לאחר תגובות רבות....

a d i o s

New member
לאחר תגובות רבות....

אנשים בואו נירגע אף אחד לא צריך להעלב ומי שאנונימי שישתוק. עשינו את אותה הסצינה בנושא עלות הצניחות ובאמת דן הגיב ונתן תשובות הולמות. לגבי האיגוד האם יש משרד גוף שיושב באיזה מקום ואם כן מי משלם שכר לעובדים שם. גם צער בעלי חיים זה גוף התנדבותי אבל הוכח לי אחרת, בעצם כן הוא התנדבותי, רק הילדים שמנקים את הזבל של הכלבים מתנדבים כל פקידה אפילו הכי קטנה מקבלת 3000 שקל כפול 12 חודשים, מצאתם לאן נעלמים עוד 30000 שקל. קשה לי להאמין שמישהו עובד במיוחד כדי לקדם את ספורט הצניחה ולא מרוויח כלום. ואם הוא לא מרוויח כלום אולי בגלל זה הספורט לא מתקדם. משהו שלמדתי כלום לא בחינם. אז בואו נתכנס כולם לפני ינואר שזה חורף. ונדון בנושא ונקבל תשובות שלא נראות כאילו שר בממשלה מסבן אותנו. עדי.

ארזירון

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gifאני פורש

לאחר דיונים מעמיקים ושיחות ב-offline גיליתי שאין לי את הכוח שצריך על מנת לנסות ולשנות. ולכן, כמו שמישהו אמר לי, אני אשלם את המס שאני צריך כדי לצנוח, ואסבול לי בשקט. אם כל מה שזה עולה לי בסופו של דבר זה 300 ש"ח בשנה, וכמה שהבדיקה הרפואית הלא ברורה עולה, אני אתמודד. זה לא יהרוג אותי ולא יגרור אותי ביגון שאולה. לא לצנוח לעומת זאת יכול בהחלט להזיק לי נפשית.... אז בשלב הזה אני אפרוש מהויכוח, ובמידה וירצו את עזרתי במשהו, אני אשתדל להיות לעזר, אם אני לא באויר, באחד מהמועדונים. ארז

ניתרו

New member
וואו, אני מרגיש כמו נביא

ארז, ממש חבל לי לראות אותך אומר את זה, אפילו שזה מובן וצפוי. פשוט נראה לי שכל פעם שהדיון פה מגיע לנקודה מעניינת, פתאום אנשים מתחילים לסגת ולהתנצל וכ"ו. על מה בדיוק יש לך להתנצל? אתה רק תרמת לדיון באופן חיובי ולא מתפשר. יש הרגשה שכולנו מוכנים לזעוק, אבל עד גבול מסויים, שמא לא נעליב מישהו ואחרי זה יהיה לנו לא נעים במועדון (או יותר מזה). זה חבל. זה לא צריך להיות ככה. ולא, להתחבא מאחורי אנונימיות זה לא הפתרון, זאת רק בריחה ילדותית מאחריות. אני מבין ש400+ שקל זה קליל בשביל הרוב פה. זה לא בדיוק ככה בשבילי, אבל בתור סטודנט בישראל, אני לא ממש יכול לפתוח פה לגבי הגנה על החלשים ממך רק בגלל שזה צודק. אבל 400 שקל זה לא העניין פה. לדעתי העניין זה להביא את האיגוד להבנה שהוא חייב לתת דין וחשבון על מה שקורה עם הכסף ולמה. אנחנו חייבים להביא שקיפות ופתיחות לאיגוד. שיפרסם אלון כל חודש לגבי מה שקורה. אפילו באימייל או באתר אינטרנט אם זה זול יותר. זה העיקר פה, ירון, ואני ממש מקווה שאתה וכולם תתמכו בזה פה ובאסיפה, אם תתקיים כזו. אפילו אם לא תהיה שום הוזלה כספית, שינוי שכזה הוא נחוץ והוא יועיל לכולנו. סרגיי

ארזירון

New member
תראה, תבין, תביט....

אותך אני מכיר עוד מימי אילת. את רוב הכותבים פה בפורום אני גם מכיר, עוד מימי אילת. ובמבט זריז מסביב, תראה שרוב הכותבים פה הם מאילת... אז אני ניסיתי לגרום לנקודת מבט שונה, כי אנחנו התחנכנו באופן שונה. ואני במיוחד כי צנחתי המון בחו"ל. וראיתי שיטות שונות לניהול מועדון, ושיטות שונות לניהול "איגוד". למשל ניו זילנד, שדורשת מכל צנחן להיות חבר באיגוד המקומי, גם הוא תייר שבא לבקר בניו זילנד. אבל תיירים מקבלים חודשיים חברות חינם, כי תייר לא ישלם בעבור שנה כשהוא בא לחודש. אותה חברות זמנית בחינם גם מספקת ביטוח לכל מי שמסביב לצנחן, וביטוח אישי זה באחריות הצנחן בלבד. אז כמו שנאמר, אני היום אחרי טיול מאוד ארוך, וכסף ממש ממש אין לי. זה לא ש 400 ש"ח אני יכול לזרוק בלי לשים לב. אבל כמות הכסף שאני מוציא על הספורט והתחביב שלי, עוד 400 זה לא ישנה כל כך. חבל לי שזה לא יוצא על צניחות, אבל... ואני כבר מזמן הגעתי למסקנה שאני לא איש חזון, ולא פוליטיקאי, ולא פורץ דרכים. אז אני לא אנסה להמריד כאן אנשים, כי מי שנפגע זה כולם. זה בעיה כל כך גדולה להשבית את המועדון. ממילא אנשים לא צונחים כל שבוע, ולבקש לדחות נסיעה לבונים בעוד שבועיים זה לא סיפור גדול. והמועדון יסגר, ואז מה? וכל זה בגלל מה? ואל תשכח שדן הגיע לכאן ונתן לנו מקום לצנוח בו, והוא אפילו לא בספורט בעצמו. אז התודה שלנו אליו באופן אישי היא לגרום לו נזק? המטרה צודקת, אין ספק. אבל כמו שנועם אמר, הדרך חייבת להיות נכונה וצודקת גם, אחרת המאבק הוא לא נכון. אפילו היטלר עלה לשלטון בדרך דמוקרטית... כל מה שנאמר כאן בפורום, נאמר אך ורק כדי לנסות לשנות מצב קיים, אולי לדרך טובה יותר ויעילה יותר. השיטה לא יעילה, דן אמר, אני אומר, מורדי אומר, כולם אומרים. אבל לא כולם מנסים לשנות, כי לא כולם יכולים להשקיע בזה זמן, אנרגיה, וכו´. ונראה לי שאני לא הגזמתי בדברי, כי מה שאמרתי היה דעה אישית, וחוסר הבנה שלי בכל מה שקורה מסביב. תשומת ליבי הוסבה לדברי שלי, והובהר איך זה יכול להתפרש, ולכן אני התנצלתי בפני מי שהבין לא נכון. כפי שאמרתי, יש דרכים גם לויכוח, והזעקות הם אכן עד השמיים, והשמיים הם ללא ספק לא הגבול. אבל חלקנו עברנו את הגבול בצורת הדיבור. ארז

למעלה