לאחר שרשורים רבים....

shiroosh999

New member
לאחר שרשורים רבים....

שהשמיצו את העיר הנחמדה שלנו, שיש בה גם דברים טובים. אני מבקשת מכל אחד לנבור במוחו חסר המשמעות ולחפש שלושה דברים שטובים בעיר הזו. לפחות שלושה.

Dark faith

New member
לא יודעת מה איתכם,

אבל אני מאוד אוהבת את העיר שלנו
שלושה הדברים שאני הכי אוהבת הם..... 1. עיר קטנה ושקטה 2. כולם מכירים את כולם... 3. הככרות הרבות והמדהימות בעיר....חח סתם סתם
, נו הייתי חייבת להוסיף!

charmillion

New member
הנה שלושה...

1. השמות של החנויות שחושבות שהן מותגים נורא מצחיקות (סופר-דיל, אופטיקה יפת, מיסטר זול...) 2. כל בית שני זה בית כנסת (אולי זה חסרון, לא יודע) 3. יש אנשים טובים (חוץ מהערסים, הפרחות, הפקצות, החרשנים, החרדים, כל מיני סתומים- אבל סה"כ אנשים טובים), גם חוץ מהגנבים, הרוצחים והעבריינים- אבל סה"כ בסדר, נחמד. סתם, צוחקים, כולנו אוהבים את בית שמש.

charmillion

New member
מי זאת ומה החנות שלה?

אגב לא באתי לרדת על המוכר או החנות אלא על השמות שתוקעים להם וזה נורא מצחיק.

Dark faith

New member
לא לא טעית../images/Emo3.gif

חוליה....ולמען הסרת ספק- הן ארגנטנאיות....משום מה קיבלו היום תיאוריות לגבי מוצאן...

yaelila

New member
באמת...

אז כנראה שצדקתי אחרי הכל... כשאבא שלי פוגש אותם הם מדברים שעות בספרדית.. קטעים... טוב לדעת... יום טוב.

Dark faith

New member
חחח...

ארגנטינאים זה פשוט עם שאוהב לדבר ולדבר ולדבר ולדבר!!!!

tamar brandy

New member
הנה לכם../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif|בוב|

1. ברנדי כמובן
2. גבינ"צ טופו שהביאו לבית שמש
3. ממממ אני חושבת על זה כבר שעות, אז אין לי 3 דברים

L i r a n 5

New member
הצלחתי למצוא בקלות

שכולם מכירים את כולם הקרבה בין הבנים לבנות [לא יאומן כשעברתי לשוהם זה אשכרה בנות לחוד ובנים לחוד אני משתגע כאן איפה בנות בית שמש איפהההההה] ודבר שלישייייייי הטיילת של יום שישי :)

MS6

New member
בלי לרדת על אף אחת פה..

ממש אני לא מנסה לרדת אבל דווקא יצא שם של בית שמש שבנות עדיף לחפש במקום אחר...

L i r a n 5

New member
תלוי

מה נער בן 15 מחפש [אהמ יפית אהמ] ומה איש מבוגר מחפש. אם אתה מבין למה אני מתכוון.

AXER

New member
יש פה ושם..

*הנוף *המקומות שאפשר לטיול בסביבה והחבר'ה כמובן

spake

New member
חחחחחחח..........תקראו!

הדבר הכי נחמד פה בעיר הזאת זה אני........חחחחחחחחחחחחח אבל חוץ ממני.....3 דברים......... 1. אנשיי פורום נחמדים....ובכלל אנשים נחמדים 2. שלו פה?.......לא? 3. יש פה שקיעות וזריחות יפות! לצד נופים יפים.......(לפחות איפה שאני גר) נ.ב. מעצבן אותי שאנשים מתלוננים על כל כך הרבה דברים בעיר הזאת ולא עושים כלום........מה דעתכם אנשים קחו יוזמה אם אתם חושבים שאתם יכולים ליותר טוב ותתחילו לשנות הינה מקום טוב להתחיל בו!!!! שיר--------> שירשור מעולה!!!

למעלה