לאחר ..........

לאחר ..........

שלא כתבתי כאן המון זמן וסיבותי עימי החלטתי לחזור ולהשתתף בפורום הסיבה שאני חוזרת לכתוב כאן היא אהבתי ליהודה ולמוזיקה שהוא יוצר חייבת לציין שכל תקופת העדרותי נכנסתי לכאן על תקן של רואה ואינה נראית ככה שאני קצת מעודכנת אני שמחה שהחברה שהיו בהופעה ברעננה נהנו ואיך אפשר שלו זוהי הרי הופעה של יהודה רציתי רק לומר אהלן לכולכם בלי יוצא מן הכלל לאלו שמכירים אותי מבעבר כשהפורום רק נפתח ועוד מתקופת הקומונה ולאלו שהצטרפו אחרי עזיבתי הזמנית אז שתייה לכם המשך הנאה בלתי פוסקת מהמוסיקה של יהודה ונהאה מהפורום יום טוב לכולכככם גולדי

זה לא משנה למה היא עזבה

מה שמשנה זה שהיא חזרה..התגעגענו המון גולדי...שמחים שאת פה...מתים עלייך.

קרן ב1

New member
וואו... תרגע!!!!!!!!!!!

מה קורה לך? היא לא אמרה שום דבר מעליב או פוגע, היא רק אמרה שלא משנה למה גולדי עזבה, העיקר שהיא חזרה. ואולי זה בגלל שגולדי לא רוצה להגיד למה היא עזבה, ובגלל זה היא כתבה שסיבותיה שמורות עמה. אתה לא צריך לראות את זה כהתקפה אישית עליך, למה אתה נעלב כל כך? קח את הדברים בפרופורציות. שיהיה לך יום טוב.

הלו הלו הלו

מה נסגר איתך? איפה ראית פה שדיברתי אלייך לא יפה? ומה זה קשור לזה שאתה חדש? אולי תקרא שוב את ההודעה שלי לפני שאתה מתחיל להיפגע ולעשות סרטים.

willo1

New member
חחחח איך אמרת שקוראים לך?

אני לא רואה שומדבר פוגע במה שליז אמרה. אתה יכול לבחור להיפגע או לא זה כבר עניין שלך, אבל אין פה שום כוונה כזו. ובטח שלא בגלל שאתה חדש

חמוד שלי

אם אתה רוצה בכח לריב איתי ולחפש אותי על קטנות על דברים שלא עשיתי...אני לא הכתובת.

אני יכולה להעיד שלא...

האנשים בפורום נחמדים ורומיאו האחת לא אמרה שום דבר פוגע... אין צורך לכעוס/להיעלב... אני מציעה להתחיל מחדש ולפתוח דף חדש, או לחכות שהשרשור הטיפשי הזה יעבור לדף הבא...

יהורמי

New member
מה נסגר?

אתה מחפש בכח להעלב? אין פה לאף אחד שום דבר נגד אף אחד חדש שמצטרף לפורום, להפך, מדובר בקהילה אוהבת של אנשים חמים מאוד. אבל מי שמתחיל בגישה שלילית, שלא יצפה לגלי אהדה מכיוון שבכלל לא מובן ממה נפגעת בשיחה הזו.

יהורמי

New member
תשמע, עם כל הודעה שאתה כותב

אני פשוט אוהב אותך יותר. אתה אפילו לא מנסה להוכיח שאתה רוצה בכלל להשתלב פה, אלא רק ליצור ריבים וויכוחים! ליז, אל תגיבי להודעות שלו יותר, זה כבר לא שווה את המאמץ של ההקלדה. אין שום סיבה להגיב להודעות שלו מכיוון שבכל מקרה הוא יראה את זה כאילו יורדים עליו. שים לב שככה את שורף את עצמך, ואפילו לא לאט לאט אלא ממש מהר, אז תשקול מה אתה רוצה לעשות. אתה יכול לרכוש כאן הרבה חברים אבל גם הרבה שונאים. ההחלטה בידיך. איתמר.

רינה ד

New member
ממש כואב לי עליך, אולי תפנה לטיפול

לטיפול מקצועי? בכל זאת פה זה פורום של אדם מאוד מכובד אין מקום לאנשים כמוך...

למעלה