לאט ומהר

מתנות

New member
לאט ומהר

"הקסם עבר, איש לא שם לב... כנראה ששוב שיחקתי היטב"
אני נראית כמו בחלומות שלי, הנינוח סגול וגם השיער. השירים מתנגנים ללא הפסקה. הקירות? (כאילו) רחוקים ממני, השמיים? (כאילו) עוד שלמים. ברגליים הקווים דוהים. אני כבר לא נבהלת כשהאש נוגעת, אבל בימים הקרובים אפילו לא מתקרבת. גם לא מתהפנטת. (ילדים מחייכים אליי מתמונות שמנופפות בגאווה, מי יסתובב עם תמונה שלי ויאהב אותי גם בלילות רחוקים?) כשאני זורקת את העלים שלי על הרצפה, שם הם נשארים. דרוכים ומחולקים לשברים, מחליפים צבעים- כמו העיניים שלי, תמיד טיפה חבויים. וכשבודד לי, המבטים שלי הם כחולים. וכבר כמה זמן שהכחול לא נעלם. אפילו לא כשהשמש כופה עליי את האור הצהוב והדוחה שלה. הלוואי ויכולתי לברוח, אהוביי, הלוואי ויכולתי. העיניים שלי כבר לא יפות, אני מפחדת להודות. הן מדברות, הן אמיתיות- למה אתם לא רואים? תשמעו אותי, רק הפעם, בבקשה...
"את זוכרת שהיינו זוהרות?" האמת שאני כבר לא כל-כך בטוחה, ילדה, אם היינו זוהרות... האמת היא שמעולם לא יכולתי להפסיק את הרעידות שלך. כולי צרוחה, אני מוכנה עכשיו, כמעט שבטוחה. אני מתפללת שתגשימו לי חלום, ואיך אתם לא רואים ש- זה הדבר היחיד שאולי עוד יכול להציל אותי? אתם שומעים חיוכים ולא יודעים דבר.

noosh

New member
ואולי

אם תתני להם לראות אם יראו. זה רע שככה זה עובד, אבל אם נמשיך לחייך אנשים לא ישימו לב שרע לנו, ודי בצדק. ובכל זאת הזדהיתי. הקירות? (כאילו) רחוקים ממני, השמיים? (כאילו) עוד שלמים. אני כבר לא נבהלת כשהאש נוגעת, אבל בימים הקרובים אפילו לא מתקרבת. גם לא מתהפנטת. (ילדים מחייכים אליי מתמונות שמנופפות בגאווה, מי יסתובב עם תמונה שלי ויאהב אותי גם בלילות רחוקים?) הלוואי ויכולתי לברוח, אהוביי, הלוואי ויכולתי.

מתנות

New member
אני נותנת. הם פשוט לא מקבלים.

(מצחיק, מה שקורה עם המשפחה שלי, בעצם קורה עם כמעט כל מי שנמצא בחיים שלי. עצוב לגלות.)

"כולי צרוחה"

לא סתם היית זוהרת אלא את זוהרת, אפילו בחושך הזה, אפילו בכאב הזה, את תמיד היית ותמיד תהיי זוהרת ואמיתית. את יכולה להגשים את כל החלומות שלך אבל בלי למהר לשומקום, טוב? לאט לאט להגשים ו - לחיות. יותר נכון - לחיות ו, להגשים.

מתנות

New member
-

גושים כבדים של רגש רצים אליך נופלים ממני כמו עור תלוש של ילדה דכאונית בטירוף הבריאה, בצבעי הסוד שמעתי אותכם עלומים והרגשתי איך כל הכוויות מתאספות לי בעורף כמה שהידקתי, ובסוף השפתיים השתחררו אין מקום בפנים, אין מקום בחוץ אני מסויטת כל בוקר, מרוכזת לשתי עיניים אכולות. שקרים סופם בלעדיי. אתגעגע.

למעלה