לאיזה חוג ספורט אתם שולחים את הילדים המאובחנים?

לאיזה חוג ספורט אתם שולחים את הילדים המאובחנים?

אצלי הוא שנתיים באומנות לחימה וזה פשוט לא עובד. מחפשת משהו אחר שיחזק אותו פיזית. היה בכדורגל והוא לא תפקד כי היו הרבה ילדים שרצו מסביבו.

TikvaBonneh

New member
אכן בעיה ידועה

עד כיתה ד יותם היה בחוגי ספורט רבים ומגוונים, קאראטה, קמ"י, טרמפולינה, שחיה.
אחרי כיתה ד התחלנו חוגים של כישורים חברתיים דרך ספורט, וזה היה מוצלח מאוד. קבוצות קטנות ומדריכה עם הבנה בקשיים חברתיים.
אחרי שנכנס לבית ספר חינוך מיוחד, לא היה יותר צורך בחוגים, שמו לו במערכת האישית כל יום שיעור ספורט והוא גם התחבר עם ילדים ושיחק איתם בהפסקות
עם הקטן המצב שונה, כי הוא בכיתת תקשורת מהתחלה, אז אנחנו ההורים הבאנו להם חוג קפוארה וחוג התעמלות, וכיוון שהם רק שישה ילדים אז אין בעיה.
ניסינו לשלב אותו בספורט בכיתה הגדולה אבל זה לא הלך.
החלותי לא לחסוך לו את כספי הקיצבה ולקחתי לו מאמן אישי לאחר הצהריים פעמיים בשבוע.
בנוסף הוא הולך לרכיבה טיפולית - זה קופח משתתפים,
ויש לו קבוצה חברתית של פעמיים בשבוע שיש בה חוג ספורט.
ניסיתי איתו חוגי ספורט רגילים אבל לא הלך. החוג שהחזיק בו מעמד הכי הרבה זמן היה קנדו, שזו אומנות לחימה יפנית עם מקלות מעץ.
יש לנו גם טרמפולינה בחצר והם קופצים עליה.
קניתי גם פלייסטישן ארבע, בסך הכל הם מקבלים יחד בקיצבאות 7500 שח לחודש, ומשחק נינטנדו סוויטצ, שזה משחק מאוד אקטיבי עם המון תנועות וקפיצות.

יש דבר כזה ספורט טיפולי?

אני מתכוונת קבוצתי. לא ריכבה טיפולית שהגדול עכשיו התחיל והוא מסרב וכד'.
יש דרך הקופה?

TikvaBonneh

New member
באזור שלנו יש

אני לא יודעת לגבי האיזור שלכם.
את רוצה שאנסה לברר?
לא קיבלנו החזרים מהקופה, אבל מבחינתי בדיוק בשביל זה יש את הקיצבת נכות. לכל הטיפולים שלא כלולים.

הילדים שלי

בחוג במתנ"ס בשם "ספורט אקטיבי"
חוג ספורט לא תחרותי, שעובד יותר על חיזוק, קואורדינציה, קצת משחק קבוצתי מונחה ולבנים הגדולים קצת משקולות.
ילדים אחרים שאני מכירה ומתקשים להשתלב בחוגים רגילים הולכים למערכת החוגים באל"ין.

למעלה