לאחת מהאמצע ולSAD

לאחת מהאמצע ולSAD ../images/Emo41.gif

המון תודה על שהעליתן לי חיוך גדול על הפנים, בעיקבות שיחתכן אתמול... ולאחת...אני בהחלט מצטרפת למה שכתבת שלא תמיד זה שלא ישנים זה קשור לבור. וגם אני חשתי שאולי פביאן התבלבלה בפורום...ואנחנו זכינו לביקור תמוהה...אבל בהחלט תורםםםםםם

בוקר טוב לך פביאן

רק ככה שהדברים יהיו ברורים עד הסוף... הרי זה לא שלא ממש הבנו ומצידי על הכיפק ההומור והניסיון "להעיר" פורום עם פרובקציות אם זה מה שעושה לך את זה וגם פה. יכול להיות לך מקום אלא ש... כאן זה מותנה בכך שבאמת תביני מתי זה צחוקים ומתי זה לא. כמו שאת רואה הפורום הזה די ער לפעמים בשעות הקטנות וזה לא מצחוקים. ואז מלים כמו מה שכתבת לtear ולמיכל למעלה, בעיקר בעיתוי שכתבת מביאות גם לי חשק לשים לך סטירה ומצד שני.. כמו שאת רואה
תרומתך יכולה להיות מקדמת וברוכה כי באמת צריך לתרום לתפוז שעון חורף. וגם לי.. שהתעוררתי שעה יותר מוקדם. ואם את לא מבינה משהו תשאלי אני אהיה היועצת שלך לענייני צדדים

sad

New member
הי לכולם

קודם כל לאחת מהצד נהניתי גם אני ברגעים כאלה אני מצטערת שאין "אייקונים" של שחקן המשתחווה לקהל הרחב..... היינו צריכות את זה ולמיכל הפביאן הזו מצד אחד גורמת לי לחלחלה וכל מני מחשבות לא חיוביות על אנשים גם מרמזיה, תלונותיה הבלתי ברורות בעליל אלי, ואל אחת מהצד וגם מה שכתבה אליך אבל גם פינה לי אחרת אליה יכול להיות שהיא צעירה תמהונת ומוזרה, בלתי בוגרת ולא מבינה את מה שהיא גורמת לאחרים להרגיש אבל אבל אולי, רק אולי היא לא בחרה בטעות בפורום הזה כי אם זו לא טעות היא נשמעת לי כועסת ולא יודעת להגיד הכרתי פעם מישהי שכאב לה והיא כעסה אז היא שלחה קוצים וציפורנים חדות לכל עבר בינתיים להתראות

sad

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ודרך אגב, שמתי לב שכמה מכן מרוצות אותה אבל משום שהיא ניסתה לשכנע את אחת מהצד שהיא מדרדרת את מצבי.... אני חייבת להודות שמשהו חילחל והפחיד אותי, אני שפעם חשבתי שנורית גלרון קורצת לי כשהיא שרה: הדוקטור אמר לי הראש שלך קצת מסובב וכך הוא אמר לי שכבי נא על הספה עכשיו ונו ספרי לי על ילדותך, אני אתקן את ראשך ועוד איך... ואחזיר למוטב, את הראש המסובב .... אבל כנראה שזה נכתב לפביאן הזו..

למעלה