לאידעת מה איתכם

לאידעת מה איתכם

אבל הגיע סוף שבוע, ואני מרגישה כאילו זכיתי ב70 מיליון. אני פשוט מאושרת >>>> מַה יְּדִידוּת מְנוּחָתֵךְ, אַתְּ שַׁבָּת הַמַּלְכָּה. בְּכֵן נָרוּץ לִקְרָאתֵךְ, בּואִי כַלָּה נְסוּכָה. לְבוּשׁ בִּגְדֵי חֲמוּדות, לְהַדְלִיק נֵר בִּבְרָכָה. וַתֵּכֶל כָּל הָעֲבודות, לא תַעֲשוּ מְלָאכָה: לְהִתְעַנֵּג בְּתַעֲנוּגִים. בַּרְבּוּרִים וּשלָיו וְדָגִים: מֵעֶרֶב מַזְמִינִים כָּל מִינֵי מַטְעַמִּים. מִבְּעוד יום מוּכָנִים תַּרְנְגולִים מְפֻטָּמִים. וְלַעֲרוךְ כַּמָּה מִינִים, שְׁתות יֵינות מְבֻשּמִים. וְתַפְנוּקֵי מַעֲדַנִּים, בְּכָל שָׁלשׁ פְּעָמִים: לְהִתְעַנֵּג בְּתַעֲנוּגִים. בַּרְבּוּרִים וּשלָיו וְדָגִים: נַחֲלַת יַעֲקב יִירָש, בְּלִי מְצָרִים נַחֲלָה. וִיכַבְּדוּהוּ עָשִׁיר וָרָש, וְתִזְכּוּ לִגְאֻלָּה. יום שַׁבָּת אִם תִּשְׁמרו,ּ וִהְיִיתֶם לִי סְגֻלָּה. שֵׁשֶׁת יָמִים תַּעֲבודוּ, וּבַשְּׁבִיעִי נָגִילָה: לְהִתְעַנֵּג בְּתַעֲנוּגִים. בַּרְבּוּרִים וּשלָיו וְדָגִים: חֲפָצֶיךָ אֲסוּרִים, וְגַם לַחֲשׁוב חֶשְׁבּונות. הִרְהוּרִים מֻתָּרִים,וּלְשַׁדֵּךְ הַבָּנות
. וְתִנּוק לְלַמְּדו סֵפֶר, לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינות. וְלַהֲגות בְּאִמְרֵי שֶׁפֶר, בְּכָל פִּנּות וּמַחֲנות: לְהִתְעַנֵּג בְּתַעֲנוּגִים. בַּרְבּוּרִים וּשלָיו וְדָגִים: הִלּוּכָךְ תְּהֵא בְנַחַת, עונֶג קְרָא לַשַּׁבָּת. וְהַשֵּׁנָה מְשֻׁבַּחַת, כְּדַת נֶפֶשׁ מְשִׁיבַת. בְּכֵן נַפְשִׁי לְךָ עָרְגָה, וְלָנוּחַ בְּחִבַּת. כַּשּׁושַׁנִּים סוּגָה, בּו יָנוּחוּ בֵּן וּבַת: לְהִתְעַנֵּג בְּתַעֲנוּגִים. בַּרְבּוּרִים וּשלָיו וְדָגִים: מֵעֵין עולָם הַבָּא, יום שַׁבָּת מְנוּחָה. כָּל הַמִּתְעַנְּגִים בָּה,ּ יִזְכּוּ לְרוב שמְחָה. מֵחֶבְלֵי מָשִׁיח,ַ יֻצָּלוּ לִרְוָחָה. פְּדוּתֵינוּ תַצְמִיחַ, וְנָס יָגון וַאֲנָחָה:

עין נ"ל.. טוב נו.. אני יביא את זה הנה

תמיד ששרים את זה הבנות צועקות: ולשדך הבנווווותתת
קבוע!! נ.ב. אתה ממוחשב?...

danravia

New member
אני לא בעזרת נשים

בד"כ
אני ממחשב אבל רואה את המשחק של מכבי

danravia

New member
אשה יפה

זה כבר משו אחר