לאחר 3 שנים עם 4150 ...

Amir Rimon

New member
לאחר 3 שנים עם 4150 ...

הוא נשכח לאוטובוס ואבד לעולמים ... הלכו איתו מיטב התוכנות, המשחקים, היומן, אנשי הקשר הכרטיס זיכרון עם מיטב השירים, בקיצור - חבל. ובכך מתחיל שוב מסעי במציאת פוקט הגון, במחיר טוב, עד 1500 ש"ח (כולל כרטיס זכרון, מגן מסך וקייס אלומיניום) תכונות מבוקשות: בטרייה כמה שיותר חזקה, גם לעבודה וגם לזמני המתנה, זיכרון קבוע - לא מחיק, זאת אופציה נחמדה מאוד, לא חובה. שן כחולה - חובה! WIFI - אופציה יפה, אך לא חובה. ווינדוס 2005 - אופציה, לא חובה. כמובן שכל זה על מכשיר שהוא לא יד ראשונה ... בהתחשב במגבלות התקציב. אשמח להמלצותיכם החמות !

AYELET1

New member
3715 מכשיר שיש שיגדירו אותו

מיושן מעט במגבלות התקץחב שלך תקבל סוללה טובה (בגלל שאינו חדש יש לבדוק שהיא תקינה), מכשירר מהיר , כולל WI FI ובלוטוס, כל זה בפחות מאלף ש"ח (לדעתי כולל נרתיק ועברית). כרטיס זכרון - ניתן למצוא 2 ג'יגה בפחות ממאתיים ש"ח. הזכרון מחיק מה אתה אומר?

Amiri Rimon

New member
מה את חושבת על ה 1950 RX ?

אומנם אין בלוטוס, אבל המחיר למכשיר חדש הוא 1300 ש"ח ! מכשיר 3715 מצאתי בהכי זול 1000 ש"ח, ולהתחשב במיושנות המכשיר, זה נראה לי די יקר.

AYELET1

New member
הוא גם לא פזיז במיוחד

אבל כנראה (לא בדקתי באופן מסודר) הרבה פחות גרוע מה-KJ עדיין הייתי מעדיפה 3715, שזכה (ובצדק) לכינוי התותח כאן בפורום. חפש עוד קצת. ניתן למצוא בפחותת מאלף והוא שווה את זה יותר מ-1950 (לדעתי). אגב, ה-1950 החדיש לא יכול להריץ IGO בגלל בעיות של חוסר זכרון למשל.

AYELET1

New member
רציתי להבהיר משהו

"יש שיגדירו אותו מיושן" נכתב משום שהוא מריץ מערכת הפללה שאיננה 2005. בכל שאר הפרמטרים הוא אינו נופל מהמכשירים ה"חדישים". לטעמי גם בפרמטר זה הוא עןולה עליהם (מבחנות מסויימות) כי מערכת זו מהירה מה-2005. אני מבינה שאתה יודע מה ההבדל המהותי בין 2005 לבין קודמותיה (זכרון בלתי נדיף)

2cookie

New member
3715 טוב, אבל יש אפשרות נוספת

והיא K-JAM. קניתי את שלי משומש לפני שבוע ב-1500 שקל, אולי גם לך יהיה מזל. יש לו סוללה מ-צ-ו-י-נ-ת (יותר נכון מעבד שכמעט לא אוכל את הסוללה), יש WM5, יש שן כחולה\WIFI\GPRS. נכון, תצטרך לקנות כמה אביזרים אחר כך וזה טיפה יעלה את המחיר למעלה. אבל את הטלפון הסלולארי תוכל לזרוק לכל הרוחות... הבעיה היא שהוא מכשיר איטי ולא מתאים לכל אחד, אלא למי שמסוגל להסתדר בלי pocket plus (אבל כן עם תוכנות קלות יותר שעושות את אותם הדברים) ולהתקין תוכנות בקפידה עם תשומת לב למהירות המכשיר לאחר מכן. אם שתי האופציות לא נראות לך, כדאי שתדע שקיימים מעט מאד מכשירים עם סוללות טובות, למרות שיש מכשירים מפתים יותר טכנית מהמכשירים שהוצעו לך כאן.

למעלה