לאחת מהצד

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
לאחת מהצד

תודה!!!!! הרגשתי צורך לפתוח הודעה חדשה ולא להמשיך את השרשור אבל תודה!! ויומולדת הופ טרלללה ואני ביומולדת התעוררתי חולה חולה ואמא השאירה לי פתק עם פרחים שלפני שלושים שנה נולדתי והבאתי להם אושר אבל אופס.... "שכחה" להתקשר .. וישר חשבתי שהיא מחזירה לי על זה שלא התקשרתי אליה ביומולדת שלו..

../images/Emo39.gif לSAD

יום הולדת שמח ! אפילו אם אני נכנסת באמצע, אסור במצבנו לפספס סיבה למסיבה. אז שיהיה לך רק טוב ונעים ושמח. והלוואי ששלושים השנים הבאות תהיינה יותר טובות מן הקודמות. הרבה בריאות ואהבה. אגב - אני חושבת שאמהות לא מתחשבנות עם הבנות שלהן.

רחלי27

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

ואיזה כייף השרשור שלך החדש כאן!! שנה נהדרת שתהיה לך,עם כל האהובים לך, ושלום בלב!! חיבוק ענק! רחלי.

מיכל@בר

New member
ברכות sad יקרה.. ../images/Emo65.gif

והרבה תה ירוק, ויעבור...

אוי.. אוי..לא רק עצובה.. גם חולה ../images/Emo24.gif

חושבת שהכל ענין של רמת ציפיות ונקודת המבט. כמו שפעם חשבתי ששלושים זה גיל זקן. עכשיו נראה לי מה זה כלום.. נגיד. למשל ניצן, נראה לה שאת כבר עם חצי רגל בקבר. (אופס.. סליחה). ואחרים שאני לא אנקוב בשמם שהם הרבה יותר ממך.. נראה להם שאת ילדה. ואת.. מרגישה אותו הדבר. לא מבינה איך יכולת לחשוב ככה פעם. בדיוק כמו הטלפון מאמא. הכל ענין של רמת ציפיות. ונקודת המבט של זו שמתבגרת. (בטח הבנת)
וגם
ע-נ-ק-י

tear

New member
sad יקרה, לא שכחתי ../images/Emo49.gif

ראשית תודה לנר שהדלקת... אתמול לא הייתי הכי במיטבי [בלשון המעטה], לכן היום שולחת לך ברכות [מקווה שטוב מאוחר מ...]

sad

New member
לכולכן......./images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

כרגע נכנסתי, לראשונה מאתמול וקראתי את כל ההודעות אז תודה רבה אני מחייכת ועיני דומעות, אבל ככה אני שאני חולה, ההגנות נופלות, ואני מתרגשת עד דמעות מכל דבר ובלי שום קש אתן באמת מרגשות אז עד פעם תודה!! ולכל הדברים האחרים,,, אחת מהצד,זה באמת ענין של ציפיות, ולא יודעת למה פתאום זה "נגע" לי אולי כי גם הייתי חולה, ופתאום כנראה עם כל השלושים שנה רציתי שאמא תתיחס אלי.. טוב, גם לבת שלושים מותר להיות לפעמים בת שלוש והאמת שכשהייתי בגילה של ניצן חשבתי שבת שלשים היא באמת זקנה, ניצן!!! אוי ואבוי לך אם את חושבת ככה! אז בעצתה של מיכל אני באמת שותה הרבה תה ירוק..... ותודה לכולכן....

ניצן16

New member
../images/Emo68.gif (האייקיון שנראה הכי צעיר

למרות שאני בכלל לא בלונדינית...) חברה אחת כתבה לי פעם ליום ההולדת: "יום הולדתך זה היום בו הבורא החליט שהעולם עוד לא יוכל להתקיים בלעדייך" מעבירה את המשפט אלייך, ומאחלת לך את רק טוב בשנה ה.... לחייך. ואני מודה שלפעמים אני מרגישה קצת צעירה וקטנה כאן... אבל הורי הם בני 40+, והם בכלל לא זקנים, ככה שעל 30 - אין מה לדבר! יום הולדת (באיחור..) שמח!!!!

sad

New member
../images/Emo25.gifתודה ניצן

וגם אני רחוקה מלהיות בלונדינית אבל נהנית מהאייקון..

למעלה