לאחת הבנות

לאחת הבנות

מממ זאת שוב אני עם הכתבה של סינרגיה..אז כמו שהבנתן כבר אני וחברה שלי עושות כתבה על סינרגיה...ודיברנו עם היחצנית של סינרגיה ורצינו להיפגש איתם אבל היא אמרה שאי אפשר כי הם עסוקים ובלה בלה בלה...קיצר אנחנו עדיין לא התייאשנו ואנחנו עדיין רוצות לעשות כתבה על סינרגיה...אז אחת מהבנות שבפורום אמרה לי פעם שאם אני רוצה אני אשלח לך ת'שאלות והיא תעביר להם..זה אפשרי בכלל? אם כן אז שהמישי הזאת פליז תשלח לי הודעה כי זה ממש חשוב אנחנו מוכנות להיתפשר על זה שהם יענו לנו לשאלות בלי להיפגש איתם כי אין ברירה=/...אז אני אודה מאוד למישי הזאת אם היא תענה...תודה מראש:]

Gefi Giraf

New member
הוווו

|תציניות|איזו אצילות נפש! את מוכנה להתפשר על זה שהם יענו בלי שתיפגשי איתם? וואו, אני מעריץ אותך!! |סציניות|

סינטטית

New member
אמרתי לך... חח

בכל אופן את יכולה לשלוח לי את השאלות כאן במסרים... או לאי מייל: [email protected] או שתוסיפי אותי באייסיקיו/מסנג'ר זה רשום בפרטים שלי

סינטטית

New member
ד"א קוראים לי אור

נייס טו מיט

Gefi Giraf

New member
פה ושם

כשאין מה לראות ומה זה למדתי? ראיתי את זה עוד כשאת היית על ערוץ הופ וראית בוב הבנאי

סינטטית

New member
איזה הסחפות

אפשר לחשוב שזה מ-1990! אני ראיתי את השידורים הראשונים של זה אז תרגע[:

Gefi Giraf

New member
אגב...

ב1990 לא היה הופ. אלינו הכבלים הגיעו רק ב92-93 ואם אני לא טועה אז ערוץ הופ עלה לאוויר באיזור שנת 2000

נייס טו מיט יו 2

אממ סבבה אני אוסיף אותך כי אני באמת לא צחקתי וזה באמת כתבה רצינית וההפך אנחנו לא רוצות להשמיץ אותם או משו כי גם אנחנו ממש מעריצות את סינרגיה ואוהבות אותם וכאילו זה חשוב לנו לעשות את זה...אנחנו גם הולכות ביום שישי להופעה בבארבי כ"ס בשביל לתאר את ההופעה כי זה חלק מהכתבה..אז אממ טוב נדבר כבר באייסי/מסן=]

למעלה