לאיודע מה איתכם

Sando Boy EILAT

New member
לאיודע מה איתכם

אבל יום שישי בדרך לבית של חבר ראיתי ילד עם סקט וביקשתי סיבוב זהיר כזה ואמרתי שאני חייב לנסות פליפ וניסיתי כאב לי טיפונת אבל נחתתי .. אחרי חצי שנה מכה ראשונה!!! עשה לי תסופשבוע הפליפ הזה ועוד נתן לי טיפה של אור במנהרת הסקטבורד.. למרות שהרופאים אמרו שיהיה קשה לחזור כי זה פציעה קשה ברמות ועברתי שתי ניתוחים ובאלאגנים והרגל תהייה חלשה אבל שייזדיינו נחתתי פליפ זהיר!! מקווה שיום אחד נראה אותכם בסייישן ואם לא אז אני יקח סיבוב שאני יעבור בלי סקט אוהב אותכם סקייטרים תמשיכו לשחוט בלי ריילים כפרעליכים

msn1

New member
חחח יאאאאאאאא

עם הזמן אתה עוד תחזור לגמרי

Muznach

New member
ברור שאתה חוזר לסוע.

רק אל תשתגע כמו פעם. סע פלאט, בלי מדרגות והנדריילים בלאגאנים. יש פה מישהו מחדרה שחזר לסוע אחרי פריצת דיסק, אז תמיד יש תקווה.

Sando Boy EILAT

New member
גמאני מכיר מישו שחזר אחרי פריצה

אבל הברך זה דבר אחר אני עדיין מרגיש אותה לא יציבה קיצר נקווה לטוב תהיודע

sk8webmaster

New member
אבי תעשה לשנינו טובה

אני יודע שאתה מתגעגע והיה לך כיף לנחות פליפ אבל הפונקציה היא פשוטה ככל שתנוח יותר, תהיה יותר בריא בעתיד כל שטות שתעשה, - תהיה פחות בריא בעתיד והחשבון הוא פשוט - שווה להנות לזמן קצר עכשיו ולשלם על זה בעתיד? או... לחכות אפילו שנה מהיום ולהיות מסוגל לנסוע כמו בנאדם נורמאלי או לפחות כמעט כמו אחד... סורי שאני מטיף פשוט שמור על עצמך ו yeah על הפליפ :)

Sando Boy EILAT

New member
אני יודע זה היה בשביל החוויה וידעתי

שאני יצליח אני לא עושה שטויות עם הסקט רק בשביל ההרגשה של אחרי חצי שנה לדרוך על סקט יש לי עוד מלא לחזק אותה אני גם שוקל חדר כושר נגלר אמר לי שזה חיזק לו אותה ממש מת עלייך יניב!

danshushan

New member
אבל אתה כלי אחי

וגם סתכל את נגלר פציעה אחושרמוטה וחזר ליסוע כמו גדול אחי הוא שוחט

Sando Boy EILAT

New member
אם היה לי מה שהיה לנגלר אז

הייתי חוזר מאה אחוז אבל הננזק אצלי חמור יותר נגלר קרע רצועה אחת ופגע קצת במניסקוס ואני קרעתי 3 רצועות שזה כמעט כל היציבות של הברך אבל נקווה ליסוע רק פלאט לא מבקש יותר

kbncba

New member
כוסאמא של תפוז

שפרקתי תאצבע 90 מעלות :O וכל פעם שאני פותח בקבוק או משתמש בה אני מרגיש איך זה כמעט מתנתק אז אני לא רוצה לחשוב בכלל איך ההרגשה ברגל שאתה עוד עומד

Skater4Ever

New member
אחי אתה עוד תחזור!וסטייל

אחרי שרואים תצילומים לא יאמן שנחתת =] פשששש בטח ממש ממש כאב לך

למעלה