לאחר ..........

יהורמי

New member
גולדי היקרה!

ברוכה השבה! באמת הרבה זמן לא שמענו ממך... מה שלומך? ומה שלום דניאל? ומה שלום אלויס בימים אלו?
איתמר.

יהורמי דש מאלוויס

מוסר שיגיע לישראל בקרוב מה איתך? תודה שאתה שואל על דניאל למען האמת הוא ישן כרגע בכל אופן הכל אחלה אצלו וכמובן שאם אחלה אצל הבעל אז אחלה גם אצל האישה
נו האם אתה כבר חייל משוחרר מקווה שתבוא לבקר כאן אחרי השיחרור ונשב לנו בסטלבט על איזה אי עם אלוויס וכל החבורה גולדי

יהורמי

New member
אממ...

אני עוד לא חייל משוחרר, יש עוד 4 חודשים וקצת..
האמת שכרגע חבר שלי ואני מתכננים איזשהו טיול לאוסטרליה, סבתא שלו גרה שם והוא רוצה ששנינו ניסע אליה ואז נקבע לעצמנו איזה מסלול ופשוט נלך ונישן במקום שאליו נגיע בערב. לי זה נשמע כמו לחיות מחדש את שבוע השדאות, אבל אולי באמת אני אסע איתו בשביל החופש. ואולי באמת נפגש על כוס שוקו (יופי, כן, תצחקו עכשיו
) על איזה אי עם אלוויס וג'וני קאש ומקגייוור

אז בנוסף לאלוויס

אתה גם מעריץ את גוני קאש תשמע יהורמי אני מתחילה לחשוד שאתה בכלל לא כזה צעיר כמו שאתה רוצה שנחשוב
בכל אופן במידה ותגיע לאוסטרליה עם חברך ביתי פתוח לשניכם כן יש גם גוני קאש ושוקו ושאר פירות וירקות
גולדי

יהורמי

New member
גולדי, את מפתיעה אותי בכל פעם מחדש!

את מכירה גם את ג'וני קאש?? The man in black?
הוא גם אחד הגדולים! חבר שלי ואני מדברים באחרונה לפי השירים שלו בצבא אנחנו מרצים את זמננו (עפ"י השיר - Doin' My Time) כשהוא צריך לבוא אלי או אני אליו אז אנחנו אומרים אחד לשני ללכת על הקו (הכוונה להגיע ישר למשרד בלי לסטות לכל מיני מקומות בדרך - עפי השיר I Walk The Line) ואחרון חביב (בנתיים) - כשעושים פטרול בלילה אז צריך להזהר מרוכבי רפאים על גדר הבסיס (לפי השיר Ghost Riders In THe Sky) כן חברי הפורום היקרים, החבר הזה סובל מפסיכוזות קשות
ושוב אומר גולדי, הפתעת אותי שוב!! יש לך מסנג'ר? אולי אנחנו צריכים לערוך שיחה בנושא
ואמנם חגגתי לפני 3 חודשים (ויומיים) את יום הולדתי ה- 21, אבל בלב אני בן 10 והטעם שלי במוזיקה הוא של בן 70 בערך.. וזהו ממני להפעם
לילה טוב חברים! איתמר.

רומיאו רומיאו שלי../images/Emo24.gif

תודה רבה יקירתי גם אני שמחה מאוד להיות כאן וגם אני אוהבת אותכם גולדי

שירנוש תודה ../images/Emo24.gif

ברוכה הנמצאת אחלה להיות כאן ואני יודעת שנהניתם מאוד בהופעה ברעננה אני ירוקה מקנאה
בכל אופן נפלא כאן איך החופש אגב? גולדי

willo1

New member
../images/Emo13.gif

האמת שאני לא כזה מרגישה חופש כי כבר ממזמן הגענו רק לבגרויות אז הייתי בבית הרבה. אין הרבה שינוי. בכל אופן, זה החופש הגדול האחרון שלי

תודה לך

אז את יפנית או סינית ?
האמת שכאן באוסטרליה יש המון משניהם ואני עדיין אחרי שלוש שנים כאן לא מצליחה להבדיל בינהם יש כאן קהילה אסיאתית כל כך גדולה שזה משהו בכל אופן רק רציתי לומר לך שבחרת לך ניק נחמד אגב האם את יודעת להבדיל בינהם כלומר אם יעמדו לידך יפני וסיני תדעי לדעת מיהו מי? גולדי

שאלה טובה...

לא זה ולא זה... אני מזכירה אותם קצת בתווי פנים ותו לא
את הניק בחרתי בעקבות מישהי ששאלה אותי "תגידי, את יפנית? סינית?" כמו כן זו שורה חביבה משיר של עברי לידר "אז זה יפני או סיני אני תמיד מתבלבל..." [תמיד אהבה] עוד אחד שמתקשה להבחין מי זה מי... [אבל לכי תדעי למה התכוון המשורר
]. האמת שאי אפשר להבדיל בין יפני וסיני... [לי בכל אופן הם נראים אותו הדבר] את יכול לקרוא על כך בקישור הבא... http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=183255&sid=16 מתכתבת איתנו מאוסטרליה... זה נחמד... האם תבואי להופעה של יהודה בקיסריה?

האמת שכן ........../images/Emo70.gif

ניתן להבדיל בין הסינים ליפנים יש מעט שוני בקויי המתאר של הפנים ובעיקר בעניים המלוכסנות אבל רק מי שיודע היכן בדיוק בפנים לחפש את ההבדל ידע להבדיל בקשר להופעה בקיסריה אני מאוד מקווה שיצא לי להגיע כי יש לי גם באותה תקופת זמן אירוע משפחתי מאוד חשוב הלואי ואוכל להנות משניהם גולדי

willo1

New member
טוב בזה זה נגמר

אין פה שום סיבה לויכוח. זה ממש חסר תכלית מה שקורה פה. אז עד כאן. מי שנעלב לא היה צריך להיעלב. זו ליז. אין פה שום מצב של העלבה.

../images/Emo24.gif ערב טוב חברה יקרים

המון המון תודה על הפירגון וקבלת הפנים אני כל כך שמחה לשוב לחיק המשפחה מקווה שנמשיך לפרות ולהפרות אחד את השניה באהבתינו ליהודה המקסים לאחרונה גיליתי באתר של וואלה שיש להם גם תחנות רדיו יש המון תחנות עם שירים ישראליים מכל הזמנים חייבת לציין שאני מהדור המיושן שמאוד אוהבת את שירי ארץ ישראל הישנה והטובה אוהבת להתרפק על נוסטלגיה בכל אופן יש גם תחנה של קלאסיקה עברית ושם משמיעים את יהודה לא מעט אחחחחחח איזו הנאה לאוזניים ממש להרגיש שאני שם בארץ עכשיו אני רוצה לומר לכם משהו מאוד חשוב וחשוב שכולכם תפנימו ותדעו רומיאו האחת מקסימה מאוד והיא מעולם לא תפגע באף אחד בכוונה תחילה או בכלל לרומיאו יש דרך מיוחדת משלה להביע את דעתה וזה מה שעושה אותה למיוחדת בעיני לכן חברים יקרים אל נא תפגעו ואל נא תעלבו רומיאו מקסמה עם המון אהבה וגם אם לפעמים נדמה לכם שהיא אמרה משהו בוטה או תקיף זו פשוט הדרך שלה לא צריך לקחת זאת באופן אישי ולהעלב אני קראתי כמעט כל יום בתקופת העדרי מה קורה כאן ואני מאחלת לפורום שלנו לצמוח ולגדול ומקווה שיום יבוא וכל מעריצי יהודה יכנסו ויהנו מהחברותא שקיימת כאן אז תשמרו על עצמכם שם בארץ הקטנה והחמה שלנו תמשיכו להאזין ליהודה וללוות אותו בהופעותיו הנהדרות אני אוהבת את כולככם חברים חדשים וחברים שקודמים אצלי הבוקר התחיל כבר השעה כאן שש וחצי בבוקר אז לכם שיהייה לילה טוב גולדי

למעלה