מתפשרים, כבר אמרנו? אז נתפשר על התמונה... ונתפשר על מה שצפרדעית תבקש... נכון שאני נחמד?
A AlteX New member 2/4/02 #25 מתפשרים, כבר אמרנו? אז נתפשר על התמונה... ונתפשר על מה שצפרדעית תבקש... נכון שאני נחמד?
A AlteX New member 3/4/02 #31 יולינ´קה!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo85.gif../images/Emo140.gif
1 1אישה יפה1 New member 2/4/02 #11 אז יש לי רעיון צפרדעית ואני חושבת שזה יהיה אחלה שילוב אני אכין משהו מיוחד ואת תצטרכי לאכול הכל עד הפירור האחרון מה את אומרת? אישה יפה.
אז יש לי רעיון צפרדעית ואני חושבת שזה יהיה אחלה שילוב אני אכין משהו מיוחד ואת תצטרכי לאכול הכל עד הפירור האחרון מה את אומרת? אישה יפה.
1 1אישה יפה1 New member 2/4/02 #15 רעיון מצויין אני בזאת מתחייבת להכין לצפרדעית החמודה משהו מתבשיליי והרי היא מתחייבת לאכול הכל איש יפה.
רעיון מצויין אני בזאת מתחייבת להכין לצפרדעית החמודה משהו מתבשיליי והרי היא מתחייבת לאכול הכל איש יפה.
ל ליה אביב New member 2/4/02 #7 איך אני קשורה בדיוק??? אגב, גם אני עכשיו אפיתי עוגה: עוגת שיפון עם קוקוס וקצת שוקולד... (לא ממש כשר). הי, למה אין אמוטיקון של עוגה?! אני אמציא: ליה
איך אני קשורה בדיוק??? אגב, גם אני עכשיו אפיתי עוגה: עוגת שיפון עם קוקוס וקצת שוקולד... (לא ממש כשר). הי, למה אין אמוטיקון של עוגה?! אני אמציא: ליה
מ משחק מקדים New member 3/4/02 #33 אתגר לפורום לגרום לליה לעלות טיפה במשקל.. אפשר להכין לה (ולנו) ארוחות שחיתות לעורר את תאבונה באמצעות סיפורים עסיסיים... היא אמנם לא תצא שמנה - אבל כמו שציינתי כאן קודם, עוד 10 קילו רק יוסיפו לה...
אתגר לפורום לגרום לליה לעלות טיפה במשקל.. אפשר להכין לה (ולנו) ארוחות שחיתות לעורר את תאבונה באמצעות סיפורים עסיסיים... היא אמנם לא תצא שמנה - אבל כמו שציינתי כאן קודם, עוד 10 קילו רק יוסיפו לה...