לאחר שעווה ראשונה,

YugiBoy

New member
לאחר שעווה ראשונה,

(לא היה כבר לאן לנצלש.. הפעילות בפורום ממש חוגגת) לאחר שימוש ראשוני בשעווה, האם התגובה היא כמו לגילוח? לאחר השבועיים בהם השיער לא גודל, האם הוא יגדל יותר עבה ? האם תוגבר הצמיחה? איפה אפשר לקבל על זה עוד מידע? תודה.

Immortality

New member
שעווה עוקרת את השערה מהשורש,

ולכן הצמיחה איטית יותר ו"דקה יותר" [השיערות לא באמת גדלות עבות יותר בגילוח, זה פשוט נראה ככה כי את חותכת אותן בחלק העבה שלהן. הן הרי דקות יותר בקצה] ככה שהשיער יגדל "דק" יותר ולאט יותר- הוא צריך לבנות את עצמו מההתחלה.

YugiBoy

New member
אוקי (=

תודה... ובתוך כמה זמן השיער המוך להידלל? ועוד שאלה.. אמרו לי שבכל פעם שעושים שעווה, לפני שהשערה צומחת יש נקודות שחורות כאלו... האם זה נכון? והאם זה קורה בכל פעם או רק בפעם הראשונה? תודה

Immortality

New member
זה ממש תלוי..

לאחותי נגיד יש מליון קרחות כבר כי היא עושה בעיקר שעווה, לי אין, אבל אני כל כך לא שעירה ברגליים שזה כואב. גם אם אני לא אעשה חודש לא תראי, רק אם תגעי או תסתכלי בזוויות מסוימות של השמש :p ולגבי הקטע עם השיערות השחורות אני באמת לא יודעת, השיערות שלי שקופות-בלונדיניות ואני מגלחת בעיקר

YugiBoy

New member
לא שיערות... נקודות

נקודות שחורות... לפני שהשערות צומחות אה ותודה (=

Tin Doll

New member
למה שיהיו נקודות שחורות? \:

אלו השיערות שמתחילות לצמוח

Tin Doll

New member
אמממ מה?

תחשבי לבד.. שיערות שמתחילות לצמוח, זה בולט?

YugiBoy

New member
לא השיערות

לפני שהן יוצאות אל מחוץ לעור, כשמה שרואים זה רק נקודות שחורות קטנות.. זה בולט?

RainbowL

New member
../images/Emo32.gif זאת תקופה טובה כזאת

אני מסתכלת אחורה ורואה איזה בן אדם הייתי, ומה אני עכשיו. והעתיד נראה ורוד, כל מה שהייתי גרועה בו השתפר, ובכלל הכל נהיה כל כך טוב. הצלחתי לקבוע כבר 2 שיעורים אצל המורה הכי טובה בעולם לאנגלית, וזה מעולה אמא רושמת אותי למכון כושר ואני אהיה כוסית ויפה. אני עובדת אצל אבא בקיץ, 100 שקל ליום!!! מליונרית
אני מתה על הכיתה שלי, אני חייבת לשמור איתם על קשר בחופש.. :)

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אשכרה מליונרית ../images/Emo3.gif

אני שמחה שאת בתקופה כזאת בייב.

למעלה