לאיוב - עולם קטן

~Lia~

New member
לאיוב - עולם קטן

ישבתי היום בערב עם חברים ודיברנו על הנושא הקבוע שלנו בשבועות האחרונים. דיברנו על בעלי, שי, ועל המוות. ופתאום הם סיפרו לי על אישתך. הם לא הכירו אותה אישית אבל שמעו עליה מחברה טובה שלהם שעבדה איתה. סיפרו על הפתאומיות, וההלם ועליך. מדהים אותי כל פעם מחדש עד כמה קטן העולם בו אנחנו חיים (או שאולי זו רק ארצנו הקטנטונת).

עולם קטן - אישה ענקית

כן בהחלט עולם קטן מאד ... ייתכן ובבליל האנשים שביקרו אותי בשבעה המכרים המשותפים סיפרו לי עלייך , ואני לא קלטתי מבין מסך הכאב והיגון... מעניין אם בנסיבות נורמליות ושמחות יותר כשאת ושי עדיין ביחד ואני ואילנית גם ,היינו יכולים גם כן לשמוע זה על זו בהקשרים שמחים ואחרים ... תמיד מדהים אותי מחדש לגלות עליה עוד ועוד דברים חדשים ... למרות שאני הכרתי אותה טוב מכולם, אפילו מהוריה ומחברותיה הקרובות ביותר, מכיוון שהם ראו צדדים מסויימים שלה ואילו אני ראיתי את כל כולה המופלא המדהים והנדיר ... לא מפתיע אותי שמצאת אנשים שמכירים אותה - כמו שציינתי בעבר היא עסקה בטיפולים אלטרנטיביים, והייתה - עם כל הצניעות - אחת הטובות באיזור המרכז, אם לא בארץ כולה ... מטופלים שלה הגיעו לביתנו בשבעה ופשוט מיררו בבכי ... והיו לה המון מטופלים שפשוט לא הסכימו ללכת למטפלים אחרים אלא המשיכו לבוא רק אליה ... ככה שתמיד אני מגלה על עוד מטופל כזה או אחר שקיבל ממנה עזרה, ועוד מישהי שהיא עזרה לה בחשאי ופתרה לה בעיות ... קשה לי לתאר את זה למי שלא הכיר אותה, אבל באמת ובאמת שהיא הייתה נדירה ביותר, מלאך אמיתי שכנראה מקומה באמת לא היה בעולם הזה לצערי הכה רב ...

~Lia~

New member
האם לוקחים לנו את כל המלאכים?

תמיד חשבתי שאנשים נוטים לפאר אדם לאחר מותו. אבל אני נשבעת שאת כל הדברים שאמרתי על שי חשבתי ואמרתי גם בחייו. שי היה אדם מבריק בצורה יוצאת דופן. כנראה האדם החכם ביותר שאפגוש מעולם. אבל כשאנשים מדברים עליו הם מדברים לרוב על דברים אחרים. על החיוך שלו, על שמחת החיים. על טוב הלב, על הכבוד בו התייחס לאנשים אחרים. הוא היה האדם הצנוע ביותר שהכרתי. הוא היה מעלינו אבל מעולם לא נתן לנו להרגיש כך. הוא היה מלאך. הוא תמיד אמר לכולם ששני הדברים החשובים ביותר הם בריאות ואושר. ומישהי שלמדה איתו אמרה שזה כאילו שהוא היה מלאך שבא ללמד אותנו אמיתות שיעזרו לנו בהמשך החיים. שהוא ראה את התמונה הגדולה בצורה שאנו לא מסוגלים לראות כי אנחנו שקועים רוב הזמן בכאבים הקטנים ובצרות הקטנות שלנו. ושהוא חי וניצל את החיים בצורה שהרבה אנשים לא מגיעים אליה גם אחרי 80 שנה על הכדור הזה. ושזה מביא לה מעט נחמה, היא אמרה. הידיעה שהוא חי ואהב ונהנה. כל מה שאתה חושב על אישתך, אתה יכול להגיד בלשון זכר, וזה היה שי שלי. וזה גורם לי לחשוב... אולי אנשים לא מפארים...אולי מישהו באמת לוקח לנו את כל המלאכים. בשבוע שעבר אמרה בחורה דתיה לאימא שלי שכאשר יש מלחמות בכדור הארץ, יש קרבות הרבה יותר עזים בשמיים ולכן אלוהים צריך את הטובים ביותר. וזה הרגיז אותי... אני לא מאמינה גדולה בהוא שבשמיים... אבל אם הייתי מאמינה באל נצחי... אל שלא קיים עבורו זמן או מימד... מהם 80 שנה עבורו?!? כלום. ועבורנו הם נצח. למה הוא לא יכול היה לחכות 80 שנה למלאכים שלנו? מה בער לו לקחת אותם דווקא עכשיו?!? ליאת.

~Lia~

New member
עוד דבר שנזכרתי בו...

שי תמיד הסתדר עם כולם. לעיתים נדירות מאוד הוא כעס על מישהו. וגם על האנשים עליהם כעס, מעולם לא אמר מילה רעה. כנראה שזה חלק מלהיות מלאך. מכל האנשים בחברה שלו (1000 איש) רק על שניים שמעתי אותו כועס. ובאותו יום נורא 733 איש מהחברה של שי עזבו אותנו יחד איתו... ושני האנשים הללו היו בין הניצולים... שניהם לא הגיעו באותו יום לעבודה... ואת שניהם לא לקח אלוהים. סתם חושבת שזה מחזק את הנקודה שאלוהים בחר אולי לקחת רק את המלאכים. ליאת.

רחלי27

New member
המלאכים שלנו...השגרירים שלנו...

כמה מדהים ליקרא את המילים שלכם על בני הזוג. זה ברור שהוא קוטף לנו את השושנים! את האנשים הטובים....כן טובים... העיניים שמחיכות, טוב הלב הנישפך מהן, הנדיבות אהבת אדם, שימחה וכבוד לכל אחד. חכמת חיים עדינה ורוגע שעוטף כל מי שמסביב....אוי..אני מרגישה את זה רק כשאני חושבת על אלכס.. הוא בוחר את האהבות, זה כבר ברור לי!אני רק לא מבינה למה זה ומשתדלת לא להיתעמק ..זה ממש לא יחזיר לי אותם! קוראת אותכם חיים את האהבה והגעגועים ,כואבת איתכם, מרגישה אתכם וחוזרת איתכם אחורה במנהרת הזמן... מחיכת לעצמי ומודה לאלוקים על 7 השנים הטובות שהיו לנו ביחד. 7 שנים של יצירה יום יומית ובניה משוטפת, חיים של נשמה אחת שהתאחדה לה יום אחד בניו יורק(ואני לא אשכח את היום הזה בחיים...)ואהבה שחיה וקיימת עד היום. תודה שגרמתם לי לכתוב את הדברים שאני לא מפסיקה לספר לגוזלים שלי.. ושיהיה לנו ,עם כל הכואבים(והשמחים..)רק טוב! מ ת ג ע ג ע ת!! ושתדע לך מני חמוד שלי שאני בטוחה שטוב לך שמה עם אבא. ושלו טוב איתך..ושאתם ממשיכים ליצחוק את הצחוק המגלגל שלכם, ללמוד לשוחח, לשחק כדור רגל בחצר ולהיסתכל בנו מלמעלה... אנחנו כאן מישתדלים להיות בסדר, מחכים ליום שניראה אותכם שוב.

למעלה