ישראל לגבי האים אני מתכת?

לפי אסכולה אחת

את יסוד אש ובעלך מים לפי אסכולה אחרת את יסוד מתכת ובעלך אדמה ויש עוד אפשרויות... מבלי לפגוש בכם לא אנתח את התאריך באינטרנט

אז אני חושבת שבעלי אדמה

מכיוון שמאוד נוח לו בסלון שיש בו הרבה אלמנטים של אדמה .הוא הרבה בבית בעיקר בסלון .לי למשל לא נוח כל כך בסלון.אז להוסיף אלמנטים של מתכת ?ובאיזה צד.הטלויזיה שלנו היא מאוד גדולה וממתכת בצד מזרח האים זה מספיק?

הזהרי באבחנתך

יתכן שהוא אוהב את הסלון בגלל הכיוון שבו הוא נמצא ולאו דווקא בגלל מה שיש בו.וגם יכול להיות שבגלל מה שאין בו... זו דוגמא של חשיבה זהירה שאני נותנת לך כדי שתוכלי להתעמק יותר. למה להוסיף אלמנטים של מתכת? מתכת בצד מזרח - לא מומלץ מזרח הוא אזור עץ. מתכת הורסת עץ. אימרי לי, מדוע את רוצה להוסיף משהו ליסוד של בעלך? שבת שלום

sidi

New member
ו...

האם הוא מסכים לתוספות/שינויים? נוח לו עם זה?

לא להוסיף לבעלי להוסיף לי אולי

כי לבעלי נוח בסלוןכיוון הישיבה שלו היא דרום מזרח כשהוא שוכב בספה .ומזרח כשהוא יושב.לבעלי נוח בסלון ולי יש תחושה שלא נוח.אצלי העציצים בצד דרום מזרח.ובמזרח הטלויזיה.את הטלויזיה אי אפשר להזיז .אז להזיז את העציצים שיעמדו מאחורי הטלויזיה כי רק שם יש להם מקום.במזרח?

אז זהו, כדי שנוכל לעזור לתחושה

את צריכה להסביר אותה. מילים עושות חלק גדול מהעבודה. נסי להסביר מה לא נוח ואז תראי שגם לך יש מיד כיוון היכן כדאי לשנות...

למעלה