לאט

לאט

אמרתי לו שיזיין אותי אחרת, כמו שהוא מזיין או זיין את הסטוצים שלו.
כי אני והוא זה כבר די מזמן - סקס איטי, נשיקות ארוכות ליטופים סקס נוח טוב מדוייק, אין הפתעות... הוא מצמיד לי לחישה אוזן והפטמות שלי מתקמרות למגע לטופים קימורים אנחות, כל ליקוק סביב הפיטמה מרטיב אותי ןאז אני מפשקת אתרגליו, מעבירה אצבע רטובה לאורך הירכיים, מסביב לזיין שמזדקר עוד, מצמידה לו יניקה אלוהית, ואז עולה עליו, משחילה אותו לתוכי, ומזדיינת איתו בעיניים עצומות. וגומרת גומרת טוב, מדוייק כשהוא לוחש לי באוזן מילים של תשוקה
אני רוצה שתזיין אותי אחרת. מהר יותר , לוהט יותר, בלי לחשוב, שתכנע ליצרים, תהייה אגואיסט, זיין אותי.
תדפוק אותי כבר מהדלת, תכניס לי אצבעות לכוס, בכניסה, תצמיד אותי לקיר, תפשק אותי, אני רוצה להיכנע לך, אני רוצה להבין את ההבדל
והוא הקשיב לי, נכסתי אחרי יום עבודה הביתה, הבית ריק, הסתובבתי לרגע,, לשניה, והרגשי אותו צמוד אליי מאחור, דחף לי אצבעות, לתוכי, מרטיב אותי במגע..
מרים לי את הידיים מעלה, מוריד לי את החולצה, מוצץ לי את הפטמות. יורד בנשיקות לאט ... מכנסיים ויורד לי שם בכניסה, סתובבי, אני נענית, הוא שולף את הזיןן ומחדיר לי מהר מאחור, ומוחץ אותי לשולחן, ולוחש לי צמוד... אני אוהב אותך לאט..

וגומר.

למעלה