לאחר 9 ימים מהחזרה

חנוש1992

New member
לאחר 9 ימים מהחזרה

עשיתי בדיקת הריון ויצא ממש לא מובן נראה כמו שלילי

די אין לי כוח יותר
מה אומרות ?:(

PAND76

New member
אל תספידי עדיין. הבדיקות האלה פארש

מה גם שמוקדם לבדוק. גם אם היא הייתה יוצאת חיובית זה לא אומר כלום, בגלל שאריות של אוביטרל. אצלי היא יצאה חיובית אחרי 15 יום והבטא הייתה שלילית.

גם לי אין כוח יותר חמודתי. אני בת 41, לא יכולה להמשיך לסבב הבא בגלל פוליפים בריריתוש שמצאו לי רק עכשיו (כשיש מצב שכל הטיפולים עד כה לא עבדו בגללם והיו לחינם) וצריכה לעבור ניתוח שאני פוחדת ממנו. כך שאני מבינה אותך. כל קטע כזה, כאילו זורק אותנו אחורה חזרה לנקודת הפתיחה והוא מרסק.

תעשי בדיקת דם ביום המיועד ומשם תמשיכי לחיובי או לטיפול הבא. ובינתיים, תזכירי לעצמך היכן חצי הכוס המלאה: את צעירה, יש לך ב"ה זמן ואין לי מושג מה יתר הרקע שלך וכמה טיפולים עד כה, אבל אם עשו לך החזרה כנראה שיש ב"ה עם מה לעבוד. החלופה, זה להתייאש ולהפסיק. ואת זה חס וחלילה, לא נעשה, נכון?
מחבקת אותך חזק מכאן ושולחת לך מלא כח ואנרגיות טובות.

חנוש1992

New member
תודה את מקסימה

אבל לי אין אוביטרל :( בכל מקרה הכנתי את עצמי נפשית

הדר246

New member
מחבקת

אין כל-כך מה לומר חוץ משתחכי לבדיקת דם.
פחות או יותר בגילך ומבינה כמה זה קשה. אין לי מושג מה הרקע הקודם אבל מחבקת חיבוק ענקיייי ומחזיקה אצבעות ♥️

מיקה118

New member
מתי את צריכה לעשות בדיקת דם?

את אחרי החזרה של עובר בין 3 או 5 ימים?

כך או כך עשית בדיקה נורא נורא מוקדם
אני לקחת החלטה אחרי ה IVF הראשון שאני לבדיקות ביתיות לא מתקרבת, לא מכניסה אותם הביתה.
רק בדיקת דם!
אם הייתה לי בדיקה ביתית עכשיו בבית, הייתי עושה.
גם אני בתקופה ההמתנה וקשה לי מאד
לקחתי החלטה שכמו שאני לא אזרוק 20 ש"ח לפח אני יותר לא קונה בדיקות ביתיות
מחזיקה ל אצבעות

חנוש1992

New member
עובר בן 3 ימים

וביום חמישי זה היום ה-12
האמת ניראלי שכבר ביום ה-9 הבדיקה הייתה אמורה להראות... אז אני מכינה את עצמי לשלילי

מה פתאום?! גם אם חיובי הבדיקה סביר שתצא שלילית

בממוצע בטאות ivf מתחילות נמוך יותר. כמובן שיש חריגים לכאן ולכן.
אבל את עוד לפני האיחור אפילו. אגב, גם בדיקת דם שלילית לא הייתה אומרת הרבה. היו אפילו פה בקבוצה מקרים שהיה שלילי בבדיקת דם ואכ כשבדקו שבועיים מהשאיבה פתאום הייתה בטא חיובית.
&nbsp
כבר היה לי כמה פעמים שבדקתי והבדיקה זייפה. פעם אחת הבטא מאותו יום לפי בדיקת דם הייתה מעל 70 אך שתי בדיקות הריון ביתיות היו מאותו בוקר היו שליליות. אחת מהן היא בדיקה של לייף שמתיימרת להיות רגישה מבטא 20. ועדיין.. פיספסה בגדול. אותו הריון לא המשיך תקין אך הבדיקות האלה לא חוזות עתידות.
בפעם אחרת, אחרי הפחה, חיכיתי שהבטא תתאפס ונמאס לי ללכת לבדוק כל כמה ימים בדיקת דם. החלטתי לבדוק בדיקה ביתית ואחרי שרואה שהתאפס אז ללכת לבדיקת דם כדי לתת הוכחה לרופא. אז אחרי שבשני ימים שונים התשובה הייתה שלילית, הלכתי לבדוק והבטא בבדיקת דם הייתה מעל 100!!!
&nbsp
בקיצור. הבדיקות האלה שוות את מה שעושים עליהן.

אני במשך שנה עשיתי בדיקות הריון

ביתיות כשניסיתי להרות טבעי והייתי משוכנעת כל חודש שהחודש יש הריון, כל מיני סימנים שאומרים ואז הבדיקה הראתה שלילי. בחודש הראשון שלא עשיתי, בחודש שעברתי ivf ונשמעתי לעצות כאן שלא לבדוק ולרופא שלי , עשיתי בדיקת דם ביום ה12 להחזרה והתוצאה הייתה חיובית. החודש אני זורמת עם הקארמה מהפעם ההיא. לא מתכוונת לעשות בדיקה והלוואי שיהיה הריון! (אחרי החזרת מוקפא)

חנוש1992

New member
תודה לכן

עדיין , אני שבורה :( לא רואה את הסוף .. אוף , מתי זה יקרה?
אני כבר חצי שנה בתוך החרא הזה כאילו ממש חוסר מזל .

מכירה את ההרגשה..

קשה לראות את הסוף מהמקום בו אנו נמצאות אבל זה יגיע..

תעשי בטא בעוד יומיים ורק אז תוכלי לדעת אם את בהריון או לא.. בדיקות ההריון לא משקפות את האמת בהרבה מאוד מהפעמים. אני באופן אישי הפסקתי איתן ומעדיפה לחכות עוד כמה ימים לבדיקת דם מהימנה ווודאית.
אנחנו לאחר 6 סבבים, כמעט שנה מאוד אינטנסיבית של טיפולים (בלי הרבה הפסקות, בלי עוברים מוקפאים, 6 שאיבות.. ) רק אתמול עברתי החזרה והבטא נראת ככ רחוקה עד כדי בלתי אפשרית. תמיד מנסה לשמור על אופטימיות, לקוות לטוב (שאולי הפעם זה יצליח).
מאחלת לך ים של הצלחה!
ומחכה לעדכון ממך לבטא חיובית.
אל ייאוש יקירה.. זה קרוב.

למעלה